Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aleusha pisze:Justynko nie wiem jeszcze czy damy radę przyjechać w piątek do Tychów. Jutro już powinnam wiedzieć na 100 % , więc dam Ci znać i jak co to transport do wetów będziesz miała.
Justa&Zwierzaki pisze:aleusha pisze:Justynko nie wiem jeszcze czy damy radę przyjechać w piątek do Tychów. Jutro już powinnam wiedzieć na 100 % , więc dam Ci znać i jak co to transport do wetów będziesz miała.
Łał , było by superA jak tam Morfi i reszta kocio psiej rodzinki , powiększyła sie moze kocio psia rodzinka a może macie takie zamiary
![]()
aleusha pisze:Justa&Zwierzaki pisze:aleusha pisze:Justynko nie wiem jeszcze czy damy radę przyjechać w piątek do Tychów. Jutro już powinnam wiedzieć na 100 % , więc dam Ci znać i jak co to transport do wetów będziesz miała.
Łał , było by superA jak tam Morfi i reszta kocio psiej rodzinki , powiększyła sie moze kocio psia rodzinka a może macie takie zamiary
![]()
2 psy i 9 kotów, a nie wiem ile jeszcze karmimy, bo karma jest wystawiona też na zewnątrz. Nie planujemy powiększać naszej rodziny, już i tak sąsiedzi mają mnie za obłąkaną. Jak koty nie wracają zbyt długo do domu, to chodzę i wołam za nimi po wsi. Psów z postronka na polach nie puszczam, tylko chodzę z nimi na spacer na smyczy. A jak mnie coś boli, to głupia nie przykładam sobie kota...
Morfeuszek oprócz tego, że wiele rzeczy go stresuje, to jest bardzo szczęśliwy, ponieważ może wychodzić, sam upomina się o wyjście, żeby się załatwić na dworze. On musiał wcześniej być wypuszczany. Cierpliwie godzinami czeka w sadzie aż z jakiejś nory wyjdzie do niego mysz. Za jakiś czas wstawię zdjęcia.
A tak z innej beczki, to będziemy w piątek w Tychach.
miko_bs pisze:Będziemy sie rozglądać, mam nadzieję, że się znajdzie maluch.
mamaGiny pisze:https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t34.0-12/10351160_644782685638907_6520640065974627034_n.jpg?oh=d138457399b6f863edcb07e95c7e0b91&oe=54138100&__gda__=1410497343_f7b8aeafd123a9bf40f052b8588991b2
KociaPrzystańS-c pisze:Przepraszamy za zaniedbanie z naszej strony, zamówiliśmy właśnie 152 sztuki pampersów Active Baby 6. Zostaną dostarczone w ciągu 48 godzin przez kuriera UPS. Prosimy również o wiadomość jeżeli Lakiemu będzie czegokolwiek brakować (najlepiej wiadomość prywatną na miau, lub wiadomość prywatną na profil Kociej Przystani na facebooku)
Justa&Zwierzaki pisze:oraz
Przyszła paczka od alessandra![]()
![]()
ale nie moge sie do niej dostać, bo Bartuś ja okupuje
wiadomo karton
miko_bs pisze: Kacperek ma niefajną tą nóżkę, ale mam nadzieję, że szybko się będzie goić i wróci do zdrowia:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 62 gości