Moderator: Estraven

morelowa pisze:No, tak...
Lidka, moze osobny wątek dla dzieciaków? Taki konkretny?
Znikną na Twoim.
A poza tym..tfu, tfu, obym nie miała racji.. Nikt nie poleci z pomocą, Ty je weźmiesz, nie zabijesz - co niektórzy będą sugerować - a potem sie nasłuchasz. Więc od razu się przygotuj i nie daj się.
Fb oczywiście też? Tak gadam , bo sama na fb nie wchodzę, ale jacyś ludzie tam są - ludzcy.
Stado ogłoszeń?

jak miło Cię znowu widzieć i czytać
tęskniłam za Tobą puszatek pisze:Lidkajak miło Cię znowu widzieć i czytać
tęskniłam za Tobą
pozdrowienia od porwanego
![]()
na ludzkim zachowaniu niestety najbardziej cierpią zwierzaczki
puszatek pisze:ze swojego numeru dzwoniłaś ? czy obcego dla mnie...781...........
puszatek pisze:czyli to początek Twojego numeru, zapiszę sobie i wcale Cię nie olałam
spokojnej nocy
i miały zabrac te dwa malce co próbowałam coś zrobić ale dziewucha dupe wypieła i małe nie przyjechały...widac nie najważniejsze dla niektórych sa koty
pomału jakoś zaczęły wychodzić ale ślepki wystraszone obcymi głosami ..Chłopczyk bardzo się bał Lenka znikła ,, Julka tylko raz się pokazała Dziewczynka troche sie prężyła ale jak mnie słyszała Koli nie zobaczyli bo gdzieś się z bunkrowała ....Ale Kubek i Toffik wyluzowani z brzuchami na wierzchu ,Sara zaraz głowa na kolanach , Szila troche blakotała a Diana musiała być w kibelku bo to dziewczyna no babcia nie obliczalna

Miraclle pisze:Szkoda malców![]()
Co z nim dalej będzie ?
P.S.
Fajnie Lidziu, że do Nas wróciłaś![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jak się czuje Kubolek ?![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 30 gości