Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Niech zglosi na policjeewar pisze:Proszę, zajrzyjcie viewtopic.php?f=1&t=152677&start=45
Dziewczyna prosi o pomoc.Stajenny już pozabijał kilka kotówNie wiem, jak pomóc
kaja555 pisze:Być może nie jest to związane z tą sprawą, ale tak się składa, że robię ogłoszenia na tablicy kilku znajomym od kilku lat. Ogłoszenia są na różne miasta. Od stycznia do teraz mam kilka podejrzanych wiadomosci. Podobne nicki szukają kota od dłuższego czasu, nie wiedzą, ze piszą z jedną osobą.
Kilka nicków zostało usuniętych. Wiadomosci są infantyle i krótkie, że "jestem zainteresowana, kiedy można przyjechać" albo "czy jest możliwy dowóz."
Może do Was też takie nicki piszą? Nicki to:
- sandi1902
- sandi11-15
- siwablondi
inne zostały skasowane, ale wiadomości są. We wczorajszej wiadomosci sandi1902 pyta, czy możliwy jest dowóz całego miotu i za darmo?
Wiem, że też były młode dziewczyny szukające kociaków dla węża, albo może ktoś sobie robi jaja, ale zwróćcie uwagę czy nie dostajecie podobnych wiadomości od tych samych nadawców.
CatAngel pisze:Rozmowa rozpoczęła się dzisiaj
20:32
Dzień dobry,
wiadomość dotyczy wydarzenia: https://www.facebook.com/events/478318505582526/
Zrobiłam tygryskom ogłoszenia i otrzymałam następującą odpowiedź na tablicy:
sandi1902
dobrze wezme je na tymczasowo wszyskie wraz z matką?:)
Data: dzisiaj, 20:05 Twoja odpowiedź
Chce Pani wziąć bezdomną białą koteczkę, któa wróciła z adopcji i maluchy? WSzystkie koty naraz?
Data: dzisiaj, 20:15 sandi1902
nie wiem sama już
Data: dzisiaj, 20:21 Twoja odpowiedź
Jeśli jest Pani zainteresowana tymi kociętami, proszę o kontakt telefoniczny z osobą, która się nimi zajmuje, pod nr tel.: 696 267 125
Data: dzisiaj, 20:26 sandi1902
nie mam komórki
Osoba budzi moją podejrzliwość, tym bardziej że pytała też o inne koty, które ogłaszam, jednak przesyłam.
sylwia1982 pisze:CatAngel ja od tej samej osoby dostałam dziś zapytanie na ogłoszenie Jokotowych maluchów http://tablica.pl/oferta/slodkie-kociet ... 3a84D.html
Słodkie kocięta szukają domów!
Data: dzisiaj, 14:23 sandi1902
czy można je wszytkie z drapakiem i kuwetą?
Alienor pisze:kaja555 pisze:Być może nie jest to związane z tą sprawą, ale tak się składa, że robię ogłoszenia na tablicy kilku znajomym od kilku lat. Ogłoszenia są na różne miasta. Od stycznia do teraz mam kilka podejrzanych wiadomosci. Podobne nicki szukają kota od dłuższego czasu, nie wiedzą, ze piszą z jedną osobą.
Kilka nicków zostało usuniętych. Wiadomosci są infantyle i krótkie, że "jestem zainteresowana, kiedy można przyjechać" albo "czy jest możliwy dowóz."
Może do Was też takie nicki piszą? Nicki to:
- sandi1902
- sandi11-15
- siwablondi
inne zostały skasowane, ale wiadomości są. We wczorajszej wiadomosci sandi1902 pyta, czy możliwy jest dowóz całego miotu i za darmo?
Wiem, że też były młode dziewczyny szukające kociaków dla węża, albo może ktoś sobie robi jaja, ale zwróćcie uwagę czy nie dostajecie podobnych wiadomości od tych samych nadawców.
U nas też szukała.
wiiwii pisze:
"Za zabicie psa grozi mu do dwóch lat więzienia. Do pięciu lat odsiadki grozi mu z kolei za... zniszczenie sprzętów w mieszkaniu znajomego, z którym się pokłócił."
nie mam pytań...
kaja555 pisze:tak myślałam, tylko co zrobić z tą sandi? szkoda że nie wyświetla się adres e-mail. Tylko admini tablicy wiedzą kto to jest. Na przełomie marca pisała jako sandi11-15, a w styczniu jako siwablondi, myślę, że to ta sama osoba
EVA2406 pisze:wiiwii pisze:
"Za zabicie psa grozi mu do dwóch lat więzienia. Do pięciu lat odsiadki grozi mu z kolei za... zniszczenie sprzętów w mieszkaniu znajomego, z którym się pokłócił."
nie mam pytań...
Też zszokowała mnie ta informacja......meble ważniejsze od żywej istoty.....to jest polskie prawo ....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek, WilliamGreva i 71 gości