TYSKIE MRUCZKI XII - uwaga TRUJĄ KOTY, DT=ŻYCIE

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 14, 2013 17:19 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

Przed chwilka wróciliśmy od weta :

Śnieżynka miała pobrana krew i jak tylko będą wyniki to dr Karolina do mnie zadzwoni , jej stan nadal jest bardzo ciężki :cry: , nadal jest na kroplówkach ( za chwile będzie następna dawka ) , dostała tez dziś antybiotyk i lek przeciw bólowy .
Wyniki sa bardzo bardzo złe :cry: :cry: :cry: :cry:
710 kreatynina , 552 alat , anemia , mocznik 49.5
Czyli w bardzo chore sa nerki , wątroba i anemia :cry: :cry: :cry:

A Czort też jest na lekach przeciw bólowych i przeciw zapalnych bo ma silny ból kręgosłupa a że jest bez łapki to ma ogromne znaczenie na kręgosłup :(

Wzięłam też karmę 5 kg I/D dla Bartusia i Noemi bo juz dno było widać :roll:

A tez zamówiłam Feliway do kontaktu no i trzeba by całe stado odrobaczyć i zabezpieczyć przed pchłami i kleszczami a co niektóre trzeba by zaszczepić przeciw wirusom , tylko za co :?

Czy jest może ktoś kto by chciał mi teraz w tym czasie pomoc a chodzi mi głównie o pomoc w postaci wyprowadzenia i wybiegania mojego psiego 8 miesiecznego tymczasa Sary, ona potrzebuje minimum 2-3 godziny codziennego i intensywnego spaceru a ja nie daje rady :( , one jest z tego powodu bardzo i to bardzo nieszczęśliwa, zaczyna mi w domu piszczeć , szczekać , gonić koty z nudów ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto maja 14, 2013 19:06 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

chodzi o sama Sare tylko? A co z Lara?

Czorcik-rozumiem Cie. Brak lapki obciaza kregoslup, wiec czasem moze bolec, ale Ty i tak sobie swietnie dajesz rade :ok:

Info o szczepieniu, odrobaczeniu itp zamiescimy na fejsie, to nie jest taka drobnostka, jak sie komus wydawac moze, to bardzo wazna profilaktyka, wiec bedziemy apelowac o pomoc teraz przede wszystkim na te cele wlasnie.

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto maja 14, 2013 20:57 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

Larze i Fibiemu wystarczy w tej sytuacji krótki spacer. Z tym sobie Justa jakoś poradzi.
Sara potrzebuje długiego, porządnego wybiegania.

Od soboty, gdy trafiła do Justy Śnierzynka , Sara chodzi tylko na krótkie spacery. Jest przez to nerwowa, rozwala klatkę, szczeka, straszy koty. Wszystkie zwierzęta są przez to nerwowe, co nie wpływa na nie dobrze.

Gdyby był ktoś odpowiedzialny na miejscu, bez problemu wziął by Sarę na dłuższy spacer.
No ale skoro niema kogoś takiego, Justa musi jakoś radzić sobie sama, więc sytuacja wygląda jak wygląda :(
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Śro maja 15, 2013 1:35 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

Śnieżynka tuż po podaniu przed chwilką nocnej kroplówki sama sie troszkę napiła wody ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro maja 15, 2013 7:48 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

Brawo Śnieżynko, walcz o zdrowie! W czwartek, o ile plany mi się nie pokrzyżują przyjadę i wybiegam Sarę. Wprawdzie nie jestem miejscowa, ale trzeba pomóc Justynie, bo trochę pracy teraz ma:/

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Śro maja 15, 2013 12:11 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

Śnieżynka dziś już dostała w dwóch porcjach kroplówkę , i napiła sie odrobinkę wody , ale zaczęła bardzo wymiotować i nie da się teraz dotknąć :cry: :cry: :cry: , jest bardzo , bardzo bardzo słaba a od 14.20 do 17.20 będzie sama , tak bardzo sie o nią boje :cry: :cry: :cry: , chyba ja tracimy :cry: :cry: :cry:

Miko -bs nawet nie wiesz jakie to jest dla mnie ważne i bardzo Ci dziekuje bo mimo iz masz daleko do mnie to przyjedziesz ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro maja 15, 2013 13:10 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

Śnieżynko :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Śro maja 15, 2013 13:27 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

:( :( :(
Fifi [*] 14.07.2011

meg80

Od: Śro lut 06, 2013 21:08

Post » Śro maja 15, 2013 15:27 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

Na prośbę Justynki, przesyłam zdjęcia Śnieżynki biedulki :(

Obrazek
Obrazek

Trzymaj się Śnieżynko i nie odpuszczaj!!!
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Śro maja 15, 2013 15:57 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

:cry: :cry:
widac, ze jest bardzo slaba... :cry:

Kociara82

Post » Śro maja 15, 2013 17:06 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

Jest krytyczne , za 10 minut jade do weta , leje sie przez rece , i wymiotuje :cry: :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro maja 15, 2013 17:08 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

oj... :cry: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: kciuki mimo wszystko

Kociara82

Post » Śro maja 15, 2013 17:08 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

:( :( :(
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Śro maja 15, 2013 17:51 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

Śnieżynka biega już w lepszym świecie [i]
Justyna była z nią do końca, tuliła i głaskała.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Śro maja 15, 2013 19:10 Re: TYSKIE MRUCZKI XII ogromny dług u weta i koty w potrzebi

biedna malenka... tyle wycierpiala... dobrze, ze Justa byla z nia...
do zobaczenia, kiedys, kiciu, w tym lepszym swiecie...

[*]

Kociara82

[poprzednia][następna]