Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 14, 2013 19:44 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

kassja pisze:Jakie piękne foty :ok:
Bądź szczęśliwa Murko-Chmurko :1luvu:

Trochę statystyki:
zostało nam jeszcze 16 kotów w DT, w tym 8 w piwniczce u p. Arkadiusza (najbardziej pilnych do wyadoptowania)

w piwnicy są: Pieścionek, Bury, Jerry, Pirat, Rumcajs, RumcajsII, Bunia, Prączka, dobrze napisałam?
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Od: Pt wrz 03, 2010 22:15

Post » Pt lut 15, 2013 9:11 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

sylwia1982 pisze:
kassja pisze:Jakie piękne foty :ok:
Bądź szczęśliwa Murko-Chmurko :1luvu:

Trochę statystyki:
zostało nam jeszcze 16 kotów w DT, w tym 8 w piwniczce u p. Arkadiusza (najbardziej pilnych do wyadoptowania)

w piwnicy są: Pieścionek, Bury, Jerry, Pirat, Rumcajs, RumcajsII, Bunia, Prączka, dobrze napisałam?

Bardzo dobrze :ok:
Obrazek

kassja

Od: Czw lut 05, 2009 23:24

Post » Pt lut 15, 2013 10:35 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

O Bunię jest bitwa, więc raczej będzie dziewczyna mieć dom.
Ale wciąż siódemka jest w pilnej potrzebie...

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Pt lut 15, 2013 11:05 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

Obrazek

kassja

Post » Pt lut 15, 2013 11:28 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

issey32 pisze:O Bunię jest bitwa, więc raczej będzie dziewczyna mieć dom.

a może ten drugi dom, który walczy o Bunię wziąłby innego kota?
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Post » Pt lut 15, 2013 14:36 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

Z dziewczynami juz lepiej,Chytrusia tez jakby mniej lekliwa i co moze dziweczynka bedzie miec domek,moja znajoma zastanawia sie nad adopcja Chyrtusi stracila swojego cos ok.6m-cy i teraz chciala by zaadoptowac kotke,zobaczymy okaze sie w niedziele ale mysle ze bedzie wszystko ok.

2tf9ak8

Od: Czw lut 03, 2011 0:36

Post » Pt lut 15, 2013 17:21 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

sylwia1982 pisze:
issey32 pisze:O Bunię jest bitwa, więc raczej będzie dziewczyna mieć dom.

a może ten drugi dom, który walczy o Bunię wziąłby innego kota?

Randa zaproponowała, ale nie wiadomo, czy ktoś się zdecyduje. Możecie poczytać tutaj: http://koty.adresforum.pl/widzieliscie- ... -t425.html

Dobrze, że dziewczyny u Iwony ok. Chytrusiu, kciuki za Twój domek, oby wypalił.

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Pt lut 15, 2013 21:49 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

Tak dziś myślałam o Chytrusi, biedulka się tak zestresowała.
Jest cudowną, kontaktową i miziastą kotką, fajnie byłoby gdyby domek tak szybko znalazła.

W Lublinie chcą tylko Bunię. Jak wypali w weekend wizyta, w poniedziałek jest transport.

Z ogłoszeniami dziewczyny robicie cudowną robotę. :1luvu:

Rozmawiałam dziś z DT Rysia, Pieszczocha, Czarusi II i Siwka - pani narzeka, że koty nie chcą jeść jak trzeba, jej koty jedzą wszystko, co mają podane, a te wybrzydzają....Znając panią Alę to wygląda tak, że bardzo dba o ich dietę, daje im żarcia ponad miarę,urozmaica, jej koty są wypasione, a te nie znają tego wszystkiego i jak się najedzą raz, to im wystarcza, zwłaszcza, że kuwety zapełniane na czas.Przyszła paczka kurierem od Ewony z suchą karmą, pani Ala bardzo dziękowała :1luvu:

Ps. Sylwia wstaw zdjęcie Tosi vel Śnieżynki z Kubą - to specjalnie dla Evelin, Kryśki i świniaków morskich
ObrazekObrazek

Randa

Od: Pt mar 04, 2011 20:46

Post » Pt lut 15, 2013 21:59 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

PATRZ PANI :twisted: zapomniałam wstawić zdjęcia Tośki vel Śnieżynki, ogłoszenia ogłoszenia i o zdjęciach zapomniałam :?
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Post » Pt lut 15, 2013 22:06 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

Tosia vel Śnieżynka ze świńskim kumplem Kubusiem (dla Evelin :twisted: )

Obrazek

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Post » Sob lut 16, 2013 16:03 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

Tradycyjnie byłam dziś u p.Arkadiusza. Zawsze w sobotę robimy generalne porządki, chociaż w piwniczce jest jak w pudełeczku. Nawet nie czuć kotami, chociaż jest ich 8 sztuk. Cała dotępna część stada została wygłasna, wyprzytulana i dopieszczona. Bez problemu na rączki wchodzi Pierścionek. Bunia też jest przytulaśna i Dżerry. I jeden z Rumcajsów głaskany włącza taki traktorek, że szyby drżą. Ale Bury, Prączka i drugi Rumcajs jeszcze mocno dzikawe. Najbardziej dziki jest Pirat, który jeszcze nigdy nie zszedł z rury nawet przy p.Arkadiuszu. Pan Arkadiusz wkłada tyle serca w opiekę nad tymi kotami, dostają urozmaicone mokre jedzonko i chrupeczki, mają przemywane i zakrapiane oczka, są regularnie szczotkowane. Ich futerka nabrały miękkości i połysku. Brawo p.Arkadiuszu, jest pan WIELKI :1luvu:
Żeby tylko domki, takie na stałe się znalazły.
Obrazek

kassja

Post » Sob lut 16, 2013 16:12 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

kassja pisze:Tradycyjnie byłam dziś u p.Arkadiusza. Zawsze w sobotę robimy generalne porządki, chociaż w piwniczce jest jak w pudełeczku. Nawet nie czuć kotami, chociaż jest ich 8 sztuk. Cała dotępna część stada została wygłasna, wyprzytulana i dopieszczona. Bez problemu na rączki wchodzi Pierścionek. Bunia też jest przytulaśna i Dżerry. I jeden z Rumcajsów głaskany włącza taki traktorek, że szyby drżą. Ale Bury, Prączka i drugi Rumcajs jeszcze mocno dzikawe. Najbardziej dziki jest Pirat, który jeszcze nigdy nie zszedł z rury nawet przy p.Arkadiuszu. Pan Arkadiusz wkłada tyle serca w opiekę nad tymi kotami, dostają urozmaicone mokre jedzonko i chrupeczki, mają przemywane i zakrapiane oczka, są regularnie szczotkowane. Ich futerka nabrały miękkości i połysku. Brawo p.Arkadiuszu, jest pan WIELKI :1luvu:
Żeby tylko domki, takie na stałe się znalazły.

Piratowi potrzeba domowych warunków, w ktorych przekonałby się, że człowiek nie jest zły
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Post » Sob lut 16, 2013 16:43 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

Słuchajcie, a może znowu Hania? Ona naprawdę ma złotą rękę do kotów, jakby jej pokazać Pierścionka, to by go zgarnęła raz dwa do Wawy... a może i kogo innego... :oops:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Sob lut 16, 2013 16:51 Re: Białystok-po eksmisji 10kotów czeka na DS lub DT pilne!!

Szalony Kot pisze:Słuchajcie, a może znowu Hania? Ona naprawdę ma złotą rękę do kotów, jakby jej pokazać Pierścionka, to by go zgarnęła raz dwa do Wawy... a może i kogo innego... :oops:

według mnie DT i to szybko jest potrzebne dla Pirata, Burego, Prączki i RumcajsaII, tylko gdzie szukać cierpliwego DT? :roll:
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

[poprzednia][następna]