Przypomniało mi się jeszcze, że koty, ktore są na antybiotyku muszą mieć ciąglę duuużo wody bo mają wzmożone pragnienie i przez lek i przez sraczki a Melchior dziś rano miał sucho w misce

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
majencja pisze:Czy miałby ktoś możliwość odebrać ode mnie trochę standardowego w moim wykonaniu badziewia???
majencja pisze:że raczej od domku, w Katowicach będe dopiero 14 rano bo będę pędzić pciągiem do Warszawy
The Szops pisze:Erni ma dostawac erytromecynę (do oczu), jest chyba jeszcze w Chatce, a jakby zabrakło to recepta jest w witrynce.
Vincent też erytromecyna (do oka).
Koty które dostają erytromecynę muszą się pokazac najdalej za 5 dni.
Mara S pisze:Na porannym dyżurze byłam z kotami w Lupusie dlatego też nie zdążyłam umyć podłóg.
JUTRO DO LUPUSA ZNÓW MUSZĄ JECHAĆ:
- Marika,
- Adelka,
- Melchior,
- Erni,
Ja dziś w nocy wyjeżdżam - wracam w sobotę wiec niee pomogę
ERNIEMU TRZEBA Z 4 X DOBA SMAROWAĆ OCZY - WPIERW ERYTROMYCYNĄ A PO 15 MINUTACH CORNERE-GEL - JEST TO B. WAŻNE BO INACZEJ USZKODZI MU SIĘ ROGÓWKA W TYM GORSZYM OKU. Erni jest w boksie (a jego książeczki nie ma od jakiegoś czasu)
Leczenia tych kociaków są wpisane w nowe karty - ogólnie: antybiotyki i nos-pe dostają w Lupusie:
- Marika,
- Adelka,
- Melchior,
- Erni,
Mają brać też Pro-kolin (kończy się) i niektórzy immunodol
A poza Ernim i Vincentem większość chorowitków z kwaranntanny ma oczy zakrapianie Lacrimalem (dowiozłam drugie opakowanie).
Wieka rzadka kupa przywitała mnie z zlewie na kwarantannie :/.
Czy ktoś się zlitował i wybrał na wieczorny dyżur? Aria bierze antybiotyk a okna otwarte na oścież a nie ma upału....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, MruczkiRządzą i 67 gości