Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
edit_f pisze:dziś jedna koteczka po sterylce z kępnej wróciła na stare śmieci..
drugą wypuścimy za kilka dni..
alarm grzybiczny u maluchów na razie odwołany, a rosną jak na drożdżach..
i takie gupie marzenie, że jeśli już musi odejść, to niech oskarek odchodził spokojnie.......
Carolina84 pisze:Zaznaczam sobie
wanilia03 pisze:Dziewczyny , przepraszam ale nie mam gdzie szukać a listę wizytatorów na FB przejrzałam bez sukcesu. Potrzebna wizyta PA w miejscowości Giebułtów, okolice Miechowa (małopolskie ) Miechów leży ok. 40 km od Krakowa . Wizyta potrzebna dla kotka z tego wydarzenia na FB ;
https://www.facebook.com/events/3908003 ... l_activity
edit_f pisze:Carolina84 pisze:Zaznaczam sobie
dzień dobry
w sobotę maleńtasy do szczepienia.. kilka domków już sprawdzonych i żaden się nie nadał..
a dziś przymilała się do mnie śliczna koteczka.. mieszka pod blokiem.. miauczy i się tuli.. nie wiem, czy wychodząca, raczej taka zaniedbana.. saszetkę zjadła.. jakiś taki większy brzuszek, żeby tylko nie ciąża.. okolica niedobra do wychodzenia.. pasowałoby na sterylkę, ale puścić coś takiego później, to barbarzyństwo.. domku tymczasowy przybywaj, bo co z nią zrobić, kurde..
Alienor pisze:Przepraszam, że dokładam zmartwień, ale dziewczyna w zagrożonej ciąży i kotka z kociakami na parkingu viewtopic.php?f=1&t=157991. Jakby przynajmniej kocicę ciachnąć się dało? No i może podpowiecie jej do kogo się zwrócić? Nie jestem z Krakowa, więc niewiele mogę...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 139 gości