Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hollis pisze:Na łączce 5 kotów - 3 czarne, Języczka i biała kotka. Języczka nie chciała przy mnie jeść, mam nadzieję, że kiedy poszłam, to jej wrócił apetyt.
W graciarni nadal pusto, ale miski wylizane, a i suchego w znacznej mierze ubyło.
Składowa dzisiaj liczna. Naliczyłam około 12 kotów (około, bo raz część się chowała i czmychała, a część przychodziła i tak w kółko).
W "ukrytym" miejscu karmienia za drzewem kończy się suche jedzenie, piszę o tym, bo moje własne się skończyło w tamtym momencie, ale zostawiłam mokre.
Jest natomiast problem z pojedynczymi kotami tuż koło Składowej, tj. koło hotelu MCM. Jak wchodziłam, był tam śliczny pingwinek (dorosły) o zielonkawych oczach, który głośno i nieustannie do mnie miauczał i prychał jednocześnie, a saszetkę to praktycznie połykał, więc musiał być nieźle wygłodzony. Z kolei jak wracałam, to pojawił się tam kot, który kiedyś mi już tam mignął, ale wtedy był trochę za daleko, żebym dobrze oceniła jego stan i zrobiła wyraźne zdjęcie, ale już wtedy widziałam, że coś jest nie tak z jego oczami. Dzisiejsze zdjęcie jest wyraźne i to wygląda źle : /
http://imageshack.us/photo/my-images/837/biedakp.jpg/
PS Dajcie znać, czy zdjęcie się w ogóle wyświetla, bo jeszcze nie wpadłam na to, jak tu się zamieszcza zdjęcia, a imageshack chce teraz rejestracji i loginów, więc nie wiem, czy to zdjęcie będzie widoczne.
skwareek pisze:Pieniadze z bazarkow (300 zlotych) juz leca na konto Kociego Pazura.
kasia_5000 pisze:Grafik na następny tydzień 22.10-28.10
PKP
pn. - Hollis
wt. - Ola G.
śr. -
czw. - kasia_5000
pt. - Jarka (stały dyżur)
sob. -
ndz. -
Składowa
pn. - Kasia P.
wt. - TŻ KMagdy (stały dyżur) - rano
śr. - Hollis
czw. - TŻ KMagdy (stały dyżur) - rano
pt. - kasia_5000
sob. -
ndz. -
Jacyś chętni?
Hollis pisze:kasia_5000 pisze:Grafik na następny tydzień 22.10-28.10
PKP
pn. - Hollis
wt. - Ola G.
śr. - kasia_5000
czw. -
pt. - Jarka (stały dyżur)
sob. -
ndz. -
Składowa
pn. - Kasia P.
wt. - TŻ KMagdy (stały dyżur) - rano
śr. - Hollis
czw. - TŻ KMagdy (stały dyżur) - rano
pt. - kasia_5000
sob. -
ndz. -
Jacyś chętni?
LunaKlara pisze:
Kot jest szaro bury, domowy z niebieska obrozka i pelnojajeczny ...
Kawaler:
http://imageshack.us/photo/my-images/44 ... 21678.jpg/
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 152 gości