[WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 07, 2012 20:14 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Klatka czy syjamka? ;)
Jak widze, lepiej wykorzystujesz klatke niz ja, lap sobie, lap...
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Czw cze 07, 2012 20:15 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Klatka, klatka... aż taka świnia nie jestem, sama sobie nazbierasz :twisted:
Będę łapać po 15tym, ale już mamuśki do ciachnięcia :roll:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pt cze 08, 2012 7:24 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

OKI pisze:Jak panna odrośnie, to przestanie kusić.
Najpierw przerobiła kota na pomoc anatomiczną, a teraz marudzi, że gnaty widać... co za ludzie :roll:

:lol: :lol:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Pt cze 08, 2012 12:37 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

O proszę bardzo Kristin jest z Elbląga..........a był szukany pilnie ludz z Elbląga.........

Mnie to się już nie chce nawet pisać po co.........dzizas:-) Dogadywanie się mi nie wychodzi czasem za konkretna jestem najwyraźniej.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pt cze 08, 2012 12:38 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Weźmy się i zróbcie :twisted:

OKI

Post » Pt cze 08, 2012 12:42 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

OKI pisze:Weźmy się i zróbcie :twisted:

Tiaaaaaaaa mniej wiecej w teń deseń. Nie wiem kurna olek czemu - no NAPRAWDĘ nie rozumiem dlaczego niektórym się wydaje, ze napisanie czegokolwiek na tym forum powinno być wiążące dla ludzi. Już tłumaczę o co mi chodzi.

Założmy, ze gdzieś jest kobita - i ona ma do oddania kota. I chce go oddać komukolwiek. Zwisa jej komu. I podaje się ogólnodostępnie jej numer. A gromadzie ludzi się wydaje, ze jak oni tu na forum wiedzą do kogo kot powinien trafić to jest to zobowiązujące. Dla kogo pytam? Dla tej pani? A niby czemu:-)? Bo my tak ustaliliśmy na miau - my czyli kto?

Pewnie ta ORGANIZACJA co to ma mitingi przed 11 w Olsztynie. Jak nic oni.

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Pt cze 08, 2012 12:48 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

I dodam jeszcze oficjalnie: zaczynam rozumieć tego kogoś kto się tego kota pozbył.............chcący czy tez nie.

KURNA!!!!!!!opcje są dwie
a. jest nienormalna
b. ma ruję

ona się już nie drze, ona WYJE praktycznie non stop nawet po wypuszczeniu. Dziś jadę do mojej p. wet radośnie ją poinformuję, ze albo ją ciachnie........albo mi sprzeda gustowny knebel......

Obrazek

Neigh

Post » Pt cze 08, 2012 12:49 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

To trzymam kciuki, żeby to była opcja B - inaczej masz przechlapane :twisted:

OKI

Post » Pt cze 08, 2012 12:51 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

OKI pisze:To trzymam kciuki, żeby to była opcja B - inaczej masz przechlapane :twisted:

Ja? Ależ skąd ona ma...........usunę jej struny głosowe, utnę język......albo jakoś tak :twisted:

Ale biorąc pod uwagę, ze się ociera o wszystko, niemal czołga i przekrzywia ogon jak debil to obstawiam opcję b.........

Obrazek

Neigh

Post » Pt cze 08, 2012 12:53 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Narzekałaś, że za normalna, to masz :twisted:
Raz mi Delicja jedna ochrypła przy rui. Tak się darła, że straciła głos :mrgreen:

OKI

Post » Pt cze 08, 2012 12:55 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

OKI pisze:Narzekałaś, że za normalna, to masz :twisted:
Raz mi Delicja jedna ochrypła przy rui. Tak się darła, że straciła głos :mrgreen:

Nie no ruję ma na bank. Tyle tylko, ze tak się skubana drze........ze jeśli ktoś nie wpadł na pomysł kastracji ( bo jak tak można kota okalczyć.......) to mógł wywalić ( zwrócił wolność, bo przecież kotek chciał wyjść)

Nie wiem jak to wytrzymam...........serio..............normalnie jest drzyjgęba - ale te raz to bije wszelkie rekordy..........

Obrazek

Neigh

Post » Pt cze 08, 2012 12:56 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

:lol:
O której jedziesz do wetki?

OKI

Post » Pt cze 08, 2012 12:58 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Neigh pisze:
OKI pisze:Narzekałaś, że za normalna, to masz :twisted:

Nie no ruję ma na bank. Tyle tylko, ze tak się skubana drze........ze jeśli ktoś nie wpadł na pomysł kastracji ( bo jak tak można kota okalczyć.......) to mógł wywalić ( zwrócił wolność, bo przecież kotek chciał wyjść)

Nie wiem jak to wytrzymam...........serio..............normalnie jest drzyjgęba - ale te raz to bije wszelkie rekordy..........

To dlatego tak adorowała Twojego TŻ. :ryk: :ryk: :ryk:
Może on stanie na wysokości zadania i ...
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Pt cze 08, 2012 13:05 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

Taaa???
A Cześ nie wydaje żadnych dźwięków.
Może był kiedyś u neigh i jest kaleką??
Neigh zablokuj ją hormonalnie, one zawsze dostaja rui jak im się polepsza byt!Fiona dostała po trzech dniach u nas.Zablokowaliśmy trzy razy, potem ciachnęliśmy.Trzy razy z powdu leczenia grzybicy ,a nie moich jedynie -słusznych poglądów!

Ulga po 24 godzinach.

Małż został nominowany na fioninego kocura, jemu wyła, pokazywała wdzięki...bardzo była seksowna, naprawdę.
Pewnie twoja terrorystka też tak ma.
A warczała na koty bo wszystkie dla niej są kocicami( bo kastrowane/sterylizowane) czyli konkurencją do kocura.

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pt cze 08, 2012 13:08 Re: [WAW] Alkaida, ruda perska terrorystka w DT! Tuning&Cast

kotkins pisze:Neigh zablokuj ją hormonalnie, one zawsze dostaja rui jak im się polepsza byt!Fiona dostała po trzech dniach u nas.Zablokowaliśmy trzy razy, potem ciachnęliśmy.Trzy razy z powdu leczenia grzybicy ,a nie moich jedynie -słusznych poglądów!

Al-Kaida jest zdrowa i nie potrzebuje odżywienia. Po czorta blokować i czekać?
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

[poprzednia][następna]