Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Angalia pisze:Iza dzisiaj jest podły dzień ale jutro bedzie dobrze![]()
Angalia pisze:Mam nadzieję, że wszystko się w koncu odwróci![]()
![]()
iza71koty pisze:Daję z siebie wszystko.Sprzedaję pamiatki, rzeczy do których jestem przywiazana, maluje jak czas pozwala.Kupuję na Allegro żeby coś sprzedać choć z minimalnym zyskiem.Dla nich .Dla kotów.Wszystko dla kotów.
Mój Mąż oddaje mi całą wypłatę.Nawet nie ma swojego grosza.
Odmawiamy sobie wielu rzeczy i tylko je ogladam na półkach.Jedyny wyjątek stanowi dzień wypłaty.Wtedy moge zrobic większe zakupy i kupic to na co smak chodzi za mna od miesiaca.
Pomoc Forum jest coraz mniejsza.Jest z nami stała grupa która Wspiera.Obawiam się ze i wkrótce ona moze sie wykruszyć.Powód? Oczywisty.Każdy ma swoje życie, sprawy, kłopoty.Rzeczy które musi uregulować.Obawiam sie tego dnia ze zostane z tym wszystkim sama i będzie jak sprzed okresu sprzed Forum.A tego bym bardzo bardzo nie chciała.
Nie jestem w stanie uregulować 300 zł.Ten dług za karmę blokuje mi wszystko.Nawet jeśli zrobie Bazarki a musze je zrobic, to środki musze przeznaczyć na bieżące potrzeby.Nie widzę rozwiazania tej patowej sytuacji.![]()
Potrzebujemy na już karmy.Karmy której nie ma jak kupić.A w tej chwili zeby ją kupic to najpierw trzeba rozliczyc zaległość a potem......sprzedać coś zeby znowu sie uzbierało.W tej sytuacji naprawde trudno o optymizm.![]()
![]()
To szarpanie sie kombinowanie nie trwa przeciez od miesiaca....stadem opiekuję sie juz ponad 10 lat.To wystarczający czas zeby sie zmęczyć.....Wszystkim.![]()
Angalia pisze:To jest bardzo dobry pomysł
iza71koty pisze:Angalia pisze:To jest bardzo dobry pomysł
Nie umiem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: dorcia44, Google [Bot], puszatek i 63 gości