Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 05, 2012 15:18 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

Ja bym chciała i to bardzo, ale odpadam do poniedziałku, może środy. W najpiękniejsze dni od miesięcy gluty do pasa, wypluwam płuca, muszę się w końcu wyleczyć, bo inaczej zastawki pójdą w pierony :/

Przepraszam, że to mówię, ale trzeba się zebrać i zanieść Anoushkę do utylizacji... Jest gorąco, ona tam nie może leżeć!
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Sob maja 05, 2012 15:24 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

Zanieść do utylizacji - rewelacyjnie to brzmi .......... :(

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob maja 05, 2012 15:47 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

iwoo1 pisze:WAŻNE
Rozmawiałam teraz z Basią. Jest w szpitalu pod kroplówkami. Odpada na razie ze wszystkiego - zrozumiałe. Ja zabieram jutro Pimpka na stacjonarne leczenie, to jest już z Basią uzgodnione. Muszę go zabrać jutro jakoś po południu, czy wieczorem. To zależy kiedy ktoś będzie na kociarni.
Basia nie wie kto ma dyżur, proszę więc o podanie mi kontaktu do osoby, z którą mogę uzgodnić, jak i o której godzinie mogę podjechać po Pimpusia.

Jak mogę skontaktować się z osobą, która jutro po południu ma dyżur. Wetka przyjedzie specjalnie do lecznicy, żeby go odebrać.

iwoo1

Od: Pt sty 11, 2008 18:37

Post » Sob maja 05, 2012 16:43 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

Sprawa Pimpusia załatwiona
Pójdę tam jutro i wydam go Pani Iwonie (?). Przy okazji widzę, że nikt się nie zapisał na dyżur, więc wezmę go.

Co do Anoushki- jak ją zostawiałam, to nie wiedziałam, że Basia jest w szpitalu. Mogę ją zanieść, ale to chyba dopiero w poniedziałek?? Czy w skarbonce jest jakaś forsa? Trzeba będzie zapłacić wetce. Jak jakaś będzie to wezmę i zapłacę. Chyba że ktoś mógłby zrobić to wcześniej- ja jutro do 16 odpadam- praca.

A... kurde, w poniedziałek prawdopodobnie od rana do wieczora mnie nie ma ... albo OK- urwę się z jednych zajęć i jakoś to załatwię.
Obrazek

600 826 165

ilka;)

Od: Nie lut 26, 2012 19:58

Post » Sob maja 05, 2012 16:51 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

Przy okazji- DYŻURY!!! W tym tygodniu połowy dyżurów normalnie nie było! Co to ma być 8O

pon 7.05 ............ ..............
wt 8.05 ............ ..............
śr 9.05 Ilka ..............
czw10.05 ........... ..............
pt 11.05 Ilka .............
so 12.05 ........... .............
ndz 13.05 ........... ..............

Zapisywać się leniuchy!!
Obrazek

600 826 165

ilka;)

Post » Sob maja 05, 2012 16:52 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

Myślę, że to trzeba zrobić szybciej niż w poniedziałek... Mogę poprosić mame albo Maćka, żeby mnie podrzucili do przystani i do weta, o ile uda mi się dodzwonić i ustalić odbiór.
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Sob maja 05, 2012 18:50 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

jakby co ja mogę wpaść jutro na kociarnię do 15 i "udostępnić" p. Iwonie wejście
jakby była taka potrzeba i zanieść anuszkę do weta ( z tego co rozumiem jutro jest nieczynny i wet przyjedzie specjalnie- ale o której?) tylko dyżur odpada bo mam czas do 15.30 max
moge też obstawić dyżury poniedziałek i środe popołudniu

aange

Od: Czw mar 08, 2012 21:12

Post » Sob maja 05, 2012 18:56 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

aange pisze:jakby co ja mogę wpaść jutro na kociarnię do 15 i "udostępnić" p. Iwonie wejście
jakby była taka potrzeba i zanieść anuszkę do weta ( z tego co rozumiem jutro jest nieczynny i wet przyjedzie specjalnie- ale o której?) tylko dyżur odpada bo mam czas do 15.30 max
moge też obstawić dyżury poniedziałek i środe popołudniu

Jeśli chodzi o mnie to jestem już umówiona z ilka;) , wszystko już dograne na dokładną godzinę, wetka powiadomiona. Już nie mogę tego zmienić.

iwoo1

Od: Pt sty 11, 2008 18:37

Post » Sob maja 05, 2012 19:22 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorot

aange pisze:ok jak z pimpkiem jest dograne to dobrze :)

Angelika jesli mozesz to zanieś zwłoki do weta na ul. Będzińską (koło poczty) do vet. Doroty Horbacz.
11-12 jutro jest czynne.
Przedstaw sytuacje i powiedz ze Kocia Przystan ureguluje.
MIKUŚ

Post » Sob maja 05, 2012 19:25 Re: cz. V Kocia Przystań S-c - zbiórka na Wrocław dla Dorot

Dziękuję wszystkim za dobre słowa i myśli. Mam nadzieję że szybko wrócę do Was :)
A tymczasem moi rodzice walczą z pampesami Mysiora i depresją Sofini.
MIKUŚ

Post » Sob maja 05, 2012 20:36 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

aange- nie zanoś! już załatwione. Poradziłyśmy sobie z Wiiwii z tym. Nie chciałyśmy, żeby tak długo leżała... a przy okazji- kasa się przyda.

Przy okazji obejrzałam Pimpusia- przykro mi to mówić, ale nie wiem czy dożyje nawet jutra. :cry: Wygląda, jakby miał zaraz umrzeć... :cry: :cry:

Shilla ma bardzo brzydką ranę po sterylce- czyściliśmy ją z Victorem. Trzeba, żeby vet to obejrzał. Walercia i Klara mają ładnie wygojone ranki, będzie można ściągać szwy- zapytam jutro vetki czy może to zrobić.
Obrazek

600 826 165

ilka;)

Post » Sob maja 05, 2012 21:44 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

Ja dopiero dotarłam do domu po długim weekendzie ,a tu takie wieści:(
Rozmawiałam z ilką .
Malutka Anuszka spokojnie już "śpi" :(
Jutro Pimpuś o godz 18 zostanie wydany iwo
Ja podjadę na kociarnię i zdejmiemy szwy kocim dziewychom.Zobaczę co z Shillą jak rana będzie paskudna to w poniedziałek wezmę ją do weta.

Dziewczyny obstawiajcie grafik!!Jezeli ktoś ma namiary (wiiwii :mrgreen: )prosze skontaktuj się z Viktorem i śledziowym w spr dzyżurów.

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Sob maja 05, 2012 21:50 Re: Cz. VI Kocia Przystań Sosnowiec.

pon 7.05 ............ martyss
wt 8.05 ............ ..............
śr 9.05 Ilka ..............
czw10.05 ........... ..............
pt 11.05 Ilka .............
so 12.05 ........... .............
ndz 13.05 ........... ..............

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

[poprzednia][następna]