Gdzie jest mój kałasznikow? Co ja mówię

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Estraven pisze:ipsi pisze:a jak jest z odbiorem w poznaniu...bo czegos chyba nie doczytalam
Będzie dobrze
Chatte pisze:I pytanko logistyczne: nie będzie mnie na spotkaniu 22 maja, jak odebrac koszulki?
Magdalena pisze:W piątek tydzień temu Poczta Polska pochłonęła moje pieniądze![]()
![]()
Gdzie jest mój kałasznikow? Co ja mówięposzukam chyba bazuki...
Astana pisze:A kiedy koszulki będą gotowe? Bo może udało by mi się zorganizować transport do Krakowa troche wczesniej, tak żebyśmy na wystawę mogli się już w nie wystroić.
Astana pisze:Batko świetny pomysł, w końcu jedna paczka nie kosztuje zbyt dużo, ja mogę wysłać Wojtkowi pieniążki a Wy mi potem piffko postawicie przy odbiorzeWojtku, da się zrobić?
Wojtek pisze:Astana pisze:Batko świetny pomysł, w końcu jedna paczka nie kosztuje zbyt dużo, ja mogę wysłać Wojtkowi pieniążki a Wy mi potem piffko postawicie przy odbiorzeWojtku, da się zrobić?
Da się.
Ale dzielicie skórę na niedźwiedziu. koszulek jeszcze nie ma
Jak już będą to ustalimy, czy ktoś od Was będzie w Warszawie, czy wysyłać paczkę.
Wojtek pisze:Chatte pisze:I pytanko logistyczne: nie będzie mnie na spotkaniu 22 maja, jak odebrac koszulki?
Przyjechać na Bemowo
Monika pisze:Magdalena pisze:W piątek tydzień temu Poczta Polska pochłonęła moje pieniądze![]()
![]()
Gdzie jest mój kałasznikow? Co ja mówięposzukam chyba bazuki...
To wybiezemy sie razem, bo jestem w podobnej sytuacji
Użytkownicy przeglądający ten dział: BB_Candy89, kasiek1510 i 95 gości