Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Alienor pisze:Z tego co pamiętam to to na nicienie robi chyba tylko idexx. Skontaktuj się na pw z Marzenia11, dorota 13 lub ariel - one to przerabiały. Włącznie z leczeniem fenbendazolem. I kciuki cały czas za Kikę oraz buziaczki dla Sucharka za takie pieszczoty. One są Kice na pewno potrzebne.
lena89 pisze:Jedna z dziewczyn podesłała mi link do Twojego wątku, bo popadnie masz jakieś rudzielce, które szukają domkówTak nieśmiało pisałam link do swojego wątku: viewtopic.php?f=13&t=145497&start=30 Jeśli sprawa aktualna, to odezwij sie proszę.
jasdor pisze:lena89 pisze:Jedna z dziewczyn podesłała mi link do Twojego wątku, bo popadnie masz jakieś rudzielce, które szukają domkówTak nieśmiało pisałam link do swojego wątku: viewtopic.php?f=13&t=145497&start=30 Jeśli sprawa aktualna, to odezwij sie proszę.
Aktualna, będę informować na bieżąco.
WYNIK NA PASOŻYTY --- UJEMNY ----
Bakteriologia będzie za tydzień.
Laborant zwrócił uwagę, że kupa jest bardzo twarda i może mieć COŚ z jelitami.
Lecę teraz do wet
Monikaa pisze:Lecz, lecz,lecz. Pieniądze rzecz nabyta. Powinnam mieć jakieś gadzety ze starej firmy (pare parasolek, kalkulatory, kubki z obecnej). Da sie z tego rozkręcić bazarek?
jasdor pisze:Monikaa pisze:Lecz, lecz,lecz. Pieniądze rzecz nabyta. Powinnam mieć jakieś gadzety ze starej firmy (pare parasolek, kalkulatory, kubki z obecnej). Da sie z tego rozkręcić bazarek?
. Ja mam rzeczy na bazarek od dziewczyn, ale na bazarek potrzebny jeszcze jest czas, bo jak zaniedbamy bazarkowe odpowiedzi i sprzedaż, wysyłanie, to będzie trochę wstyd.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, elmas, Patrykpoz i 80 gości