Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
penelope20 pisze:jak ma kota nie szczepionego od kk i pp to raczej nie można jej dać, i o co chodzi z tym transporterkiem, idzie się do pierwszego marketu i kupuje za 40zł, jak to dla niej problem to co dopiero leczenie kici
joanna3113 pisze:quote="penelope20"]jak ma kota nie szczepionego od kk i pp to raczej nie można jej dać, i o co chodzi z tym transporterkiem, idzie się do pierwszego marketu i kupuje za 40zł, jak to dla niej problem to co dopiero leczenie kici
Marzenia11 pisze:Jest jeden domek, w ktorym umieścilismy kota a który też nie miał transportera bo... pani pozyczyła a potem podarowała w prezencie bo i tak planowała kupic nowy większy jak będzie potrzeba. I kupiła.
Ja bym jeszcze raz zadzwoniła i porozmawiała na spokojnie mając w pamięci przygotowane to wszystko czego się chcę dowiedzieć.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
joanna3113 pisze:Marzenia11 pisze:Jest jeden domek, w ktorym umieścilismy kota a który też nie miał transportera bo... pani pozyczyła a potem podarowała w prezencie bo i tak planowała kupic nowy większy jak będzie potrzeba. I kupiła.
Ja bym jeszcze raz zadzwoniła i porozmawiała na spokojnie mając w pamięci przygotowane to wszystko czego się chcę dowiedzieć.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jeżeli by pożyczyła to by powiedziała że pozyczyła.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Jura, Szymkowa i 40 gości