Wszystko komprende

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
babajaga pisze:Po kilkudniowej bitwie z własnym ośrodkiem decyzyjnym zgłaszam kandydata do głosowania październikowego.
Kandydatem są koty ze Szczytna pod opieką m. in. horacy7. Dużo tam biedy, potrzeby często przerastają możliwości finansowe a wczoraj horacy7 wioząc kociaki miała wypadek i auto zniszczone. Dobrze, ze ona i kociaki całe. Wątek tutajviewtopic.php?f=1&t=132456&start=0
joarkadia pisze:Karina waży 4 kilogramyi mierzy 56 centymetrów
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Asia_Siunia pisze:Kurde....zimno jest Niespełna 8' mam za oknem
shira3 pisze:babajaga pisze:Po kilkudniowej bitwie z własnym ośrodkiem decyzyjnym zgłaszam kandydata do głosowania październikowego.
Kandydatem są koty ze Szczytna pod opieką m. in. horacy7. Dużo tam biedy, potrzeby często przerastają możliwości finansowe a wczoraj horacy7 wioząc kociaki miała wypadek i auto zniszczone. Dobrze, ze ona i kociaki całe. Wątek tutajviewtopic.php?f=1&t=132456&start=0
Może by też dziewczynie podpowiedzieć by zwróciła się do WSO z apelem? W każdym akademiku jest prowadzący (podchorąży) radiowęzęł myślę,że przynajmniej kilku zareaguje na apel. W "moich" czasach nie obyło by się bez odzewu.
S.
babajaga pisze:shira3 pisze:babajaga pisze:Po kilkudniowej bitwie z własnym ośrodkiem decyzyjnym zgłaszam kandydata do głosowania październikowego.
Może by też dziewczynie podpowiedzieć by zwróciła się do WSO z apelem? W każdym akademiku jest prowadzący (podchorąży) radiowęzęł myślę,że przynajmniej kilku zareaguje na apel. W "moich" czasach nie obyło by się bez odzewu.
S.
Stasiu, ale co ogłosić? Ja dziś jakoś ciężko myślę
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, Google [Bot], puszatek i 153 gości