Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dolabra pisze:to pewnie po narkozie..
Trzymaj się Wojtusiu![]()
długa noc przed Wami..
Coalla pisze:Siostry Drogie, mam pytanie: w piątek w samo południe moja Wiewióreczka będzie ciachana - czy macie jakieś sugestie co do przygotowania jej na ten ciężki dzień? co mam jej jutro dać jeść? głównie mokre, czy suche też można? picia tyle co zwykle, czy więcej?
Oczywiście wiem, że 12 godzin przed operacją musi być na czczo itd., ale chciałabym dla niej jak najlepiej i okrutnie się boję o moją rudą kruszynkę
psiama pisze:Wielkie kciuki za Wojtunia![]()
![]()
Może ma podrazniony przełyk po narkozie. Na pewnoi potrzeba jest mu teraz cisza i spokój. Jak nie minie niebawem, konsultowałabym z wetami
![]()
Kotko, mega wielkim szczęściej jest po prostu mieć się komu wypłakać w tych suchych czasach![]()
Coalla, warto do transporterka oprócz kocysia dac też czysty podkład jednorazowy (mozna je kupić w aptece w różnych rozmiarach. Zapewnią czystość i suchość, bo koteńki po ciach-ciach moga bezwiednie się posisiaćRekonwalescentce możesz kupić saszetkę proszku RC convalescence (powinni mieć je weci) i robić z tego mleczko (konsystencja nie jest tak wazna, gęstsze jak np. śmietana jest bardziej pożywne). To bardzo pozywny pokarm i większości smakuje. Ew. można poić ze strzykamy jak kot nie chce sam jeść i pić. Popytaj tez wetów czy dają kaftanik (sa lecznice, gdzie się obywają bez nich). Koty nie do końca je lubią, ale dziki nim minimalna jest szansa na wylizanie szwów oraz koty sa w nich spokojniejsze. I dużo kciuków !
![]()
Bolkowo, niestety, wrzesień się zaczął. Dziecię moje wczoraj nagle uśmiadomiło sobie, że dzis do przedszkola znów wraca i rzekło tylko ożeszbyCię ...![]()
![]()
Nie darmo ktoś napisał ... idzie jesień, dzieci sa wqrwione, bo się zbliża wrzesień
Bolkowa pisze:Psiamo jak mi się to zdanie podoba
Idzie jesień, dzieci sa wqrwione, bo się zbliża wrzesień
Kur zapiał, ja też z tego powodu nerwa mam
psiama pisze:Póki co nie ma żadnego skutecznego znanego mi antidotum na zaszczaną wgłąb kanapęKrólestwo dla takowego
Pralnie kanap i foteli odmawiają współpracy
![]()
psiama pisze:I dla mnie Bolkowa brzmi jak o doświadczonej babie-herszcie, któa jedną reką chłopa leje, drugą pół wojska zawiaduje. Bolkowo wybacz szczerość
AYO pisze:Bolkowo - zmiana kodu z przodu? Nie bój się potem coraz mniej boli
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie, elmas, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Szymkowa i 644 gości