Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jania pisze:Pewien Pan z Wasilkowa dość dawno dzwonił do mnie w sprawie kotka. Ponieważ wydał mi się jakiś inny - pojechałam zobaczyć.
Okazało się, że od lat ma chorą żonę na Alzhalmera i ktoś mu podpowiedział, że KOTEK może uzdrowić.
Była też tam obecna pewna Pani bardziej zainteresowana tym Panem, niż leżącą obłożnie chorą.
Kotek do tego Pana nie powinien trafić.
asika5 pisze:Dzis oddała sie ostatnia koteczka z Rodzinki PL został tylko kocurek.
Czarnulka dziś dzwoniła do mnie pani po koteczke ale juz byłam umówiona z innymi ludzmi więc odesłałam do Ciebie.....
Czarnulka21 pisze:
I przed chwilą oddałam koteczkę, którą przywiozła mi gagga![]()
Super dwa kotki moją swoje domki
gagga pisze:Mam dwie wiadomości. Dobrą i złą. Byłam dziś na kontrolnej wizycie a Bąbelkami.
Dobra to taka , że Kubuś zdrowieje. Dostał kolejny antybiotyk na doleczenie kataru. Kropelki w dalszym ciągu zapuszczamy do oczek. Z oczkiem lewym jest znacznie lepiej.
Zła wiadomość to taka, że u Buby zrobił się na prawym oczku martwak ( czy martwiak ? ) rogówki. I musi być operacja ale to są kolejne koszty a Fundacyjna skarbonka pusta....
Umówiłam się na jutro na konsultację do weterynarza specjalizującego się w okulistyce.
Strasznie się martwię o te biedne oczko. Bo bez operacji może je w ogóle stracić.
jania pisze:http://uwaga.tvn.pl/298818,reportaze,koty_do_przygarniecia,wideo_detal.html
Użytkownicy przeglądający ten dział: Szymkowa i 783 gości