Czarne Diabły Tasm. III, czwórka tymczasów, 2 lata DT!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 07, 2011 21:00 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, letnie foty ...

Mojemu Garfildosowi usunęli 8, ale kiełki się ostały :twisted: Ma nadal czym mnie podgryzać i ślinić :mrgreen:
Dzięki takim pastylkom od weta ząbki bez jego interwencji robią się coraz ładniejsze i bielsze, a dziasełka blade :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Wto cze 07, 2011 21:30 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, letnie foty ...

No ząbki one mają zdrowe, specjalnie pilnuję .. musiał głupek szaleć i uderzyć 8O - a jego bratu, który z drzwi skacze na podłogę nic 8O

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Wto cze 07, 2011 21:50 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, letnie foty ...

Ważne, że reszta zdrowaząbków. Puszek nauczył się skakać na odległość ze 2, moze nawet 2,5 metra - z ławy prosto do wózka. Czekam aż wyrżnie łepkiem kiedyś, ale kociak zdobywa wprawę. Panna Protka zeskakując ostatnio z szafy źle wyliczyła odległość i wyrżneła łepkiem w podłogę 8O wrzask nie z tej ziemi i chyba główka ją potem bolała, ale na szafę już nie wskakuje :mrgreen:

joarkadia

Post » Śro cze 08, 2011 18:31 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, letnie foty ...

Odebrałam wyniki kotów: no, niestety, Gołąbce skoczyła kreatynina na 2,1, Zidane tez ma podwyższoną :? 1,9 więc za miesiąc kontrola. Mam andzieję, ze to skutek upałow ...
Pakuję się powoli a koty dostają świra :twisted:

alix76

Post » Śro cze 08, 2011 18:33 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, letnie foty ...

Na pewno wina upałów.... :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw cze 09, 2011 9:51 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, koty same w domu!

W kwestii zębów - czyścisz im jakoś? bo ja się zbieram do tego, ale jakoś nie mam odwagi zacząć, przypuszczam, że histeria będzie nie z tej ziemi...

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Czw cze 09, 2011 17:14 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, koty same w domu!

Ja używam stomadex... chyba taka nazwa, dostaję u weta w tabletkach. Skuteczne!

joarkadia

Post » Nie cze 12, 2011 23:44 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, koty same w domu!

Jestem ... relacja będzie jutro, tzn.dzisiaj rano :twisted: - powinnam ogarnąć chałupę, zanim przybędzie Arnoldzik, ale nie wiem, czy to się uda :roll:
Zagadka - jaki souvenir przywiozłam SOBIE z Wiednia :mrgreen: ? Nagrodą NIE będzie Gołąb :twisted:

alix76

Post » Pon cze 13, 2011 5:58 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, koty same w domu!

Mozartkugeln w kilogramowym opakowaniu :mrgreen:

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Pon cze 13, 2011 6:55 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, koty same w domu!

Dziś mi się śniło, że koty Cię równo opieprzyły ludzkim głosem za zostawienie na tak długi okres czasu :mrgreen: Teraz mam takie realistyczne sny, że po obudzeniu (o 4 nad ranem :lol: ) zaczełam rozmawiać z Rysiem, któy spał mi nad głową, że ja postaram się ich nie zostawiać na tak długo i bardzo przepraszam za wszystkie szpitale i zwązane z tym nieobecności wszystkie koty :twisted: Ryś obudzony z mocnego snu patrzy się na mnie jak na wariatkę, ale łaskawie zszedł z podwyższenia za moją głową i ułożył się koło mnie wpychając kawałek uszka do nosa. Chyba mi koty wybaczyły moje nieobecności - może i Twoje Ci wybaczą :ryk: :ryk:

joarkadia

Post » Pon cze 13, 2011 12:03 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, koty same w domu!

Uff, chałupa odgruzowana, Arnold na pokładzie :mrgreen: - na razie jest nieźle. Na relację z Austrii trzeba jeszcze chwilę poczekać :twisted:

alix76

Post » Pon cze 13, 2011 12:15 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, koty same w domu!

Co Ty knujesz? :twisted:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pon cze 13, 2011 17:05 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, koty same w domu!

O Jezu...Pewnie kota Adolfa przywiozła.......

:o :o :o :o :o :o

salvadoredali67

Od: Śro wrz 22, 2010 17:21

Post » Pon cze 13, 2011 20:11 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, koty same w domu!

No, to po kolei :lol: - Mozartkugeln oczywiście przywiozłam, kilka sztuk do spróbowania :wink: Oto mój souvenir :mrgreen: , gotów do drogi

Obrazek

Wiedeń bardzo piękny i ciekawy - czułam się tam jakbym przyjechała z dzikiego kraju :oops: . Psy tylko na smyczach, za niesprzątnięcie mandat, o którym przypominają bilbordy i zabawne tabliczki na trawnikach. Na słupach wiszą koperty z gazetami - wrzuca się pieniążek do małej skrzyneczki i bierze gazetę, koperta nie jest zamykana, chroni tylko przed deszczem 8O . Nie ma zakazu palenia na przystankach - i nikt nie dmucha dymem w twarz ... nie ma zakazu picia piwa na ulicy - i nikt się nie zatacza ...

Obrazek Obrazek Obrazek

W miasteczku, gdzie spaliśmy, o 21.00 żywego ducha nie widać ani nie słychać. Miasteczko czyściutkie, płoty i bramy w większości wysokie i zabudowane. Psa na łańcuchu nie widziałam. Kota dopiero w dzień, jeden siedział w bramie - i to kocica, bez brzucha ani wyciągniętych sutków a drugi robił obchód i wyraźnie był zdegustowany, że przeszkodzili mu w rundce jacyś dziwni ludzie nie wiadomo po co łażący po ulicy, kto to widział!

Obrazek Obrazek Obrazek

Klucz wiolinowy z kwiatów pod pomnikiem Mozarta, piękne ogrody Schonbrunn i ciekawe pomysły architektoniczne Hundertwassera

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

No i kto fruwa głową w dół na karuzeli Tornado :twisted: ??

Oczywiście mnóstwo pięknych zabytków, uliczek i ciekawostek ... A kota Adolfa nie musiałam przywozić - był z dostawą do domu już dzisiaj :twisted:

alix76

Post » Pon cze 13, 2011 20:36 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, Arnold na pokładzie!

Fajoska wycieczka! :ok:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

[poprzednia][następna]