Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Filomen pisze:łopatka powinna mieć alarm i przy wywalaniu jej razem ze smieciami powinno się właczać wycie jak w sklepie na bramkach
Mara S pisze:Marzena mówiła, że dzik ze Stalowej miał porozwalane żarcie i w ogóle, że ryczał. Sadzę, że wiele nie zjadł i jadę zaraz po niego i zawożę do Lupusa i niech go ciachną czym prędzej.
terenia1 pisze:Przypomnę się z pytaniamimoże ktoś pomoże w tych sprawach
terenia1 pisze:1. Można zrobić ogłoszenia papierowe i porozwieszać - wykorzystać to co jest na naszej stronie.
2. Widziałam w gazetach tez ogłoszenia ze zdjęciami zwierząt - kto by miał czas podzwonić i dowiedzieć się o koszty![]()
I jeszcze coś mi się przypomniało, widzę że nowoprzyjęte do kociarni kociaki wylegują się i superna kocykach i posłankach, które trzeba potem prać, nie było w szafie jednorazowych posłanek dla kotów
czy ktoś zabrał ewentualnie do prania posłanka które są w przedsionku
bo jak ostatnio byłam to kosz był znów zapchany rzeczami do prania
a moje moce przerobowe pod względem prania są ograniczone właśnie w sobotę dowiozę dwa wyprane wory posłanek .
jadziaII pisze:Moze to sie odnosi do mnie, ale ja dla Rokiego nie bralam z szafy czystych tylko go ulokowalam na tym co byly po tej koteczce po dziadku czy babce co jest w Almawecie, takze i tak bylyby do prania, to niech dobrudzi i potem upiore.
terenia1 pisze:jadziaII pisze:Moze to sie odnosi do mnie, ale ja dla Rokiego nie bralam z szafy czystych tylko go ulokowalam na tym co byly po tej koteczce po dziadku czy babce co jest w Almawecie, takze i tak bylyby do prania, to niech dobrudzi i potem upiore.
Jadziu nie odnosi się to do Ciebieale w zasadzie do wszystkich
już wielokrotnie prosiłam o używanie w pierwszej kolejności jednorazowych posłanek, chodzi mi o kwestię prania, ze nie ma kto prać tych wielokrotnych posłanek, a jednorazowe mozna po prostu wyrzucić i tyle.
jadziaII pisze:Mara napisz czy napewno go zawiozlas.?
Roki ma miec dzis podany zastrzyk na tasiemca - prosze sie wypowiedziec czy moze na KCh czy nie.
Bedzie przeznaczony do adopcji wiec nalezaloby.
terenia1 pisze: Jutro rano dyżur nie będzie obsadzony, bo MartynaN. ma zajęcia w szkole.
Dorota Wojciechowska pisze:terenia1 pisze: Jutro rano dyżur nie będzie obsadzony, bo MartynaN. ma zajęcia w szkole.
Oj troche późno infoczy ktoś może awaryjnie podjechać.
ja na rano planuję schron
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Paula05, puszatek i 96 gości