Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw sty 27, 2011 12:25 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Wspaniale. :D Taizu Dziękujemy z Całego Serca. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Czw sty 27, 2011 12:30 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Kochani wczoraj dostałam prezent od Taizu . :1luvu: Piękny prezent. :D Leciałam na skrzydłach na pocztę w trakcie karmienia kociaków, bo listonosz mnie nie zastał i zostawił awizo.Zostawiłam torbę z jedzonkiem u Niuni za garażami i szybciutko żeby odebrać przed zamknięciem. :D

A dostałam 8O piękną sztalugę do malowania obrazów. :1luvu: Stołowa w walizeczce. Z kompletem pędzli, ołówków, farb akrylowych,podobraziami. :D Taizu ... bardzo wsparła moją pasję. :D Pięknie, Pieknie Ci Dziekuję Taizu. :1luvu: :1luvu: :1luvu: Zawsze marzyłam o sztaludze :D .

iza71koty

Post » Czw sty 27, 2011 14:30 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

iza71koty pisze:Kochani wczoraj dostałam prezent od Taizu . :1luvu: Piękny prezent. :D Leciałam na skrzydłach na pocztę w trakcie karmienia kociaków, bo listonosz mnie nie zastał i zostawił awizo.Zostawiłam torbę z jedzonkiem u Niuni za garażami i szybciutko żeby odebrać przed zamknięciem. :D

A dostałam 8O piękną sztalugę do malowania obrazów. :1luvu: Stołowa w walizeczce. Z kompletem pędzli, ołówków, farb akrylowych,podobraziami. :D Taizu ... bardzo wsparła moją pasję. :D Pięknie, Pieknie Ci Dziekuję Taizu. :1luvu: :1luvu: :1luvu: Zawsze marzyłam o sztaludze :D .

o zesz kurka 8O
Taizu :1luvu:

no to nic wiecej nie pozostalo tylko zakasac rekawy i do malowania :ok:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Czw sty 27, 2011 20:09 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Taizu, Dobra Kobieta z Ciebie jest :1luvu:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Czw sty 27, 2011 21:33 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Dziewczyny, pojutrze wyjeżdżam przewietrzyć Najmłodszego. Przelewy zlecone, wszystko pójdzie jak zwykle, mam nadzieję, że wrócę w całości. :)
I że Junior nie oduczy Felka korzystać z klapki, bo dobrze już mu idzie...

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Czw sty 27, 2011 22:36 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

skarbonka pisze:zapraszam na nowy bazarek dla kociaczków naszej Izy :1luvu:

viewtopic.php?f=20&t=123327

może ktoś odwiedzi wieczornie bazarek :roll: :cat3:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Pt sty 28, 2011 1:01 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

wiora pisze:
iza71koty pisze:Kochani wczoraj dostałam prezent od Taizu . :1luvu: Piękny prezent. :D Leciałam na skrzydłach na pocztę w trakcie karmienia kociaków, bo listonosz mnie nie zastał i zostawił awizo.Zostawiłam torbę z jedzonkiem u Niuni za garażami i szybciutko żeby odebrać przed zamknięciem. :D

o zesz kurka 8O
Taizu :1luvu:

no to nic wiecej nie pozostalo tylko zakasac rekawy i do malowania :ok:

Oj nie, nie Wioruś. Do malowania nie wystarczy zakasać rękawy. :roll: Do tego trzeba mieć natchnienie i ...sporo czasu. Z tym ostatnim u mnie bardzo kiepsko niestety.
Malować mogę tylko w nocy. Kiedy jest trochę czasu, ciszy i spokoju.

iza71koty

Post » Pt sty 28, 2011 1:03 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Megana pisze:Dziewczyny, pojutrze wyjeżdżam przewietrzyć Najmłodszego. Przelewy zlecone, wszystko pójdzie jak zwykle, mam nadzieję, że wrócę w całości. :)
I że Junior nie oduczy Felka korzystać z klapki, bo dobrze już mu idzie...

Dziękujemy Pięknie Megana. :1luvu: :1luvu: :1luvu: Zatem wracaj do nas szybko. :D I wypocznij troszkę. :wink:

iza71koty

Post » Pt sty 28, 2011 1:09 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Bardzo zimno u nas . :| Mrożnie. Nieprzyjemnie. Póżno wrócilam z działki. Długo grzałam kociakom. Timorek kicha trochę, bo śpi w wiklinowej budce na podłodze. Ma tam wyścielone, ale pewnie wilgoć mocno ciągnie.Dziwne miejsce sobie wybrał. :roll:

Przemarzłam dzisiaj. :| Kotom się humor pogorszył. :| Mi też :| .....Myślałam że już coraz cieplej będzie....

iza71koty

Post » Pt sty 28, 2011 12:18 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Widzę że co niektórzy nie próżnują.... :roll:

viewtopic.php?f=1&t=123161&start=120

Środowisko kociarskie ze Szczecina....dobre sobie! :evil:

Bezdomność kotów w Szczecinie.Populacja kotów wolnożyjacych jest ogromna. Jest wiele miejsc gdzie Pomoc,dokarmianie , sterylizacje jest na wagę złota...Może czas ruszyć sprzed kompa i przestać tylko stukać w kalwiaturę ....

iza71koty

Post » Pt sty 28, 2011 12:46 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Izo miła, a co mają Tobie do zarzucenia? Co ich tak w oczy gryzie?
Obrazek

sennaewa

Od: Czw sty 31, 2008 23:15

Post » Pt sty 28, 2011 13:07 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Pani izo wielki szacunek mam do pani za takie bezinteresowne opiekowanie się bezdomniakami
przynajmniej dzięki pani nie są już głodne
:ok: :ok: :ok: :kotek: :kotek:
proszę powiedzieć czy kociaki są adopcyjne? szuka im ktoś nowych domków? tak na oko ile ich tam jest (razem)? PPOZDRAWIAM I ZYCZE DUZO SILY DO POMOCY KOTOM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gerardbutler

Post » Pt sty 28, 2011 13:15 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

Iza, przecież wiesz, jak jest. Spodziewałaś sieczegoś innego? Ty masz co robić, nie masz czasu na głupoty. Napiszę to tylko raz. Nie daj się prowokować i rób swoje.
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Pt sty 28, 2011 13:28 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

gerardbutler pisze:Pani izo wielki szacunek mam do pani za takie bezinteresowne opiekowanie się bezdomniakami
przynajmniej dzięki pani nie są już głodne
:ok: :ok: :ok: :kotek: :kotek:
proszę powiedzieć czy kociaki są adopcyjne? szuka im ktoś nowych domków? tak na oko ile ich tam jest (razem)? PPOZDRAWIAM I ZYCZE DUZO SILY DO POMOCY KOTOM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak.Nie są głodne. I są wysterylizowane. Maja opiekę, ciepłe schronienia. Nie tylko dzięki mnie.Dzięki wszystkim Wspaniałym Osobom które mi pomagają - wirtualnie.
Nie rozumiem dalszej części pytania. Kociaki? Ile ich tam jest ? To znaczy gdzie?

iza71koty

Post » Pt sty 28, 2011 13:29 Re: Widzę, Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Zima.

sennaewa pisze:Izo miła, a co mają Tobie do zarzucenia? Co ich tak w oczy gryzie?

To chyba nie do mnie pytanie Sennaewa?.... :wink:

iza71koty

[poprzednia][następna]