Moderator: Estraven
Piękny prezent.
Stołowa w walizeczce. Z kompletem pędzli, ołówków, farb akrylowych,podobraziami.
Zawsze marzyłam o sztaludze iza71koty pisze:Kochani wczoraj dostałam prezent od Taizu .Piękny prezent.
Leciałam na skrzydłach na pocztę w trakcie karmienia kociaków, bo listonosz mnie nie zastał i zostawił awizo.Zostawiłam torbę z jedzonkiem u Niuni za garażami i szybciutko żeby odebrać przed zamknięciem.
![]()
A dostałampiękną sztalugę do malowania obrazów.
Stołowa w walizeczce. Z kompletem pędzli, ołówków, farb akrylowych,podobraziami.
Taizu ... bardzo wsparła moją pasję.
Pięknie, Pieknie Ci Dziekuję Taizu.
![]()
![]()
Zawsze marzyłam o sztaludze
.

wiora pisze:iza71koty pisze:Kochani wczoraj dostałam prezent od Taizu .Piękny prezent.
Leciałam na skrzydłach na pocztę w trakcie karmienia kociaków, bo listonosz mnie nie zastał i zostawił awizo.Zostawiłam torbę z jedzonkiem u Niuni za garażami i szybciutko żeby odebrać przed zamknięciem.
![]()
A dostałampiękną sztalugę do malowania obrazów.
Taizu ... bardzo wsparła moją pasję.
Pięknie, Pieknie Ci Dziekuję Taizu.
![]()
![]()
Zawsze marzyłam o sztaludze
.
o zesz kurka![]()
Taizu![]()
no to nic wiecej nie pozostalo tylko zakasac rekawy i do malowania
Megana pisze:Dziewczyny, pojutrze wyjeżdżam przewietrzyć Najmłodszego. Przelewy zlecone, wszystko pójdzie jak zwykle, mam nadzieję, że wrócę w całości.
I że Junior nie oduczy Felka korzystać z klapki, bo dobrze już mu idzie...
Zatem wracaj do nas szybko.
gerardbutler pisze:Pani izo wielki szacunek mam do pani za takie bezinteresowne opiekowanie się bezdomniakami
przynajmniej dzięki pani nie są już głodne
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
proszę powiedzieć czy kociaki są adopcyjne? szuka im ktoś nowych domków? tak na oko ile ich tam jest (razem)? PPOZDRAWIAM I ZYCZE DUZO SILY DO POMOCY KOTOM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sennaewa pisze:Izo miła, a co mają Tobie do zarzucenia? Co ich tak w oczy gryzie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, kota_brytyjka, szczurbobik i 83 gości