Latte - już szczęśliwa w swoim domku stałym

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 28, 2011 22:34 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

Ciepła pisze:Latte,Pućka i Cycek:
Obrazek

Ślicznie razem śpią :1luvu: nie mogę się napatrzeć :)
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pt sty 28, 2011 22:39 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

Joanna KA pisze:o boziu... jak ja bym chciała zobaczyć w takiej zgodzie te moje trzy potforrrryyy...

troszke cierpliwosci i sie uda :ok:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Pt sty 28, 2011 22:40 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

Annaa pisze:Ślicznie razem śpią :1luvu: nie mogę się napatrzeć :)

jeszcze lepiej sie gonia po mnie w nocy :mrgreen: :ok:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Pt sty 28, 2011 22:43 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

Ciepła pisze:
Joanna KA pisze:o boziu... jak ja bym chciała zobaczyć w takiej zgodzie te moje trzy potforrrryyy...

hmmmm... jeżeli minęły już prawie dwa lata, to ile jeszcze to "troszkę" będzie trwało??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Od: Nie mar 15, 2009 20:34

Post » Pt sty 28, 2011 22:50 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

Ciepła pisze:

A to jest normalne :mrgreen: po mnie też czasami przebiega małe stado w ilości szt 4 :roll:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Pt sty 28, 2011 22:50 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

Joanna KA pisze:
Ciepła pisze:

hmmmm... jeżeli minęły już prawie dwa lata, to ile jeszcze to "troszkę" będzie trwało??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

moze kolejne 2 lata 8O :wink:
moje sie zaakceptowaly od razu jakos..

Obrazek

Ciepła

Post » Pt sty 28, 2011 22:55 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

Annaa pisze:
Ciepła pisze:

A to jest normalne :mrgreen: po mnie też czasami przebiega małe stado w ilości szt 4 :roll:

haha Agatka jest za wielka dama,zeby gonic z reszta :wink: :ok:

Obrazek

Ciepła

Post » Nie sty 30, 2011 21:17 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

Latte namietnie oglada film o szczurach w tvn 8O

Obrazek

Ciepła

Post » Pon sty 31, 2011 9:49 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

hahahahhaha!!!
chciałaby pewnie zapolować :mrgreen:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon sty 31, 2011 11:07 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

ja to jednak mam pod gorke :evil: ..
od soboty cos sie dzieje u nas z ogrzewaniem i w mieszkaniu jest tylko 19-20 st,no i Latunia od dzis zaczela kichac :(
Kuba wzial mi auto na baze i wogole jest nijak :evil: ..

Obrazek

Ciepła

Post » Pon sty 31, 2011 18:04 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

Jakie masz ogrzewanie? Bardzo Ci współczuję, dla mnie też - oczywiście przede wszystkim dla kotów - ciepło to podstawa.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon sty 31, 2011 18:16 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

MalgWroclaw pisze:Jakie masz ogrzewanie? Bardzo Ci współczuję, dla mnie też - oczywiście przede wszystkim dla kotów - ciepło to podstawa.

mieszkam w bloku na II pietrze i ogrzewanie mamy z wlasnej kotlowni na olej opalowy..
ale kaloryfery sa ledwo cieple..
dzis w nocy Latunia spala ze mna pod koldra,reszta spala na koldrze,ale wtulona w siebie..

Obrazek

Ciepła

Post » Pon sty 31, 2011 18:41 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

Może jakiś fachowiec potrzebny? Luty idzie :(
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon sty 31, 2011 19:12 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

MalgWroclaw pisze:Może jakiś fachowiec potrzebny? Luty idzie :(

dzis kazdy zlozyl skarge,ze jest zimno..
ludzie maja malenkie dzieci i jest to poprostu katastrofa..

Obrazek

Ciepła

Post » Pon sty 31, 2011 19:18 Re: Latte - schowana pod poduszką - już w DT u Ciepłej

Skandal :evil: XXI wiek, nie ma mrozów trzaskających, a ciągle a to wody brak, a to ogrzewanie nawala, a to jeszcze inne atrakcje :twisted: :twisted: A cały rok płacimy za te luksusy :evil:
Zdrówka Ciepła dla całej Waszej rodzinki :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

[poprzednia][następna]