K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 19, 2010 23:21 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Mam nadpłacone dwa worki żwirku, jakby co.
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Nie gru 19, 2010 23:31 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

lutra pisze:Hmm, Anna09, powiedziała mi 2 worki, Aga dziś napisała mi, że chyba 3. Na mojej kartce są dwa. sorry, nie ogarniam, to przez zmęczenie materiału...

ale jak masz tylko 2 zapisane u Anny, to się nie zgadza ogólna ilość.

Dasz znać jutro, bo dzisiaj świętujemy urodziny .... Lutry! Sto lat :torte:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon gru 20, 2010 0:19 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Lutro, Kochana Jubilatko! Sto lat! Sto kotów! Wszystkiego co najlepsze!!! :birthday:
Obrazek

Kinga Warmijska

Od: Śro sie 11, 2010 17:39

Post » Pon gru 20, 2010 5:49 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Kinga Warmijska pisze:Lutro, Kochana Jubilatko! Sto lat! Sto kotów! Wszystkiego co najlepsze!!! :birthday:

100 kotów i sto lat to zdecydowanie mało!!! Przebiję, dwieście!!!!
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pon gru 20, 2010 7:09 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Dziękuję bardzo za życzenia. Informuję, że w związku z wkroczeniem w poważny wiek zaczynam być poważna, a liczbę kotów przewiduję utrzymać na stałym poziomie sztuk 3,5 :).
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Pon gru 20, 2010 8:15 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Amelko, wszystkiego dobrego! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

wątek sreberkowy: viewtopic.php?f=1&t=121738

Leone

Od: Wto wrz 22, 2009 14:10

Post » Pon gru 20, 2010 8:36 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

Tweety pisze:aha, ponoć to my mamy się zająć utworzeniem wątku sreberkowego dla drugomiejscowych w losowaniu na kandydata miau do krakvetu. Graszka-gn zrobiła piękny banerek. Ciągle dostaje pw aby sobie nie odpuszczać, zwłaszcza patrząc na sprawiedliwość świeżo zakończonej ankiety. Parę osób zwróciło uwagę, że abstrahując od wszelkich wskazanych wcześniej błędów doszedł jeszcze jeden, mianowicie wątek był prowadzony przez osobę całkowicie stronniczą, silnie zaangażowaną w pomoc dla KAN ...
Cóż szkoda czasu na komentowanie tego, to karma dla zwierzaków, one nie winne temu w jaki sposób została zdobyta, ważne, że się najedzą.
Nie wiem jak będzie ze zbiórką, bo skoro zarzucono nam, że karma za 12 tys tylko mignie więc bez sensu abyśmy po nią się ustawiali to jakim prawem startujemy po sreberkowe pieniądze jak to na przysłowiowe waciki nawet nie wystarczy ...
Tylko cały czas się zastanawiam, po co człowiek dziobie nocami i wystawia aukcje po 5 zł ....? Znaczy robota głupiego? :roll: A może właśnie klucz do tego miejsca, w którym teraz jesteśmy?

A gdzie ten banerek?!
Obrazek

miszelina

Post » Pon gru 20, 2010 8:42 Re: K-ów, chcesz nam pomóc -zagłosuj w ankiecie do Krakvetu

miszelina pisze:
Tweety pisze:aha, ponoć to my mamy się zająć utworzeniem wątku sreberkowego dla drugomiejscowych w losowaniu na kandydata miau do krakvetu. Graszka-gn zrobiła piękny banerek. Ciągle dostaje pw aby sobie nie odpuszczać, zwłaszcza patrząc na sprawiedliwość świeżo zakończonej ankiety. Parę osób zwróciło uwagę, że abstrahując od wszelkich wskazanych wcześniej błędów doszedł jeszcze jeden, mianowicie wątek był prowadzony przez osobę całkowicie stronniczą, silnie zaangażowaną w pomoc dla KAN ...
Cóż szkoda czasu na komentowanie tego, to karma dla zwierzaków, one nie winne temu w jaki sposób została zdobyta, ważne, że się najedzą.
Nie wiem jak będzie ze zbiórką, bo skoro zarzucono nam, że karma za 12 tys tylko mignie więc bez sensu abyśmy po nią się ustawiali to jakim prawem startujemy po sreberkowe pieniądze jak to na przysłowiowe waciki nawet nie wystarczy ...
Tylko cały czas się zastanawiam, po co człowiek dziobie nocami i wystawia aukcje po 5 zł ....? Znaczy robota głupiego? :roll: A może właśnie klucz do tego miejsca, w którym teraz jesteśmy?

A gdzie ten banerek?!

a tutaj, i wątek też już jest

Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=121738][img]http://miau.strefa.pl/AFN-sreberko.gif[/img][/url]

Tweety

Post » Pon gru 20, 2010 8:58 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Tosza pisze:Znaczy się, dwa worki ukradła miszelina? :ryk:
Nie, nie ukradła, doczytałam, że zapłaciła :roll:

Miszelina jedynie wynosi za zgodą szefostwa :ryk:
Czasem też coniebądź przynosi :wink: i tu niekoniecznie zasięga opinii zwierzchności.

Bardzo się cieszę, że Dupek bedzie miał domek.

A jak tam bracia Pepiczki? Pokazują się już?
Obrazek

miszelina

Post » Pon gru 20, 2010 9:14

Akima pisze:
lutra pisze:Ułanki, u Edit_f Lesio, Jaś i Krzyś dwa buraski...

a gdzie fotki i ewentualnie opisy

poniżej moje łobuzy..
Akima: wysłałam ci fotki i opisy na maila.. Tweety: też wysłałam (bardzo proszę o wrzucenie na pierwszą stronę.. dziękuję..)

Krzyś
Obrazek

Jaś
Obrazek

Lesio
Obrazek
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Pon gru 20, 2010 9:20 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

miszelina pisze:
Tosza pisze:Znaczy się, dwa worki ukradła miszelina? :ryk:
Nie, nie ukradła, doczytałam, że zapłaciła :roll:

Miszelina jedynie wynosi za zgodą szefostwa :ryk:
Czasem też coniebądź przynosi :wink: i tu niekoniecznie zasięga opinii zwierzchności.

Bardzo się cieszę, że Dupek bedzie miał domek.

A jak tam bracia Pepiczki? Pokazują się już?

Rumcajs śmielej sobie poczyna, Cypisek stara się być niewidoczny. Dzisiaj kupa w kuwecie taka byle jaka z kropelką krwi, to za pewne któryś z nich

Tweety

Post » Pon gru 20, 2010 14:18 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

lutra pisze:Dziękuję bardzo za życzenia. Informuję, że w związku z wkroczeniem w poważny wiek zaczynam być poważna, a liczbę kotów przewiduję utrzymać na stałym poziomie sztuk 3,5 :).

nie musisz tak do końca ale liczyć do 5 w tym wieku wypadałoby już umieć :wink:

Miszelino, masz towarzystwo w byciu opłaconym żwirkokradziejem (a raczej posiadana przeze mnie lista i odczytana w biurze czyni Cię zupełnie legalnym posiadaczem, mieścisz się w 20-stce zamawiających czyli to jednak nie Niemiec, uff :wink:) . Co gorsza, wislackikot dowiózł do Noemik cały żwirek osobiście :mrgreen:
Anna09, moje pobożne życzenia się spełniły, byłaś przypisana do 2 czyli jeden to płacenia drugi za free (zwrot za pożyczony kociarni).
To tylko dwóch poszukujemy, bo nie bardzo wiem czy przez 12 dni można było faktycznie zużyć 2 i pół worka :roll:

Tweety

Post » Pon gru 20, 2010 14:32 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

lutra pisze:Dziękuję bardzo za życzenia. Informuję, że w związku z wkroczeniem w poważny wiek zaczynam być poważna, a liczbę kotów przewiduję utrzymać na stałym poziomie sztuk 3,5 :).

Nie martw się , lutro, 50 to nie koniec świata :twisted:

Wszystkiego dobrego, Amelko!
Obrazek
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Pon gru 20, 2010 14:38 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Tweety pisze:

nie musisz tak do końca ale liczyć do 5 w tym wieku wypadałoby już umieć :wink:

Miszelino, masz towarzystwo w byciu opłaconym żwirkokradziejem (a raczej posiadana przeze mnie lista i odczytana w biurze czyni Cię zupełnie legalnym posiadaczem, mieścisz się w 20-stce zamawiających czyli to jednak nie Niemiec, uff :wink:) . Co gorsza, wislackikot dowiózł do Noemik cały żwirek osobiście :mrgreen:
Anna09, moje pobożne życzenia się spełniły, byłaś przypisana do 2 czyli jeden to płacenia drugi za free (zwrot za pożyczony kociarni).
To tylko dwóch poszukujemy, bo nie bardzo wiem czy przez 12 dni można było faktycznie zużyć 2 i pół worka :roll:

Nie bardzo rozumiem, ale dzisiaj ciężko myślę 8O. W każdym razie fundacja wisi mi jeden żwir :)
Moim zdaniem 2,5 worka na 12 dni to raczej niemożliwe, chociaż niewykluczone. Napewno była kompletna wymiana kuwet przy odrobaczaniu, a to jednak żwirkochłonne jest.

Nogi mnie bolą od wczorajszego stania, na lewym ramieniu mam dziury po Sezamie, na prawym po ubiegłotygodniowym Kminku, na szyi od łapecek Domisia, Dupkiem zwanego. Kinga, a Ty żyjesz?
Obrazek

miszelina

Post » Pon gru 20, 2010 14:49 Re: K-ów, białaczkowy Kubuś szuka tymczasu

Dobrze, że Miszelino przypomniałaś o ranach nabytych i innych dolegliwościach związanych z ciężką pracą, no cóż galernicy nigdy nie mieli łatwo :wink: ale, ale ... Dzięki Waszemu nieocenionemu wysiłkowi w grudniu w GK i dodatkową pracą Akimy w Shellu wchodzimy w kolejny rok na czysto, bez długów (chyba, że w którejś lecznicy wystawią nam jeszcze jakąś niespodziankę :twisted:, bo np KV milczy a tam dwie poważne operacje były ). Jak rozliczę w końcu zakup kolejnego kotowozu to będziemy wiedzieć czy może nam jeszcze coś nie zostało w zanadrzu, jakiś grosz na szczęście:)
Także jesteście po prostu superowi :1luvu:

Tweety

[poprzednia][następna]