Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Carmen201 pisze:Tak trochę off top, ale czytam taki jeden temat..........
Jeśli kryterium zbieractwa ma być niezapewnienie zwierzętom dobrostanu, to tak wypasionych Psiaków dawno nie widziałam..
Kociaste nie zgorsze choć trza przyznać, że co drugi tam ma lekkiego gluta bo jest zimno.
1 sztuka pojechała dziś do domu (Księżna),
1 (najbardziej zaglucona) do weta w Łodzi i będzie pod opieką Fundacji co najmniej do końca leczenia.
A Manolo to duży szylkret..
Niebieska jest dziewczynka..
Także wiele się nie zgadza.
Jutro napiszę do Pani.
Z ciekawostek: poza Niebieską (Karolcia) i Milordem jest połączenie persa i MCO, czarne, długowłose, 4 srebrne whiskasiki, piękna czekolada z zielono - niebieskimi oczami, szylkret chłopak (Manolo właśnie) i rudy, choć tego naocznie nikt nie stwierdził (zadekował się). Jest wszystko, przysięgam. Podobny do Mojita też jest.
kinia098 pisze:Szukam rudego miziaka (bo nasza domowa kotka jest ogromną indywidualistką i nie przepada za głaskaniem), płeć obojętna, w wieku mniej więcej 1-2 lata, domek niewychodzący z osiatkowanym balkonem, w domu 2 letnia kotka i łagodna suczka.
Macie ? Albo słyszeliście ?
Chyba Wawa, jak dobrze pamiętam..
Sabinka pisze:kinia098 pisze:Szukam rudego miziaka (bo nasza domowa kotka jest ogromną indywidualistką i nie przepada za głaskaniem), płeć obojętna, w wieku mniej więcej 1-2 lata, domek niewychodzący z osiatkowanym balkonem, w domu 2 letnia kotka i łagodna suczka.
Macie ? Albo słyszeliście ?
Chyba Wawa, jak dobrze pamiętam..
Mam takiego rudego miziaka, mniej więcej w wieku 2, 3 lat. Szalenie lubi głaski i spanie na kolanach.
Sabinka pisze:Wrzucę jutro ok
Użytkownicy przeglądający ten dział: ania0312, CatnipAnia, Google [Bot], Google Adsense [Bot], luty-1, puszatek, squid i 162 gości