agul-la pisze:babojago nie zdążyłam zdjąc, bo jak tylko zaległam pod kocem kotek juz był
Było zdjąć przed położeniem się

Pomponmamo tymczaska błękitnooka cuuuudna

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agul-la pisze:babojago nie zdążyłam zdjąc, bo jak tylko zaległam pod kocem kotek juz był
babajaga pisze:Pomponmamo, odkąd cię znam nieustająco podziwiam twój nieugięty charakter i to, że jak sobie coś postanowisz, to nic cię nie przekona do zmiany decyzji
villemo5 pisze:babajaga pisze:Pomponmamo, odkąd cię znam nieustająco podziwiam twój nieugięty charakter i to, że jak sobie coś postanowisz, to nic cię nie przekona do zmiany decyzji
O to to![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Słuchajcie dziś padam na pysk z nieróbstwa! Zero ludzi... Myślałam, że oszaleję w robocie. Nie chcę więcej takich dni
pomponmama pisze:Właśnie dostałam pracęzaczynam o środy
Poszło pieronem, bo dzisiaj odbyły się obie rozmowy (dwa razy mię do Katowic ciągano) i dostałam od razu plik papierów do wypełnienia.
Chyba będę musiała sobie strzelić lufę dla spokojności...
jeszcze nie do końca wierzę, że się udało...
może nie jest to szczyt moich marzeń, ale wiecie co? jak by się okazało, że będzie tak, jak obiecują, to może być!
nie będę dalej szukała. A jak się okaże że jednak nie jest tak, to trudno, ale już się zaczepię przynajmniej na razie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 790 gości