Martuś, jestem już z Wami również tu. Kciuki zaciskam do nieprzytomności Czekamy na wynik testu, MUSI być negatywny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Siostrzyczko, trzymaj się, maleńka
Zajrzę tu dopiero w niedzielę wieczorem i mam nadzieję, że będą same dobre wieści i Siostrzyczka znów będzie brykać. Za to mocne
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe.Peter Albert David Singer
Dopiero doczytałam widzę że kciuków macie całe mnóstwo ale dołączę też swoje za Siostrzyczkę żeby wygrzebała się z tego paskudztwa niezależnie co to jest i za Fuczka żeby nie zachorował
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"
Test na pp wyszedł negatywny, również morfologia na szczęście nie wskazuje na PP. Testy FIV/FeLV również negatywne (wiem, że nie miarodajne). USG wykazało zmiany w obrębie prawej nerki, do powtórki w poniedziałek, jutro będziemy mieli wyniki biochemii i RTG. W kale żadnych pasożytów i pierwotniaków, żołądek czyściutki, jelita również. Narazie nie wiadomo na 100% co może być, nerki mogą wskazywać na bezwysiękową, ale na 100% pewności nie ma.