WAW. Pola ma DS! 21.04.2016 ['] :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 05, 2010 17:52 Re: WAW. Pola - wyniki s.33 Ciachnięta :D Szukamy DS!

Hej .Zdjęcia Polindy w stu procentach oddają rzeczywistość .Polinda nam młodnieje w oczach.Jak po liftingu :ryk:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Czw sie 05, 2010 20:16 Re: WAW. Pola - wyniki s.33 Ciachnięta :D Szukamy DS!

kot fenomen - OKI dobrze sobie radzi :ok: :ok: :ok:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pt sie 06, 2010 7:22 Re: WAW. Pola - wyniki s.33 Ciachnięta :D Szukamy DS!

Cześć Polciu o turkusowych oczkach! :P
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt sie 06, 2010 12:03 Re: WAW. Pola - wyniki s.33 Ciachnięta :D Szukamy DS!

Cześć :lol:

Pola młodnieje, niedługo będzie jak niemowlaczek - bezzębna :mrgreen:

Ale faktycznie wygląda młodziej. Mi się wydaje, że wet Jarek miał rację i ona może być jeszcze młodsza. Choć on nie widział kota, tylko kolejne wyniki badań krwi - regeneracja krwi nastąpiła zbyt szybko jak na kota w wieku tych 10-12 lat (wtedy ta wersja była obowiązująca :wink: ). Mówił, że takie tempo to młode koty mają, a z wiekiem wszystkie procesy regeneracyjne znacznie zwalniają. Do mnie ta wersja przemawia, ale pewnie stanie na tych 8 latach. :roll: Dziś idziemy na ostatnią kontrolę i przy okazji założę książeczkę. Ale spróbuję "urwać" coś jeszcze :twisted:

Poza tym chyba jej się jelitka stabilizują, bo wreszcie zaczyna robić częściej (co 1-2 dni, a nie co 3-4) i mniejsze qpale, bardziej pasujące do kota :mrgreen: Jakby tak jeszcze z sikaniem się uspokoiła, to już byłoby genialnie :roll:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Sob sie 07, 2010 8:30 Re: WAW. Pola - wyniki s.33 Ciachnięta :D Szukamy DS!

Hejka.No wreszcie zaczyna się zachowywać jak na kocią pannę przystało.Powiedz jej,że musi troszkę ograniczyć wydatki na swoje potrzeby.Pół tony żwirku i pół tony żarełka miesięcznie,kto na to zapracuje?
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Sob sie 07, 2010 9:08 Re: WAW. Pola - wyniki s.33 Ciachnięta :D Szukamy DS!

Żarełko to już jej sama ograniczyłam. Zresztą już nie jest takim głodomorem jak początkowo. No i po sterylce to musi zacząć uważać na linię :mrgreen:

Nie dotarłyśmy wczoraj do weta - burza :? Dziś się przejedziemy.

OKI

Post » Sob sie 07, 2010 15:34 Re: WAW. Pola - wyniki s.33 Ciachnięta :D Szukamy DS!

I już :lol:
Nie było naszej wetki, ale szwy zdjęte, zagojenie pochwalone, że ślicznie :lol:
Mamy książeczkę, wiek wpisany 8, ale coś kobitka mocno nosem kręciła, że chyba za dużo jakoś :ryk: :ryk: :ryk:

Milbemax nabyty. Ponieważ mieli tylko ten dla kociaków, a dorosły się skończył, to wzięłam co mieli i pognałam - jeden wet: nie ma, drugi wet: właśnie się skończył ( :strach: :strach: :strach: ), trzeci wet: jest! :piwa:
- Panie, ile to szczęście? Trzy potrzebuję...
- 39
- 8O :strach: :mrgreen:
- za trzy
- 8O a to pewnie, dawaj pan, dawaj szybciutko :lol:

Jakby co, to przychodnia na Pl. Inwalidów, vis a vis "Żywiciela"
Się tylko zastanawiam, czy się chłop nie rąbnął i nie policzył za ten kociakowy, ale kolejka była, a ja się wepchnęłam bez i mnie trochę przytkało :oops:

OKI

Post » Sob sie 07, 2010 15:39 Re: WAW. Pola - wyniki s.33 Ciachnięta :D Szukamy DS!

OKI pisze:Milbemax nabyty. Ponieważ mieli tylko ten dla kociaków, a dorosły się skończył, to wzięłam co mieli i pognałam - jeden wet: nie ma, drugi wet: właśnie się skończył ( :strach: :strach: :strach: ), trzeci wet: jest! :piwa:
- Panie, ile to szczęście? Trzy potrzebuję...
- 39
- 8O :strach: :mrgreen:
- za trzy
- 8O a to pewnie, dawaj pan, dawaj szybciutko :lol:

Jakby co, to przychodnia na Pl. Inwalidów, vis a vis "Żywiciela"
Się tylko zastanawiam, czy się chłop nie rąbnął i nie policzył za ten kociakowy, ale kolejka była, a ja się wepchnęłam bez i mnie trochę przytkało :oops:

Nie no - PĘDZĘ TAM !!!!! Może sie jeszcze nie opamietał !
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob sie 07, 2010 15:41 Re: WAW. Pola - wyniki s.33 Ciachnięta :D Szukamy DS!

Dziś do 15tej chyba :lol:

OKI

Post » Sob sie 07, 2010 15:44 Re: WAW. Pola - wyniki s.33 Ciachnięta :D Szukamy DS!

to już end - zresztą i tak nie mam kasy... :cry:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Sob sie 07, 2010 15:46 Re: WAW. Pola - wyniki s.33 Ciachnięta :D Szukamy DS!

A ile byś potrzebowała i jakich?

OKI

Post » Sob sie 07, 2010 15:53 Re: WAW. Pola - wyniki s.33 Ciachnięta :D Szukamy DS!

OKI pisze:A ile byś potrzebowała i jakich?

Generalnie 4 i to pewnie już wszystkie dla dorosłych, skoro Małe Czarne mają już rok... Troche się uzbiera kaski... A potrzeba jest - żrą muchy, ćmy i ważki na potęgę (aż się Czarne z rezydentką Małą pobiły o upolowaną ważkę 8O 8O ) a od wtorku Czarne mają niewielkie wprawdzie, ale jednak biegunki. Obstawiam robaki, zwłaszcza że od kwietnia nie byly odrobaczane, a robaki miały jak je wzięłam.. ech..

Marzenia11

Post » Sob sie 07, 2010 15:56 Re: WAW. Pola - wyniki s.33 Ciachnięta :D Szukamy DS!

Chociaż nie... bo z tego co pamietam, dorosłym kotom podaje się też zależnie od wagi - do 4kg (?) 1/2/ tabletki, a powyżej całą. To wtedy bym potrzebowała 2 całych.

Marzenia11

Post » Sob sie 07, 2010 15:59 Re: WAW. Pola - wyniki s.33 Ciachnięta :D Szukamy DS!

Mogę poprosić ojca, żeby tam podszedł w poniedziałek (mieszka tuż obok) i kupił, jeśli to ta cena faktycznie :lol:
Możemy się później rozliczyć

OKI

Post » Sob sie 07, 2010 16:07 Re: WAW. Pola - wyniki s.33 Ciachnięta :D Szukamy DS!

Dzięki - przyszly tydzień powinien byc lepszy finansowo... muszę sobie sama dawac radę ze wszystkim skoro chciałam opiekować sie kotami... lub zrezygnować z pomocy kotom - nie można przecież robić czegoś w czym trzeba na kogoś liczyć.

Marzenia11

[poprzednia][następna]