Kamisola pisze:Ok,wpadnę tam jutro po pracy i postaram się wywiedzieć jak sprawa wygląda,ile tych kociaków tam jest.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kamisola pisze:Ok,wpadnę tam jutro po pracy i postaram się wywiedzieć jak sprawa wygląda,ile tych kociaków tam jest.
mgska pisze:ruru, czy to jest tam gdzie wyższa szkoła informatyki? to ich teren?
Kamisola pisze:Ok byłam dzisiaj na Rzgowskiej i rozmawiałam z w sprawie kotów z bardzo miłym panem z budki,
Ponoć przewija się po terenie około 10-12 kotów, w tym większość w tej chwili to maluchy,
My widzieliśmy 3 dorosłe koty plus 5 maluchów takich około 3-4 miesięcznych.
Koty są generalnie dzikawe ale człowieka się nie boją bo jak mój TŻ zaczął je fotografować to obsiadły go w kółeczko.Dotknąć czy złapać tradycyjnymi metodami raczej się nie dadzą.
Pan stwierdził,że któreś z nich nie wie które były sterylizowane ale które dokładnie to nie wie.Nie jestem przekonana,że to jest wiarygodna informacja bo koty ponoć pojawiają się i znikają- obok jest spory park.
Nie będą robić problemów z wyłapaniem kociaków,przekaże innym stróżom,że będziemy.
Co do klatek bytowych to mogą stać tylko na zewnątrz ale to chyba nie wchodzi w grę,ponoć nie mogą udostępnić żadnego pomieszczenia.
Co do kotów to wyglądają nie najgorzej ale widać,że mają chore oczy.
Wrzucam kilka zdjęć:
http://s2.photobucket.com/albums/y49/Ge ... afec73.pbw
Aha te budki na zdjęciach to budki w których koty "mieszkają"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot] i 520 gości