MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-Łodzian proszę o pomoc!!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro maja 26, 2010 12:33 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

hop :!: :evil:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Śro maja 26, 2010 13:58 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

co z drogą prawną.Ja wiem,że to trwa ale może jakieś wieści.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Śro maja 26, 2010 14:20 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

To trwa, trzeba mieć anielską cierpliwość.
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Śro maja 26, 2010 17:49 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

oby skutecznie

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Śro maja 26, 2010 18:37 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

Skuteczne będzie, gdy KM coś udowodnicie.. ja po lekturze mam mieszane uczucia (fakt z racji odległości i tego, że mi nie pod drodze, nie sprawdzę 'osobiście, jednak nadal tu każdy, kto cokolwiek źle napisze o KM jest gloryfikowany, krytyczne osoby, takie jak ja, można obśmiać choćby za niedopilnowanie ortografii :roll: Mało tu wiarygodnych i zweryfikowanych informacji.. nadal, jako rzeczowa osoba, nie mieszająca się w animozje sympatii i antypatii bez względu na fora, mam zero informacji, wiec nadal podrzymuje zdanie, że moderatorzy pośpieszyli się w szkalowaniu osób cokowiek robiącxych na rzecz KM.
Pozdrawiam (bo co mi z dala pozostaje).
lesna

Post » Śro maja 26, 2010 18:41 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

lesna pisze:Skuteczne będzie, gdy KM coś udowodnicie.. ja po lekturze mam mieszane uczucia (fakt z racji odległości i tego, że mi nie pod drodze, nie sprawdzę 'osobiście, jednak nadal tu każdy, kto cokolwiek źle napisze o KM jest gloryfikowany, krytyczne osoby, takie jak ja, można obśmiać choćby za niedopilnowanie ortografii :roll: Mało tu wiarygodnych i zweryfikowanych informacji.. nadal, jako rzeczowa osoba, nie mieszająca się w animozje sympatii i antypatii bez względu na fora, mam zero informacji, wiec nadal podrzymuje zdanie, że moderatorzy pośpieszyli się w szkalowaniu osób cokowiek robiącxych na rzecz KM.

ojojoj... to jest duże nadużycie i mam nadzieję że nie będziesz miała nieprzyjemności z tego powodu :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro maja 26, 2010 18:45 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

Gibutkowa pisze:
lesna pisze:Skuteczne będzie, gdy KM coś udowodnicie.. ja po lekturze mam mieszane uczucia (fakt z racji odległości i tego, że mi nie pod drodze, nie sprawdzę 'osobiście, jednak nadal tu każdy, kto cokolwiek źle napisze o KM jest gloryfikowany, krytyczne osoby, takie jak ja, można obśmiać choćby za niedopilnowanie ortografii :roll: Mało tu wiarygodnych i zweryfikowanych informacji.. nadal, jako rzeczowa osoba, nie mieszająca się w animozje sympatii i antypatii bez względu na fora, mam zero informacji, wiec nadal podrzymuje zdanie, że moderatorzy pośpieszyli się w szkalowaniu osób cokowiek robiącxych na rzecz KM.

ojojoj... to jest duże nadużycie i mam nadzieję że nie będziesz miała nieprzyjemności z tego powodu :roll:

Poproszę o konkrety tego nadużycia, każdy może tak napisać..
Pozdrawiam
lesna

Post » Śro maja 26, 2010 19:00 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

lesna pisze:
Gibutkowa pisze:

Poproszę o konkrety tego nadużycia, każdy może tak napisać..
Pozdrawiam

Wiesz... to już modzi Ci wyjaśnią, jeśli tak będą uważać ale bym się nie zdziwiła :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro maja 26, 2010 19:01 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

A ty możesz podac konkrety kiedy,jak i gdzie moderatorzy szkalowali ?
Obrazek

ASK@

Post » Śro maja 26, 2010 19:31 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

Droga prawna się toczy, ale musi być wszystko dopracowane w 10000%.

Nie zauważyłam szkalujących KM modów w tym wątku, ale cóż ja się pewnie nie znam :roll:

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Śro maja 26, 2010 19:37 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

Dulencja pisze:Droga prawna się toczy, ale musi być wszystko dopracowane w 10000%.

Nie zauważyłam szkalujących KM modów w tym wątku, ale cóż ja się pewnie nie znam :roll:

a ja myslałam ,ze tylko ja taka niegramotna :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Śro maja 26, 2010 19:46 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

ASK@ pisze:
Dulencja pisze:Droga prawna się toczy, ale musi być wszystko dopracowane w 10000%.

a ja myslałam ,ze tylko ja taka niegramotna :mrgreen:

:mrgreen:

Nie będę nic więcej pisać, bo lesnej i jej analitycznego umysłu nie ogarniam po prostu... Ale ja się nie znam :roll: Ja tylko szkaluję :mrgreen:

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Śro maja 26, 2010 19:50 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

ASK@ pisze:

A ty możesz podac konkrety kiedy,jak i gdzie moderatorzy szkalowali ?

Tak
Zamknięcie wątków nieaktualnych (bazarków) na rzecz KM. Nic nowego nie wniosło, bo kasa poszła, no chyba, ze ludzie zwykli czekać parę dni po wylicytowaniu przedmiotu, ja nie zwykłam.. Drugie to już jesdt zajęcie stanowiska w sprawie, przed czym ww.miau.pl się oficjalnie wzbrania.. Nie od dziś bywam na różnego typu forach i nauczyłam się jednego, odróżniać nagonkę użytkowników, od realnie potwierdzonych faktów, jesli kogoś to razi, przepraszam, ale nie zmienię postępowania, za dużo się naoglądałam, mam swój krytycyzm.. by na dwa zadnia, niepotwierdzone, reagować oburzeniem :?
p.s. czekam nadal na obiektywne rozstrzygnięcia, bez zgadywania, kto ma rację..
Pozdrawiam
lesna

Post » Śro maja 26, 2010 19:52 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

Lesna
konkrety naduzycia?????

Ależ są!!!!!

Ze strony Km naturtalnie

Konkret: Tika i Spacja zabrane w celu wyleczenia, oswojenia i wyadoptowania - zostały przez KM wyp..... na ulicę. O ile się orientuję, kasa zebrana na te koty nie została "wypuszczona na kontrolowaną wolność"

Kobieto, ja naprawdę nie wiem o co Ci chodzi, za głupia jestem by ogarnąć Twój tok rozumowania. Jesli masz żal że uświadomilismy Ci że wpłacając kasę dla KM z bazarku padłas ofiarą naciagaczki to już nie raz pisałyśmy Ci że nie Ty jedna. Ja też utopiłam tam pieniądze które naprawdę mogłam wydac lepiej. Nie wiem czy to Cię jakoś pocieszy, ale błagam, zacznij mysleć.
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Śro maja 26, 2010 19:56 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

Ja-Ba pisze:Lesna
konkrety naduzycia?????

Ależ są!!!!!

Ze strony Km naturtalnie

Konkret: Tika i Spacja zabrane w celu wyleczenia, oswojenia i wyadoptowania - zostały przez KM wyp..... na ulicę. O ile się orientuję, kasa zebrana na te koty nie została "wypuszczona na kontrolowaną wolność"

Kobieto, ja naprawdę nie wiem o co Ci chodzi, za głupia jestem by ogarnąć Twój tok rozumowania. Jesli masz żal że uświadomilismy Ci że wpłacając kasę dla KM z bazarku padłas ofiarą naciagaczki to już nie raz pisałyśmy Ci że nie Ty jedna. Ja też utopiłam tam pieniądze które naprawdę mogłam wydac lepiej. Nie wiem czy to Cię jakoś pocieszy, ale błagam, zacznij mysleć.

Jako obiektywna, niezaangażowana osoba równie dobrze mogłabym szkalować schronisko, za to, ze wydało KM koty bez umowy.. o czym milczycie, że nie macie podstaw prawnych, by wyegzekwować wynegocjowane warunki.. i kogo mam tu potępiać, jako obserwator, skoro jedna jaki i druga strona nie zadbała o koty ???
To tyle. Mam co robić w życiu prywatnym.
Pozdrawiam.
lesna

[poprzednia][następna]