Moderator: Estraven
lesna pisze:Skuteczne będzie, gdy KM coś udowodnicie.. ja po lekturze mam mieszane uczucia (fakt z racji odległości i tego, że mi nie pod drodze, nie sprawdzę 'osobiście, jednak nadal tu każdy, kto cokolwiek źle napisze o KM jest gloryfikowany, krytyczne osoby, takie jak ja, można obśmiać choćby za niedopilnowanie ortografiiMało tu wiarygodnych i zweryfikowanych informacji.. nadal, jako rzeczowa osoba, nie mieszająca się w animozje sympatii i antypatii bez względu na fora, mam zero informacji, wiec nadal podrzymuje zdanie, że moderatorzy pośpieszyli się w szkalowaniu osób cokowiek robiącxych na rzecz KM.
Pozdrawiam (bo co mi z dala pozostaje).
Gibutkowa pisze:lesna pisze:Skuteczne będzie, gdy KM coś udowodnicie.. ja po lekturze mam mieszane uczucia (fakt z racji odległości i tego, że mi nie pod drodze, nie sprawdzę 'osobiście, jednak nadal tu każdy, kto cokolwiek źle napisze o KM jest gloryfikowany, krytyczne osoby, takie jak ja, można obśmiać choćby za niedopilnowanie ortografiiMało tu wiarygodnych i zweryfikowanych informacji.. nadal, jako rzeczowa osoba, nie mieszająca się w animozje sympatii i antypatii bez względu na fora, mam zero informacji, wiec nadal podrzymuje zdanie, że moderatorzy pośpieszyli się w szkalowaniu osób cokowiek robiącxych na rzecz KM.
ojojoj... to jest duże nadużycie i mam nadzieję że nie będziesz miała nieprzyjemności z tego powodu
lesna pisze:Gibutkowa pisze:lesna pisze:Skuteczne będzie, gdy KM coś udowodnicie.. ja po lekturze mam mieszane uczucia (fakt z racji odległości i tego, że mi nie pod drodze, nie sprawdzę 'osobiście, jednak nadal tu każdy, kto cokolwiek źle napisze o KM jest gloryfikowany, krytyczne osoby, takie jak ja, można obśmiać choćby za niedopilnowanie ortografiiMało tu wiarygodnych i zweryfikowanych informacji.. nadal, jako rzeczowa osoba, nie mieszająca się w animozje sympatii i antypatii bez względu na fora, mam zero informacji, wiec nadal podrzymuje zdanie, że moderatorzy pośpieszyli się w szkalowaniu osób cokowiek robiącxych na rzecz KM.
ojojoj... to jest duże nadużycie i mam nadzieję że nie będziesz miała nieprzyjemności z tego powodu
Poproszę o konkrety tego nadużycia, każdy może tak napisać..
Pozdrawiam
lesna pisze:Skuteczne będzie, gdy KM coś udowodnicie.. ja po lekturze mam mieszane uczucia (fakt z racji odległości i tego, że mi nie pod drodze, nie sprawdzę 'osobiście, jednak nadal tu każdy, kto cokolwiek źle napisze o KM jest gloryfikowany, krytyczne osoby, takie jak ja, można obśmiać choćby za niedopilnowanie ortografiiMało tu wiarygodnych i zweryfikowanych informacji.. nadal, jako rzeczowa osoba, nie mieszająca się w animozje sympatii i antypatii bez względu na fora, mam zero informacji, wiec nadal podrzymuje zdanie, że moderatorzy pośpieszyli się w szkalowaniu osób cokowiek robiącxych na rzecz KM.
Dulencja pisze:Droga prawna się toczy, ale musi być wszystko dopracowane w 10000%.
Nie zauważyłam szkalujących KM modów w tym wątku, ale cóż ja się pewnie nie znam
ASK@ pisze:Dulencja pisze:Droga prawna się toczy, ale musi być wszystko dopracowane w 10000%.
Nie zauważyłam szkalujących KM modów w tym wątku, ale cóż ja się pewnie nie znam
a ja myslałam ,ze tylko ja taka niegramotna
ASK@ pisze:lesna pisze:Skuteczne będzie, gdy KM coś udowodnicie.. ja po lekturze mam mieszane uczucia (fakt z racji odległości i tego, że mi nie pod drodze, nie sprawdzę 'osobiście, jednak nadal tu każdy, kto cokolwiek źle napisze o KM jest gloryfikowany, krytyczne osoby, takie jak ja, można obśmiać choćby za niedopilnowanie ortografiiMało tu wiarygodnych i zweryfikowanych informacji.. nadal, jako rzeczowa osoba, nie mieszająca się w animozje sympatii i antypatii bez względu na fora, mam zero informacji, wiec nadal podrzymuje zdanie, że moderatorzy pośpieszyli się w szkalowaniu osób cokowiek robiącxych na rzecz KM.
A ty możesz podac konkrety kiedy,jak i gdzie moderatorzy szkalowali ?
Ja-Ba pisze:Lesna
konkrety naduzycia?????
Ależ są!!!!!
Ze strony Km naturtalnie
Konkret: Tika i Spacja zabrane w celu wyleczenia, oswojenia i wyadoptowania - zostały przez KM wyp..... na ulicę. O ile się orientuję, kasa zebrana na te koty nie została "wypuszczona na kontrolowaną wolność"
Kobieto, ja naprawdę nie wiem o co Ci chodzi, za głupia jestem by ogarnąć Twój tok rozumowania. Jesli masz żal że uświadomilismy Ci że wpłacając kasę dla KM z bazarku padłas ofiarą naciagaczki to już nie raz pisałyśmy Ci że nie Ty jedna. Ja też utopiłam tam pieniądze które naprawdę mogłam wydac lepiej. Nie wiem czy to Cię jakoś pocieszy, ale błagam, zacznij mysleć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Blue, Google [Bot], Paula05 i 393 gości