Tyskie Mrusie VI - tragedia :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 13, 2010 22:07 Re: Tyskie Mruczki VI - brak adopcji~powroty z DS~błagam o ogłos

Dokladnie :ryk: Dlatego na razie laduje futra, ktore w miare rozpoznaje :mrgreen:

Np. ta pieknosc tutaj:
Obrazek
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto lip 13, 2010 22:17 Re: Tyskie Mruczki VI - brak adopcji~powroty z DS~błagam o ogłos

Caragh pisze:Hehehe, no przypomnialy mi sie, bo mi jakos wlecialo, ze nie wstawilam.
Ale mam jeszcze Rudzika i Mikiego :D To dopiero bedzie frajda rozpoznawania ktory na jakim foto jest :ryk:

no, jak np oboje leza na kanapie... Ja tak mialam kiedys problem z Mikim i Marleyem :D Mylili mi sie do samego konca, az do adopcji Marleya :ryk:

Justys to o co prosilas poszlo mailem. Przeczytaj i daj znac, czy cos zmienic, cos pominelam istotnego... Na razie nie mam jak wydrukowac, chyba ze kolo soboty, jesli kumpela bedzie miala wolne, jedynie u niej. Nie pisalam recznie, bo mam tak szkaradny charakter pisma, ze czasem sama siebie rozczytac nie moge :ryk:

co do zdjec, zesemesujemy sie jeszcze dokladnie :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto lip 13, 2010 22:21 Re: Tyskie Mruczki VI - brak adopcji~powroty z DS~błagam o ogłos

Caragh pisze:Dokladnie :ryk: Dlatego na razie laduje futra, ktore w miare rozpoznaje :mrgreen:

Np. ta pieknosc tutaj:
Obrazek

:oops: :?: :?: no to mam problema :oops: ale stawiam na Majeczke :)

Kociara82

Post » Wto lip 13, 2010 22:24 Re: Tyskie Mruczki VI - brak adopcji~powroty z DS~błagam o ogłos

Traf w 10 ke :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto lip 13, 2010 22:39 Re: Tyskie Mruczki VI - brak adopcji~powroty z DS~błagam o ogłos

no, taki slodki, okragly pysio ma tylko ona :1luvu: :1luvu: :1luvu: ide spac, mrusie :) slodkich snow o najwspanialszych domkach wam zycze, snow, ktore sie spelnia w mig i sprawia, ze bedziecie szczesliwymi, bezpiecznymi i nad zycie kochanymi kotkami :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: buziaki i mizianki dla calej psio-kociej, kocio-psiej paczki na dobranoc :)

Blagam, niech choc w nocy porzadnie popada, bo nie ma czym oddychac, mrusiom tez wcale nie lepiej niz nam, ludziom... Deszczu, zaklinam cie! :ryk: :ryk:

Kociara82

Post » Wto lip 13, 2010 22:40 Re: Tyskie Mruczki VI - brak adopcji~powroty z DS~błagam o ogłos

Nooo jak to?? 8O Problem z Majeczka :?: 8O Przeciez ona piekniejsza niz panowie :lol: :P

To tak. Tutaj typuje, ze to Miki:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

A to Rudzik:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Ale reki bym sobie uciac nie dala :mrgreen:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Wto lip 13, 2010 22:50 Re: Tyskie Mruczki VI - brak adopcji~powroty z DS~błagam o ogłos

w pierwszej chwili mialam watpliwosci czy to Majcia, bo myslalam tez o Zuzu, ale Majcia jest bardziej bura, chlopakow futra przechodza w szary lekko :)

Miki-tak mi sie wydaje-ma wiekszy lepek i wogole okraglejszy pyszczek, wogole jest grubszy od Rudzika. Tak mi sie wydaje...

Za to wielki klopocik z rozroznieniem kto jest kto mialam z Pumcia i Behemociem :1luvu: :1luvu: Z reszta Kika i Prima jak je widze z przodu, jak siedza, to tez mi sie myla :ryk: :ryk: Wybaczcie, drogie kicie, obiecuje poprawe :ryk: :ryk:

Kociara82

Post » Wto lip 13, 2010 23:21 Re: Tyskie Mruczki VI - brak adopcji~powroty z DS~błagam o ogłos

Ja za to laciatych nie rozpoznaje. No jakos szare komorki nie potrafia sie zaktywizowac. Mylilam Omege i Oaze, i teraz myle maluchy. 100 razy mozna tlumaczy, a do mnie to jakby nie docieralo :ryk:

Za to Mikiego to tak na wczucie, bardziej po niepowtarzalnych pozycjach niz po wygladzie :ryk: jak Justa potwierdzi ktore rude jest ktore, to odpowiednie foty przekleje na watas Rudzika :mrgreen:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Śro lip 14, 2010 13:41 Re: Tyskie Mruczki VI - brak adopcji~powroty z DS~błagam o ogłos

Na 3 zdjęciach jest Miki a na reszcie Rudzik i proszę zgadujcie który na którym jest zdjęciu , miłej zabawy :wink:

Byłam dziś u weta z Eustachym i Ozzim :
Eustachy miał pobrany mocz do badań i nie ma już leukocytów :ok: , ale jeszcze czekamy na wynik po odwirowaniu i od tego zależy czy dalej będzie antybiotyk podawany ...

A Ozzi już wieczorem nie jadł i rano tez nie i dostał dziś kolejny stryd , zmiana w buzince bardzo mocno zaczerwieniona i wycieka jakby ropa :x
Ostatnio edytowano Śro lip 14, 2010 13:42 przez Justa&Zwierzaki, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro lip 14, 2010 15:38 Re: Tyskie Mruczki VI - brak adopcji~powroty z DS~błagam o ogłos

Omege z Oaza to i ja mylilam :ryk: :ryk: Aktualnych laciatkow tez nie rozpoznaje :D musialabym sie im bardzo ale to bardzo dokladnie przyjrzec z kazdej strony, moze wtedy... :ryk: (ja mam nawet problem z Korciaczkami :D Tez nie umiem dojsc do tego, ktora jest ktora :ryk: :ryk: ) :oops: :oops:
Z reszta, my mozemy mylic koty, a co tam :D Jak sie znajdzie dla nich domek, to on je rozpozna bezblednie bo najdrobniejszym szczegole :ok: :ok:

Kociara82

Post » Śro lip 14, 2010 19:10 Re: Tyskie Mruczki VI - brak adopcji~powroty z DS~błagam o ogłos

Klikaj i pomóż mi! <---- proszę klik chociaż raz dziennie :)

Quera

Od: Pon lut 09, 2009 17:28

Post » Śro lip 14, 2010 19:33 Re: Tyskie Mruczki VI - brak adopcji~powroty z DS~błagam o ogłos

Quera pisze: viewtopic.php?f=20&t=114120&p=6184670#p6184670
Przypomnę może o bazarku...

prosimy o branie udzialu w bazarku, dochod z niego uzyskany przeznaczony jest w calosci na Tyskie Mruczki, choc to kropelka w morzu potrzeb, ale zawsze cos!
jak sie skoncza te upaly to cos bede miala na bazarek dla mrusiow a zwlaszcza Maniusia :) Teraz by sie przydaly srodki na najpilniejsze potrzeby dla niego: kastracja, odrobaczanie, odpchlenie... Mysle, ze do 2 tygodni znajde cos nie tylko u siebie na bazarek :) Prosze o cierpliwosc, a tymczasem polecam bazarek Qery :) Naprawde fajny gadzecik, swietny na prezent dla nastolatki lubiacej byc na topie i interesujacej sie moda :)

Kociara82

Post » Śro lip 14, 2010 20:58 Re: Tyskie Mruczki VI - brak adopcji~powroty z DS~błagam o ogłos

stały ból braku kasy...

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Czw lip 15, 2010 10:42 Re: Tyskie Mruczki VI - brak adopcji~powroty z DS~błagam o ogłos

Maniek już jest wykastrowany , dostał tez antybiotyk na 5 dni .

A Eustachy ma jeszcze w moczu kryształy i nabłonki więc nadal jest na antybiotyku ....

Czekam dziś na tel od tej Pani która miała adoptować Ninke , dziś już 15 ty .

Dzwoniła do mnie dziś Pani od Tigry i jest wszystko OK :lol: Od jutra przez 2 tyg będę do niej chodzić bo Duzi wyjeżdżają na wakacje .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]