Gda.Aisha w DS :) Hallera wyciachane, NewPort w toku...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 06, 2010 17:42 Re: Gda. DT Seja - duużo kociaków. Prosimy o wsparcie finansowe!

hmm. no w sumie razej chyba tak :lol: no chyba ze sie kryje :ryk:
ZAGŁOSUJ NA POMORSKI KOCI DOM TYMCZASOWY W ANKIECIE KRAKVETU!

Agonis

Od: Pt lut 05, 2010 12:50

Post » Pt lip 09, 2010 16:42 Re: Gda. DT Seja - duużo kociaków. Prosimy o wsparcie finansowe!

Czekoladka jest rozczulająca. Z tym różowym piórkiem. Kolejny bazarek wystawiłam. Podrzucajcie, bo mi TŻ zabrał internet.Już żeśmy ustaliły, że drań :)

viewtopic.php?f=20&t=114015

Mrata

Od: Pt cze 06, 2008 17:50

Post » Pt lip 09, 2010 17:38 Re: Gda. DT Seja - duużo kociaków. Prosimy o wsparcie finansowe!

Dzięki kochana!
Czekoladka już od dziś w nowym domq :)
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Sob lip 10, 2010 8:32 Re: Gda. DT Seja - duużo kociaków. Prosimy o wsparcie finansowe!

super :) mam nadzieje iz podbije reszte serc domownikow :mrgreen:
ps. cieszylam sie z znalazly domy itd. a teraz mii tak pusto z moimi leniuchami :ryk:

Agonis

Post » Sob lip 10, 2010 9:01 Re: Gda. DT Seja - duużo kociaków. Prosimy o wsparcie finansowe!

:lol: Czekoladka dobrze w nowym domq...a Bubutek wygina się na drapaczku :)
mówiłaś że on taki mało ruchliwy i że brudasek a on kuwetkuje super, myju myju robi co rusz :)
Je też mokre, wydzielam..ale zostawia jak za dużo..no i nie wymiotuje...tylko kupka trochę luźna..no i miziam i miziam...rano nawet przywitał mnie grzbiecikiem :) i już tak nie ucieka :ok: chyba zostawię go już u siebie do Pn..TZ prawdopodobnie wraca dopiero w PN późnym popoludniem to zdarze małego odstransportowac do nowego domq...chyba ze cos wyjdzie to dam znać :)
Korzystaj z przyjazdu mamusi :ok: :lol:

Ps. właśnie się gania Bubutek z wujkiem Mojo :) wujek Mojo mu piłeczki delikatnie podsuwa :)
Obrazek

Marea

Post » Sob lip 10, 2010 10:45 Re: Gda. DT Seja - duużo kociaków. Prosimy o wsparcie finansowe!

ooo :mrgreen: to nie jak bubus hihi. no fakt grzbieciki robił słodkie :1luvu: ale z zarelkiem mnie zaskoczył 8O hmm. tu jadł razem z bejbi moze dlatego sie spieszył :roll:

Agonis

Post » Sob lip 10, 2010 13:00 Re: Gda. DT Seja - duużo kociaków. Prosimy o wsparcie finansowe!

No, walka o byt :) tu mu nikt nie zabiera... :lol:
daję mu teraz suchy intestinal Royala, bo te kupki mi się nie podobają...takie rzadkawe...poobserwuję malutka...wchodzi na kanapę i po laptopie mi maszeruje :roll: a dziś rano znalazłam go na szczycie mojego duuuzzego drapaka, na hamaczku się wylegiwał :)
Wujek Mojo matkuje maluszkowi, nawołuje go i wylizuję 8) dobry wujcio...zaskoczył mnie ten mój kocur bo z niego taki bandzior jest, goni Shilkę, zabroczy i zazdrośnik 8)
Obrazek

Marea

Post » Sob lip 10, 2010 13:31 Re: Gda. DT Seja - duużo kociaków. Prosimy o wsparcie finansowe!

no to suprise :mrgreen: taki tatus z niego.
wlaka o byt dwoch zarłokow-bejbi i bubu :ryk:

Agonis

Post » Nie lip 11, 2010 20:58 Re: Gda. DT Seja - duużo kociaków. Prosimy o wsparcie finansowe!

Gdzie najtaniej można wykastrować kocura ? I za ile ? I czemu tak drogo ? :twisted: Działkowiec Kubuś pierwszy raz w tym sezonie (ale pewnie nie ostatni) naszczał mi na okno w kuchni. :twisted: TŻ zabrał do pracy płyn do mycia szyb, miałam tylko jakiś preparat do piekarników, popryskałam tym oznaczone okno i... Powiem wam, że smród kocura, a nawet zapach z wybiegu w zoo to pikuś, w porównaniu z tym, co się wydzieliło. Po raz kolejny obiecałam sobie że Kubusia wy-kas-tru-ję. Najpierw go muszę złapać, ale co tam...

Mrata

Post » Nie lip 11, 2010 21:23 Re: Gda. DT Seja - duużo kociaków. Prosimy o wsparcie finansowe!

Zadzwoń na lelewela do Czernielewskiego, powiedz że jesteś z Vivy od Marzeny i za ile kocura podwórkowego wykastruje...mi proponował cenę za kotki 128.5 :lol: a normalnie 200 zł...przetrzyma Ci też na noc jak ładnie poprosisz i zostawisz w dużym transporterku czy klatce...
Ostatnio edytowano Nie lip 11, 2010 21:26 przez Marea, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Marea

Post » Nie lip 11, 2010 21:24 Re: Gda. DT Seja - duużo kociaków. Prosimy o wsparcie finansowe!

Mały Bubu, który chwilowo u mnie z ciocią Shilcią, która wylizuje malucha...jak jej pod nos go podstawię :roll: 8)

Bubu właśnie się gania z moim Mojo, cuda wyprawiają :roll: raz jeden goni raz drugi, mój kocur wydaje z siebie takie dzwięki że aż Shila ma wielkie oczy i nadziwić się nie może co też temu zbójowi odbija :roll:

Obrazek
Ostatnio edytowano Nie lip 11, 2010 21:34 przez Marea, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Marea

Post » Nie lip 11, 2010 21:25 Re: Gda. DT Seja - duużo kociaków. Prosimy o wsparcie finansowe!

Możesz też pogadać z Zaleskim na Elbląskiej, oni dają duże zniżki dla wolnożyjących, albo z Makowskim z Matejki też jest skłonny do współpracy, myślę że uda się ugadać kastrację w granicach 50-60zł. W końcu dla wprawionego weta to jest 20min. roboty, razem z przygotowaniem do zabiegu, tylko narkoza kosztuje.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Nie lip 11, 2010 21:32 Re: Gda. DT Seja - duużo kociaków. Prosimy o wsparcie finansowe!

Dzięki. Potem się zastanowię, jak bydlaka złapać. To taki wielkołbisty bury zabijaka z postrzępionymi uszami i wielkimi pomponami. Daje się pogłaskać, ale z rzadka i niechętnie. Zobaczymy. Czy ktoś ma klatkę-łapkę ?
A Bubu jest przesłodki- ma takie zniewalające spojrzenie...

Mrata

Post » Nie lip 11, 2010 21:44 Re: Gda. DT Seja - duużo kociaków. Prosimy o wsparcie finansowe!

Słodka fota :1luvu: bubus ma super charakterek :mrgreen:

kastracja kocurka w czarnym dworze jet za 100 :wink: chyba dobrze zapamietałam :)

Agonis

Post » Nie lip 11, 2010 21:50 Re: Gda. DT Seja - duużo kociaków. Prosimy o wsparcie finansowe!

Gosiu, pracuje nad zmniejszeniem jego brzuszka, bo zagazowany jest masakrycznie, je chrupki Intestinala na problemy jelitowe i dałam mu probiotyk...jakby mniejszy brzuszek...zresztą te upały...nawet koty w ciągu dnia apetytu nie mają....
Obrazek

Marea

[poprzednia][następna]