KOCIA ARKA NOEGO: pilnie adopcje, pomoc $, PILNIE ds Pusia!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 29, 2010 18:24 Re: ALARM!za miesiąc eksmisja 30 kotów z RTOZ! błagamy ds, dt...

Hanulka pisze:Bardzo bardzo dziękujemy forumowiczce z Warszawy Beacie :1luvu: za ofiarowanie radomszczańskim kociakom KAN pięknego wielkiego piętrowego drapaka kociego :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

jest już dziś przetransportowany do mnie i będzie podlegał stopniowej renowacji :mrgreen: czyli wymienimy futerko, coś tam podkleimy, załatamy :mrgreen:

bardzo też dziękujemy za przygotowanie instrukcji składania: graficznej i fotograficznej :D
oraz za kocie zabawki dołączone do drapaka :cat3: :love: :love: :love:

Beata Obrazek

Beata ja też ogromnie Ci dziękuję :mrgreen:
FORZA!
ITALIA

bianco nero

Od: Czw gru 11, 2008 2:12

Post » Wto cze 29, 2010 18:33 Re: ALARM!za miesiąc eksmisja 30 kotów z RTOZ! błagamy ds, dt...

bianco nero pisze:
Hanulka pisze:Bardzo bardzo dziękujemy forumowiczce z Warszawy Beacie :1luvu: za ofiarowanie radomszczańskim kociakom KAN pięknego wielkiego piętrowego drapaka kociego :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

jest już dziś przetransportowany do mnie i będzie podlegał stopniowej renowacji :mrgreen: czyli wymienimy futerko, coś tam podkleimy, załatamy :mrgreen:

bardzo też dziękujemy za przygotowanie instrukcji składania: graficznej i fotograficznej :D
oraz za kocie zabawki dołączone do drapaka :cat3: :love: :love: :love:

Beata Obrazek

Beata ja też ogromnie Ci dziękuję :mrgreen:

bianco nero :1luvu: i bardzo Tobie dziękuję za refleks i rezerwację tego drapaka i przepraszam za nieuwagę i brak wczesniejszego podziękowania.. :oops:
przepraszam jeszcze raz :1luvu: :1luvu: :1luvu:
chciałam też podziękować na wątku Beaty, który mi podesłałaś, ale chyba już go nie ma.. bo mówi mi komp/forum, że nie mam dostępu :(
bianko nero :1luvu: dziękujemy za pomoc i wsparcie :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Wto cze 29, 2010 18:44 Re: ALARM!za miesiąc eksmisja 30 kotów z RTOZ! błagamy ds, dt...

ciesze sie, ze udalo sie znalezc transport i dobrej zabawy koteckom zycze :lol: :lol: :lol:

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Wto cze 29, 2010 19:05 Re: ALARM!za miesiąc eksmisja 30 kotów z RTOZ! błagamy ds, dt...

Beata pisze:ciesze sie, ze udalo sie znalezc transport i dobrej zabawy koteckom zycze :lol: :lol: :lol:

oj, będzie zabawa jak nie wiem co :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
Beata, dziękujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto cze 29, 2010 19:56 Re: ALARM!za miesiąc eksmisja 30 kotów z RTOZ! błagamy ds, dt...

Haniu drobiazg, cieszę się, że się udało, bo kolejka chętnych zaraz się za mną ustawiła :lol:
FORZA!
ITALIA

bianco nero

Od: Czw gru 11, 2008 2:12

Post » Wto cze 29, 2010 20:03 Re: ALARM!za miesiąc eksmisja 30 kotów z RTOZ! błagamy ds, dt...

bianco nero pisze:Haniu drobiazg, cieszę się, że się udało, bo kolejka chętnych zaraz się za mną ustawiła :lol:

wiem o kolejce, bianco nero :1luvu: , tym bardziej dziękuję :1luvu: :D
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto cze 29, 2010 20:09 Re: ALARM!za miesiąc eksmisja 30 kotów z RTOZ! błagamy ds, dt...

Melduje poslusznie, ze wlasnie zwrocili nam normalny internet :) ale jeszcze ciagle mamy jeden komputer. Przez te wszystkie proby rozdzielenia na dwa tego paluszkowego cale ustawienia sieci poszly w niebyt i trza na nowo ustawiac, a to chwile potrwa/ Moze jutro? :)

Poprawilam linka do biuletynu, powinien juz dzialac w podpisie.

Co do wzoru ulotki, to mamy ten:

http://img522.imageshack.us/img522/2837/plakato.gif (uwaga, strasznie wielki sie pokaze na ekranie :))

chyba sie nada po zmianie tekstu?

Moj akces do Skarbonki dostala Hanulka mailem, ale juz ide sie zapisac :)

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Wto cze 29, 2010 20:14 Re: ALARM!za miesiąc eksmisja 30 kotów z RTOZ! błagamy ds, dt...

kochana kociamysza :1luvu: , jak dopbrze, że już jesteś.. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

nie mam linka do filmu Mileczki[*], nie umiem wstawić tego, co jest w jej wątku, proszę podaj, jak masz jeszcze.. to był cudowny film o koteczce.. zapisałam go na kompie, ale....

link do biuletynu działa :D

zaraz odbieram mail.. :D :D :D
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto cze 29, 2010 20:24 Re: ALARM!za miesiąc eksmisja 30 kotów z RTOZ! błagamy ds, dt...

link do filmu juz jest na watku Skarbonki, maila nie nie odbierzesz, bo go nie ma :) gmail zastrajkowal i nie dzialaja poczty przez niego obslugiwane. Grr, jak nie urok, to...

kociamysza

Post » Wto cze 29, 2010 20:34 Re: ALARM!za miesiąc eksmisja 30 kotów z RTOZ! błagamy ds, dt...

To ja zaproponuję "okolicznościowy" banerek jeszcze tutaj

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tnij.org/kan2w][img]http://tnij.org/alarmb[/img][/url]

Przesyłam mnóstwo kciuków Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek i pozytywnych myśli, mimo tych wszystkich przeciwności losu trzymaj się Andżeliko, w końcu zaświeci słońce, musi :mrgreen:
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Wto cze 29, 2010 20:35 Re: ALARM!za miesiąc eksmisja 30 kotów z RTOZ! błagamy ds, dt...

Obrazek

o tu lepiej widac te ulotke do poprawek

kociamysza

Post » Wto cze 29, 2010 21:41 Re: ALARM!za miesiąc eksmisja 30 kotów z RTOZ! błagamy ds, dt...

no to wywalić jeden procent .. i dopisać aktualne potrzeby w hasłach..

sorry, ale ledwo widzę, po filmie o naszej Milce[*]....

okilicznościowy baner zaraz zamieszczę w pierwszym poście :kotek:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Wto cze 29, 2010 21:53 Re: ALARM!za miesiąc eksmisja 30 kotów z RTOZ! błagamy ds, dt...

Majka miala pomyslec nad tekstem :ryk:

kociamysza

Post » Wto cze 29, 2010 23:01 Re: ALARM!za miesiąc eksmisja 30 kotów z RTOZ! błagamy ds, dt...

No myślałam nad tekstem do ulotki. Idzie mi to jak krew z nosa, bo ciągle korzystam z doskoku z cudzego komputera, a w pracy nie mogę wchodzić na forum miau. Po krótkim przedstawieniu KAN jako organizacji pożytku publicznego, któa zajmuje sie pomocą bezdomnym zwierzętom prośba o pomoc w formie wolontariatu, rzeczową i pieniężną. Ale teraz zastanawiam się, czy pisać o poszukiwaniu lokalu i co w tej sytuacji jest priorytetem.
Postaram się zebrać do weekendu.
Obrazek

majka2222

Od: Śro paź 28, 2009 21:38

Post » Śro cze 30, 2010 7:25 Re: ALARM!za miesiąc eksmisja 30 kotów z RTOZ! błagamy ds, dt...

może coś dziś wymyślę do konsultacji... :roll:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

[poprzednia][następna]