Ja chyba mam kota...2 Diagnoza potwierdzona; Tać s. 77-9 :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 17, 2010 22:27 Re: Ja chyba mam kota...2 Diagnoza potwierdzona: Koty i Mysz ;)

Rany, rany, ale się dzieje 8O

Tać pogoniła Mysz z łóżka i widać, że dumna taka z siebie, jakby wystawę wygrała :lol: Szelmy jej się nie udało trwale przegnać, ale ma sukces na koncie i czeka na pochwały :ryk:
I muszę powiedzieć, że zrobiła to całkiem kulturalnie i bez cienia agresji, już zupełnie inaczej niż na Szelmę napadała na początku :D Uczy się kociego, zuch dziewczyna :ok:

Za to Mysz u weta, przy pobieraniu krwi, zdobyła nową umiejętność - nauczyła się warczeć :ryk:
I teraz biega za Szelmą i na nią warczy :ryk: :ryk: :ryk: A Szelma ją chyba instruuje, jak to robić poprawnie, bo też warczy :ryk: Od czasu do czasu się kotłują, jak się młodej uda starą zawarczeć bardziej :lol:

Jednym słowem ubaw mam po pachy :ryk: :ryk: :ryk:
Strrrrasznie mam grrroźźźne koty. I Myszy :strach: :strach: :strach:

kalair pisze:Obrazek

Obrazek

No 8)
Te moje kretki to półkretki, ale te Twoje, to Kretki pełną gębą :1luvu:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Śro mar 17, 2010 22:29 Re: Ja chyba mam kota...2 Diagnoza potwierdzona: Koty i Mysz ;)

Jakie pół, jakie pół! Kretka to Kretka! :mrgreen:
U mnie każda inna, tak zwana tri-potocznie mówiąc, typowa Kretka, i niebieska Kretka. :kotek:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro mar 17, 2010 22:30 Re: Ja chyba mam kota...2 Diagnoza potwierdzona: Koty i Mysz ;)

A, moje zaczną szaleć dopiero. Super! :twisted:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro mar 17, 2010 22:33 Re: Ja chyba mam kota...2 Diagnoza potwierdzona: Koty i Mysz ;)

kalair pisze:Jakie pół, jakie pół! Kretka to Kretka! :mrgreen:
U mnie każda inna, tak zwana tri-potocznie mówiąc, typowa Kretka, i niebieska Kretka. :kotek:

No co Ty?! 8O
Dobrze, że powiedziałaś :ryk: :ryk: :ryk:
Chyba niebieska Kretka jest moją ulubioną :roll:
Ale nie jestem pewna, wszystkie świetne :1luvu:

OKI

Post » Śro mar 17, 2010 22:36 Re: Ja chyba mam kota...2 Diagnoza potwierdzona: Koty i Mysz ;)

Dzięki za wyjaśnienia. :D Jak napisałyście to takie oczywiste się teraz wydaje. A wcześniej moje skojarzenia jakoś w inną stronę biegły. ;)

Ładne są wszystkie!
Obrazek

Mała Dzikuska

Od: Czw lut 04, 2010 14:22

Post » Śro mar 17, 2010 22:47 Re: Ja chyba mam kota...2 Diagnoza potwierdzona: Koty i Mysz ;)

Mała Dzikuska pisze:Dzięki za wyjaśnienia. :D Jak napisałyście to takie oczywiste się teraz wydaje. A wcześniej moje skojarzenia jakoś w inną stronę biegły. ;)

Ładne są wszystkie!

Ciekawe w którą :roll: :ryk:

Uciekam, DOBRANOC WSZYSTKIM :cat3:

OKI

Post » Śro mar 17, 2010 23:09 Re: Ja chyba mam kota...2 Diagnoza potwierdzona: Koty i Mysz ;)

OKI pisze:
Mała Dzikuska pisze:Dzięki za wyjaśnienia. :D Jak napisałyście to takie oczywiste się teraz wydaje. A wcześniej moje skojarzenia jakoś w inną stronę biegły. ;)

Ładne są wszystkie!

Ciekawe w którą :roll: :ryk:

Uciekam, DOBRANOC WSZYSTKIM :cat3:

Właśnie, w którą? :mrgreen:
Dobrej OKI!
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw mar 18, 2010 9:23 Re: Ja chyba mam kota...2 Diagnoza potwierdzona: Koty i Mysz ;)

Cześć :1luvu:

Mysza znowu dziś przyszła na mizianie rano :1luvu: Nawet się przymierzała sama do wejścia na kolana. Po lekkiej perswazji :mrgreen: zadomowiła się na nich na dobre i pierwszy raz nie zwiała :piwa:
Coś mi się widzi, że ona będzie koszmarnie upierdliwym kotem :ryk:

OKI

Post » Czw mar 18, 2010 9:29 Re: Ja chyba mam kota...2 Diagnoza potwierdzona: Koty i Mysz ;)

no co Ty, Mysz kolankuje 8O
ale sama weszla??

Dzikuska, co do tych skojarzen, to Ty sie lepiej dobrowolnie nie przyznawaj :ryk:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Czw mar 18, 2010 9:39 Re: Ja chyba mam kota...2 Diagnoza potwierdzona: Koty i Mysz ;)

Sama nie weszła, ale mocno się do tego przymierzała :lol: No to ją zapakowałam przy lekkim użyciu przemocy :oops: Ale została sama, nie trzymana tylko miziana, na dobre 15 minut 8) A do tej pory wiała z kolan natychmiast. Myślę, że jeszcze parę dni i się będzie sama na kolana pakować :lol:
Biedna Szelma :roll: :roll: :roll:

OKI

Post » Czw mar 18, 2010 10:49 Re: Ja chyba mam kota...2 Diagnoza potwierdzona: Koty i Mysz ;)

OKI pisze:Sama nie weszła, ale mocno się do tego przymierzała :lol: No to ją zapakowałam przy lekkim użyciu przemocy :oops: Ale została sama, nie trzymana tylko miziana, na dobre 15 minut 8) A do tej pory wiała z kolan natychmiast. Myślę, że jeszcze parę dni i się będzie sama na kolana pakować :lol:

OKI, może wpadniesz do mnie i swoje cudowne metody zastosujesz na Coco?... :mrgreen:

Co do kretek... Będziecie zawiedzione odpowiedzią, moje skojarzenia szły w kierunku bardzo przyzwoitym. :D
Kombinowałam, że to koty o krecich cechach. :mrgreen:
Obrazek

Mała Dzikuska

Od: Czw lut 04, 2010 14:22

Post » Czw mar 18, 2010 10:53 Re: Ja chyba mam kota...2 Diagnoza potwierdzona: Koty i Mysz ;)

Mała Dzikuska pisze:
OKI pisze:Sama nie weszła, ale mocno się do tego przymierzała :lol: No to ją zapakowałam przy lekkim użyciu przemocy :oops: Ale została sama, nie trzymana tylko miziana, na dobre 15 minut 8) A do tej pory wiała z kolan natychmiast. Myślę, że jeszcze parę dni i się będzie sama na kolana pakować :lol:

OKI, może wpadniesz do mnie i swoje cudowne metody zastosujesz na Coco?... :mrgreen:

Co do kretek... Będziecie zawiedzione odpowiedzią, moje skojarzenia szły w kierunku bardzo przyzwoitym. :D

Czyli kopiące? :ryk:

Dzikusko, mogę wpaść, tylko przy okazji możesz stracić tę ślicznotę :twisted:

OKI

Post » Czw mar 18, 2010 11:31 Re: Ja chyba mam kota...2 Diagnoza potwierdzona: Koty i Mysz ;)

Moja Szelmusia się nie daje :1luvu: zuch dziewczyna, kochana nasza !!

dzień dobry :D

annette88

Od: Nie lis 25, 2007 20:52

Post » Czw mar 18, 2010 12:09 Re: Ja chyba mam kota...2 Diagnoza potwierdzona: Koty i Mysz ;)

Nieee, Szelma nie da sobie w kaszę dmuchać :twisted:
Ale kolanka do tej pory miała dla siebie na wyłączność, a tu się przyjdzie dzielić :roll: :roll: :roll:

OKI

Post » Czw mar 18, 2010 14:01 Re: Ja chyba mam kota...2 Diagnoza potwierdzona: Koty i Mysz ;)

Mała Dzikuska pisze:

:ryk: :ryk: :ryk: Też. :mrgreen:

Doberek OKI i śliczne kociaki! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]