Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 12, 2010 20:04 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

Ciepła pisze:
dune pisze:
Ciepła pisze:Monia musze napisac do niej maila i przeprosic..jak jest zdecydowana to go wezmie tak czy siak..

nie no weźmie weźmie...nie martw sie
alescie sie nie dogadały...
kiepska synchronizacja
napadu na bank z toba nie zrobie w kazdym razie ;)

haha to nie moja wina..to CC zle mnie zrozumiala..jakos z Kubasiem umiem sie idealnie synchronizowac nawet bez slowa :wink:

Oooo z Kubasiem to sie nie liczy...to wiadomo ze potrafisz...
a reszta swiata? swiat sie składa z kubusia i calej reszty :ryk: :ryk:
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Pt mar 12, 2010 20:08 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

Monia pierwszy raz wyszla mi taka rozbierznosc..tym bardziej,ze ja zawsze potwierdzam dzien predzej swoje wizyty..
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Pt mar 12, 2010 20:11 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

Oj no trudno sie mowi...tak bywa w życiu
juz sie tym nie gryz - kazdemu sie moze przytrafic
bedzie dobrze :)
Obrazek

dune

Od: Czw paź 22, 2009 8:20

Post » Pt mar 12, 2010 20:15 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

mam nadzieje ze tak bedzie Monia..bo dzis sie koty chyba tlukly i Otek ma rane na grzbiecie 8O ..
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Sob mar 13, 2010 10:24 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

No nie ? 8O
Nie mogą aż tak się tłuc, bo to niebezpieczne...
ja od razu krzyczę eeeeee kolego nie wolno....
Słuchają na szczęście...
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Nie mar 14, 2010 16:08 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

jak mnie nie ma to nikt nie krzyczy..nikt ich nie pilnuje..

Obrazek

Ciepła

Post » Nie mar 14, 2010 18:20 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

no i co z Otkiem nie wiadomo :roll: ..

Obrazek

Ciepła

Post » Nie mar 14, 2010 19:40 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

Dlaczego nie wiadomo co z Ottkiem? :roll:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Nie mar 14, 2010 19:43 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

magdaradek bo sie rozminelismy z CC i przyszla wlascicielka Otka..
poprostu zle sie zrozumielismy i wyszlo lipnie,ze CC czekala z pania Iza w piatek a ja bylam nastawiona na piatek ale 19 marca i nie wiem co robic..

Obrazek

Ciepła

Post » Nie mar 14, 2010 19:45 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

A napisalaś do Pani Izy maila że to pomyłka była? Przecież jeśli jest zdecydowana na Otto to ten incydent nie powinien zaważyć..... każdy może źle się czasem zrozumieć......
Obrazek

magdaradek

Post » Nie mar 14, 2010 19:46 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

magdaradek pisze:A napisalaś do Pani Izy maila że to pomyłka była? Przecież jeśli jest zdecydowana na Otto to ten incydent nie powinien zaważyć..... każdy może źle się czasem zrozumieć......

napisalam maila z przeprosinami i podalam swoj nr fona ale jak narazie ta pani sie ze mna nie skontaktowala w zaden sposob..

Obrazek

Ciepła

Post » Nie mar 14, 2010 19:47 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

hmmmm.........mam nadzieję, że się jednak skontaktuje. A jeśli nie.......tzn. że chyba to nie jest TEN dom, prawda...
gdybym pragnęla bardzo przygarnąć konkretnego kotka, to nie przeraził by mnie taki "wypadek" przecież.
Obrazek

magdaradek

Post » Nie mar 14, 2010 19:49 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

magdaradek pisze:hmmmm.........mam nadzieję, że się jednak skontaktuje. A jeśli nie.......tzn. że chyba to nie jest TEN dom, prawda...
gdybym pragnęla bardzo przygarnąć konkretnego kotka, to nie przeraził by mnie taki "wypadek" przecież.

tez tak mysle..ale pozyjemy zobaczymy co bedzie..
Otek biedy u mnie nie ma..no poza drobnym incydentem z Miko :roll:

Obrazek

Ciepła

Post » Pon mar 15, 2010 10:43 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

No to czekamy na domek. Jeśli ta Pani się już nie skontaktuje, to znaczy, że dobrze się stało iż się nie spotkałyście :wink:
Trzymamy kciuki za najwspanialszy dom dla Otka :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon mar 15, 2010 14:55 Re: Otto srebny miziak Felv+ma swój DT ...kolejny cud ..Dziękuje

hmm cos w tym jest jerzykowa.. :roll:

Obrazek

Ciepła

[poprzednia][następna]