S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 05, 2010 12:06 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Jutro zadzwonie do nowego domku Dańka bo aż mnie mierzi co tam u chłopaka słychać :roll:

Wczoraj Sylwia dzwoniła Pedzel wyszedł w końcu z kibla i zaczyna integrować się z resztą towarzystwa :ok:

Kontaktowałam się z domkiem Gracji,Kacperka i Fridy wszystko jest w jak najlepszym porzadku.Dziś wyslę ksiązeczkę do domku Fridy tak że Baska masz jeden problem z glowy.

Basia dwie sprawy szczepienie Bońka i szwy u Festi!!!

Dorotka wszystko dla Ramiego czyli szczepionka,ksiązeczka i funkoderm wisi w przedsionku .

Na kociarni w miarę dobrze u Jessy kupa duzo lepsza ale nadal stan dalikatnie mówiąc zły.Teresa dobrze by było żeby jej sutki obejrzał wet ,to może być grzybica :roll:

Felicia i Fabia (górne boksy )mają rujkę .

Dwie kolejne panny Gaja i Liwia w miarę jedzą oki kupkają :D

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt mar 05, 2010 12:31 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Według obietnicy dołączam do Was Kocia Chatko.
Pozdrawiam wszystkie panie i popieram całym sercem to co robicie :ok:
Deklaruje pomoc w miarę możliwości. :cat3:
Pani Frani :love:

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Pt mar 05, 2010 12:37 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Bona44 pisze:Według obietnicy dołączam do Was Kocia Chatko.

Witamy bardzo serdecznie :D a pomoc to już dostałyśmy bardzo dużą i dostajemy nieustannie :1luvu: a my tam nie żadne Panie :wink:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt mar 05, 2010 13:00 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

piccolo pisze:chciałam zapytać jak się miewa trójeczka u Mikusia : Safi, Diego i Homer?

Z dziesiejszej porannej rozmowy z Baska wiem że w miarę jest oki.Jeden z chlopaków okazal się dziewczyną ale nie wiem który.U malej jakby wszystkiego było mało, niestety doplątała się chyba infekacja układu moczowego bo z cewki leci ropa.Baśka po pracy ma lecieć z nią do weta.trzymać kciuki proszą za wypierdka :ok:

mar_tika

Post » Pt mar 05, 2010 13:03 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Witamy nowy domek zezowatej Panny Frani :mrgreen:
I bardzo dziekujemy za dary. :1luvu: Jest ich mnóstwo więc narazie od str medyczno-sanitarnej jesteśmy zabezpieczone :ok:

mar_tika

Post » Pt mar 05, 2010 20:47 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

mam dość :( jechałam Mikołowską i jadący z naprzeciwka samochód potrącił kota, który wbiegł na jezdnię uciekając przed psem. zatrzymałam auto na środku bo biedak zaczął sie zwijać na ulicy, na moim pasie. nie zdązyłam do niego podejść bo jakoś sie zebrał i uciekł do bramy. Pies na szczęście uciekł bez szwanku. Zjechałam na bok i poleciałam za kotem ale uciekł na małe, zamknięte podwórko. ciemno jak w dupie i nic nie zobaczyłam. dzownilam po lokatorach ale nikt podobno nie ma kota. Pewnie dziczek. Jutro rano jedziemy z Piotrkiem go poszukać na tym podwórku :cry:
widzialam jak biedak wbiega i wpada pod koła :cry:

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Pt mar 05, 2010 22:48 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Na kociarni w miarę spokojnie :) Baśka podawała wszystkim co trzeba, ja odwaliłam dyżur, wszystkie koteczki cała piątka przywieziona ostatnio ze schronu to straszne miziaki, kurcze nie pamiętam imion jeszcze :oops: kupale w normie, dziś przyniosłam dwa opkowania białego serka wymieszałam z żółtkami i cukrek kociaki się zajadały :D dwie największe chudziny pręguska i biało czarna też ładnie zjadły, 2 kicie spokojnie czyli ta beżowa z górnego boksu po lewej stronie i prawie cała biała kicia w przyszłym tygodniu mogą jechac na sterylkę nie jarzę imionek naszych kociastych :(
Nie wyciągnęłyśmy Festi szwów bo nie mogłyśmy znaleźć nożyczek może ktoś wie gdzie się zapodziały :!:
Dziewczyny dyżurujące bardzo proszę do boksów gdzie są kociaki są przypięte kartki z różnymi informacjami :!: :!: :!:
Czytajcie bardzo ważne bo koteczka pręguska chyba Jessi tylko jest na mokrym i suchym indestinalu - jedzonko dla niej jest w liczniku prądowym :!:
Kurcze może dla Dyzia dałoby się znaleźć jakiś DT blokuje nam całą wolierę na kociarnię nie można go wypuscić bo dochodzi do spięć z innymi kociastymi Moniczko :1luvu: może mogłabyś go zaintstalowac u sibie na strychu tam gdzie był Gapcio :?: Dyzio da sobie radę :D
Następne sprawy:
OGŁOSZENI, OGŁOSZENIA - kto może niech kopiuje i umieszcza na różnych portalach :!: :!: :!:
pilnie szukamy DT - z Baśką kiedyś się śmiałyśmy że każda z nas dostanie paln do wykonania w zakresie szukania Dt Baśka już ma chętnego na DT, mój DT ujawni się pod koniec marca i oprócz zaadoptowania jednej koteczki na stałe bedzie móg zaoferować DT dla około 4 kociaków lub więcej :) a to jest moja koleżanka z pracy mobilna i bardzo rozgarnięta i tu prośba do wszystkich szukajmy DT dla naszych kociaków!!!!!!

terenia1

Post » Sob mar 06, 2010 7:51 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Taki dokładnie plan. Kazdy niech znajdzie 1 Nowy Dom Tymczasowy i będzie super.
Pamiętajcie poszukując DT zeby koty były poszczepione na wszystko co się da ze wzgędów bezpieczeństwa kota stacjonarnego!!! Nowy Przybysz ze schonu moze - ale nie musi - przynieść jakiegoś wirusa. Ot choćby zwykły koci katar :roll: DLATEGO UCZULAM WSZYTKICH POSZUKUJĄCYCH NOWEGO TYMCZASU!
MIKUŚ

Post » Sob mar 06, 2010 7:53 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Witamy w Naszych skromnych progach :lol: Dziękujemy za wszystkie wspaniałe dary dla Naszych podopiecznych. Pozdrawiamy Franię. 8)
MIKUŚ

Post » Sob mar 06, 2010 7:58 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

piccolo pisze:chciałam zapytać jak się miewa trójeczka u Mikusia : Safi, Diego i Homer?

No więc tak................coby nie zaśmiecać wątku proszę wejdź na Gang Mikusia. Tam są zawsze najświezsze info i dotyczące bezpośrednio moich Łobuziaków. Link w podpisie. :lol:
Wszystkich serdecznie zapraszamy :lol:
MIKUŚ

Post » Sob mar 06, 2010 8:21 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

PILNE !!!

Poszukuję domu dla młodej suki HUSKY. Suka była szczenna - przypuszczalnie szczeniaki sprzedano a sukę wywalono. Suczka wspaniała. Ma ok. 1,5 roku. Ma mały problem z usłuchaniem -nie zna podstawowych komend - ale to kwestia pracy nad nią. Nauczona jazdy samochodem. Uwielbia towarzystwo człowieka. Bardzo kontaktowa. Uwielbia brykać i szaleć. Biegałyśmy z godzinę :1luvu:

Suczka - znajduje się w schronisku dla Bezdomnych Zwierząt w Milowicach. Siedzi w boksie nr 11. Szukam pilnie DOMU!!!!!!!!!!!! Jakby coś to proszę o kotakt ze mną. Z chęcią pomogę.

Obrazek
Obrazek
Obrazek

POMÓZMY JEJ ZNALEŹĆ DOM. DO JUTRA MA SIEDZIEĆ W ODRĘBNYM BOKSIE.

Sama ją bym sobie zostawiła - bo bardzo chciałabym mieć znowu psa. Ale matka...Twierdzi ze się juz nie zmieści. Fakt faktem mamy 5 kotów :roll: I u mnie w pokoju 4 na tymczasie :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Sob mar 06, 2010 12:39 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Do góry Kocia Chatko :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob mar 06, 2010 14:42 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

hopsa w sobotę :)
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Sob mar 06, 2010 17:49 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

MIKUŚ pisze:Taki dokładnie plan. Kazdy niech znajdzie 1 Nowy Dom Tymczasowy i będzie super.
Pamiętajcie poszukując DT zeby koty były poszczepione na wszystko co się da ze wzgędów bezpieczeństwa kota stacjonarnego!!! Nowy Przybysz ze schonu moze - ale nie musi - przynieść jakiegoś wirusa. Ot choćby zwykły koci katar :roll: DLATEGO UCZULAM WSZYTKICH POSZUKUJĄCYCH NOWEGO TYMCZASU!

No tak taki sobie z Baśka wymyśliłyśmy plan :D poszukiwanie DT gdzie mozna wśród znajomych, kolegów, przyjaciół, rodziny :D delikatne namawianie i perswazja może zaproszenie do Kociej Chatki :) DT to coś co nam jest najbardziej potrzebne - kociaki w warunkach domowych rozkwitają :D a w kolejce na DT czekają super miziaki z Kociej Chatki :D
OGŁOSZENIA OGŁOSZENIA BARDZO PROSIMY PROSZĘ KOPIOWAĆ Z ALLEGRO, Z STRONKI NADZIEI NA DOM
Ja zarza biorę się za ogłoszenia to wcale nie jest skompikowane.
I proszę jeśli ktoś działą na innych forach portalach wklejajcie linki do naszej stronki :D

terenia1

Post » Sob mar 06, 2010 18:40 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Wiosna za pasem, wysyp kotów niestety też :evil: więc pomyślałam , ze dobrze by było zrobić nowa akcję. Ostatnią akcją, była "Akcja Świąteczna", na Boże Narodzenie, a tu już za cztery tygodnie będą Święta Wielkanocne Obrazek
Jeśli u schyłku zimy już jest tyle kotów w "schronisku" to strach pomyśleć, co się będzie działo na wiosnę :roll: Proszę więc o datki na zapewnienie sterylizacji i leczenie kotów, które zawitają na wiosnę do Kociej Chatki. Każda złotówka to krok do lepszego życia dla tych pokrzywdzonych przez los i ludzi zwierząt .
Obrazek

Rozpoczynam więc -

Akcja Wiosenna na Kocią Chatkę :D
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

[poprzednia][następna]