Na kociarni w miarę spokojnie

Baśka podawała wszystkim co trzeba, ja odwaliłam dyżur, wszystkie koteczki cała piątka przywieziona ostatnio ze schronu to straszne miziaki, kurcze nie pamiętam imion jeszcze

kupale w normie, dziś przyniosłam dwa opkowania białego serka wymieszałam z żółtkami i cukrek kociaki się zajadały

dwie największe chudziny pręguska i biało czarna też ładnie zjadły, 2 kicie spokojnie czyli ta beżowa z górnego boksu po lewej stronie i prawie cała biała kicia w przyszłym tygodniu mogą jechac na sterylkę nie jarzę imionek naszych kociastych
Nie wyciągnęłyśmy Festi szwów bo nie mogłyśmy znaleźć nożyczek może ktoś wie gdzie się zapodziały
Dziewczyny dyżurujące bardzo proszę do boksów gdzie są kociaki są przypięte kartki z różnymi informacjami
Czytajcie bardzo ważne bo koteczka pręguska chyba Jessi tylko jest na mokrym i suchym indestinalu - jedzonko dla niej jest w liczniku prądowym
Kurcze może dla Dyzia dałoby się znaleźć jakiś DT blokuje nam całą wolierę na kociarnię nie można go wypuscić bo dochodzi do spięć z innymi kociastymi Moniczko

może mogłabyś go zaintstalowac u sibie na strychu tam gdzie był Gapcio

Dyzio da sobie radę
Następne sprawy:
OGŁOSZENI, OGŁOSZENIA - kto może niech kopiuje i umieszcza na różnych portalach
pilnie szukamy DT - z Baśką kiedyś się śmiałyśmy że każda z nas dostanie paln do wykonania w zakresie szukania Dt Baśka już ma chętnego na DT, mój DT ujawni się pod koniec marca i oprócz zaadoptowania jednej koteczki na stałe bedzie móg zaoferować DT dla około 4 kociaków lub więcej

a to jest moja koleżanka z pracy mobilna i bardzo rozgarnięta i tu prośba do wszystkich szukajmy DT dla naszych kociaków!!!!!!