Tytek wiecznygilarz Margolcia Juz Po Operacji .

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 27, 2010 21:17 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

elzak3 pisze:
Wanilka pisze:A do mnie w te mrozy zawitało coś takiego :D :D :D Siedziało sobie na gałęzi i się gapiło.

Obrazek

Piekny ptak. Co to za gatunek?

to jest sowa uszata
Serniczek

Post » Śro sty 27, 2010 21:35 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

a te to są jakie?
Obrazek

jeśli można
( a sowa piękna, ja się na żurawie nie mogę doczekać)

gośka i zwierzyniec :)

Od: Sob cze 28, 2008 19:57

Post » Śro sty 27, 2010 21:42 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

gośka i zwierzyniec :) pisze:a te to są jakie?
Obrazek

jeśli można

To stado Jemiołuszek (ptaki mieszkające na terenach tundry i tajgi ..w Polsce przelotem od listopada do marca)
Wirka
Obrazek
moje stforki -wytforki hi hi http://wylegarnia.com/artysci/1863,Afrus

Ewa Lutomska

Od: Pon wrz 21, 2009 9:54

Post » Czw sty 28, 2010 8:19 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

Wtam porannie
pług nie przyjechal, autobus nie przyjechał, siedzimy w domu. woleliśmy jak było bardzo zimno, a nie padał śnieg
znów muszę całe podwórko odkopać. Juz mnie mięsnie bolą.
Pozdrawiam , spod sniegu

Post » Czw sty 28, 2010 9:07 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

A ja głupia cieszyłam się że mniejszy mróż ,a śnieg co tam :oops: a to śnieg wszystko paraliżuje ,ech życie. :?

dziś mają przyjśc naprawiać ,udrażniać ,kuć ścianę :twisted:

co do suni u Gosi ,kontaktowałam się z paroma osobami ,tryby ruszyły myślę że na tym nie poprzestaną.
Oby tylko została u ciebie ,bo jak polezie to szukaj wiatru w polu. :cry:
tak strasznie mi jej żal.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw sty 28, 2010 12:11 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

dorcia44 pisze:tak strasznie mi jej żal.

Dorotka ...Z niej będzie jeszcze dziewczyna jak malowanie ..zobaczysz.
Jak ją wczoraj zobaczyłam to aż mi kichy skręciło :twisted:
Bida straszna :cry: Ale jaka wola życia!
Gośka jesteś wielka!!! :)

Ja tak sobie wczoraj popatrzyłam na te dwa moje tłuściochy wylegujące się na poduchach w ciepełku to powiedziałam im ......że jak nie będa doceniały tego co mają ( czyli mnie :wink: ) i jak nie będa grzeczne ,to je do baru wietnamskigo na obiad zaprowadze :wink: :ryk:

Wanilka

Od: Śro kwi 16, 2008 16:47

Post » Czw sty 28, 2010 13:12 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

w tym barze, to może za dużo przypraw być,nie będzie im smakowało :lol:

a ja zwykła jestem, zupełnie

Post » Czw sty 28, 2010 14:09 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

Wanilka ..ja zawsze straszę Paluchem :twisted:

to w nagrodę jedna leje mi obok kuwety :evil:

Margolcia coś dziś kiepska...

kuchnie mi zrypali ,wykuli ,rozkuli ,rozebrali i co najważniejsze zupełnie bez sensu ,mam taki syf że nie wiem co w pierw a co pózniej :oops:
Gruzu zebrałam 2 wory ,był tż. sheriny to wyrzucił .
Glazury 7 płytek trzeba ,lub wymieniac cały ten kawałek ,na razie nic bo mają iśc mrozy i nie ma co tej ścianki robić ,bo znów może będą pruć :crying:
syf okropny .

mam do was kochani pytanie na Ursynowie w szpitalu onkologicznym jest węgiel do sprzedania 520 zł tona ,dokupiła bym z pół tony bo to super cena ale nie mam transportu :cry: a to trzeba samemu naładować ,zważyć,zapakować ...no i transport trzeba mieć . :?:
czy może ktoś????
Obrazek

dorcia44

Post » Czw sty 28, 2010 14:59 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

a na weekend można się umówić ? No do mnie teoretycznie sporo wejdzie, ale jeśli chodzi "wągiel" to nie wiem.

przemo.

Od: Pt lis 02, 2007 22:11

Post » Czw sty 28, 2010 15:32 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

Przemuś ,dopytam Izy .
Obrazek

dorcia44

Post » Czw sty 28, 2010 16:36 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

w brodziku woda nie spływa ,zamarznieta .. :?
ciepłej też nie mam ,za niskie ciśnienie i nie zapala się piecyk :crying:
muszę chyba wymienić baterie przy zlewie
mam dość.
chce mi się wyć.

z dobrych wiadomości to ewick już jedzie z sunią od Gosi ,niestety po drodze się zakopali :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw sty 28, 2010 16:48 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

konkretnie to jedzie Kaśka, znajoma mojej Kaśki z fundacji jakowejś, ło matko to ja nic nie wiem o zakopaniu!!!!

ewick

Od: Pon lis 27, 2006 16:32

Post » Czw sty 28, 2010 16:54 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

bo juz wyciagnieci,

sunia grzeczna, po ubraniu , nakarmieniu o ogrzaniu wyglądąła zupełnie inaczej niż wczoraj
zaprzyjaźniła sie ze mna bardzo, a ja sie tylko do niej łagodnie odezwałam, i pogłaskałam.
dotyk który leczy 8)

Fajnie ze ma widok na przyszłość
i dzieki za wsparcie

Post » Czw sty 28, 2010 18:50 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

Kasia z fundacji jest tu oczywiście jako Kejti, ma się odezwać w wątku na miau i na dogomanii.
ja jadę z moją Kaśką do suni w sobotę

ewick

Od: Pon lis 27, 2006 16:32

Post » Czw sty 28, 2010 22:24 Re: Tytek wieczny gilarz EXO i PERS z rod. do adopcji

Dorciu, my mamy fajną glazurę do oddania, chcesz? kawa i wanilia, naprawdę ładna :)
P. może na weekend przywieźć - 15x15 cm - chyba
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

[poprzednia][następna]