» Pt lut 05, 2010 7:53
Re: WĄTEK OGÓLNY kocich tymczasów u IKI6
Pare rzeczy przekaże w biugu, bo mam duzo rzeczy do załatwienia:
- maluchy z Radomska czuja całkiem dobrze. Buszowały dzisiaj w nocy ( jak je nikt nie widział). Podjadły, nie wiem czy były w kuwecie, ale do łazienki trafiły. Marcysia asystowala mi dzisiaj wszedzie i guzik sobie robi z mojego stada. Wczoraj wieczorem byl u nich vet. Są zdrowe. Tylko Lika lekko pociaga nosem, Marcysia nie. Jak przyjda książeczki to zobaczymy co dalej,
- Kubus z Mikołowa to normalny kot domowy. Wie co to spanie w poscieli, wie tez co to dobre chrupki. Zdjecia sa w aparacie tylko musze zrzucić,
- sparalizowany kocurek w schronie. Moge umówić prześwietlenie lub USG w Zabrzu u dr. Bozydara, ale niestety ktoś musi tam podjechac. Schron mógłby wysłać swój samochód służbowy ale jeszcze ktoś z nim. Niestety panowie kierowcy nadaja sie tylko do kierownicy. Ja na poczatek wyłożę kasę na badanie, ale nie jestem w stanie podjechac z nimi. Mam teraz na głowie remont kapitalny mieszkania i termin opuszczenia starego. Tu nie moge zawalić, bo wejde do remontowanego mieszkania razem z kotami. Justyna pomysl, kto mógłby podjechac
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM

[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]