Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar_tika pisze:Dorota Wojciechowska pisze::(
A czego ty Dorotka się smucisz .Zobacz sloneczko wstaje za oknem:)
I chyba już pojechał do nowego domku nasz schroniskowy Guciu
Ludzie przyjechali po czarną dzieczynkę, a zakochali się w przytulastym Guciu.
Jak tylko Guciu zaakceptuje ich 15 letnią jamniczke to bedzie miał super domek.
Za tydz po leczeniu dołaczy do nich czarna dziewczynka
Ale resztę dopowie Basia:)
Teresa mam na 95 % domek dla jednego z twoich maluchów.Kobieta ma jeszcze dzwonić w poniedzialek.
terenia1 pisze:Mam domek chętny na jednego z moich chorowitków, Pan dzwonił w tamtym tygodniu, ale kociaki byłay na początku leczenia, myslałam,że nie zadzwoni już ale zadzwoniłMają 15 letniego pieska i starszego kotka, mieli dwa kotki , ale jeden niestety umarł. Zobaczymy co powie dziś wet - buraski są już nawet całkiem , całkiem , ale chyba jeszcze antybiotyk będzie podawany. Zobaczymy.
mamaja4 pisze:Hopsa,hopsa.
Jutro to akurat nie bardzo szczęśliwy dzień dla sprzatających w Chatce-oprócz innych zobowiązań ja na przykład mam andrzejki-nie do przełozenia ze względu na TŻ-akurat ma imieniny![]()
Inaczej chętnie zakasałabym rękawy i
terenia1 pisze:mamaja4 pisze:Hopsa,hopsa.
Jutro to akurat nie bardzo szczęśliwy dzień dla sprzatających w Chatce-oprócz innych zobowiązań ja na przykład mam andrzejki-nie do przełozenia ze względu na TŻ-akurat ma imieniny![]()
Inaczej chętnie zakasałabym rękawy i
No niestety termin sprzątania też uzależniony od nieobecności mojego TŻ-amam warunki żeby przetrzymać przez jakieś kilka godzin i w miarę je rozdzielić, gdyby mój TŻ był w domku to nie byłoby takiej opcji, wraca w niedzielę więc to ostatni dzwonek
niestety mojego TŻ-a nie mogę zaliczyć do miłośników kotów
ale nie jest tak tragicznie kociaki też tymczasują u mnie, ale wszystko w granicach zdrowego rozsądku
![]()
A tak poza tym nie martw się to nie pierwsze i nie ostatnie sprzątanie w Kociej Chatce![]()
Dziś dotarła do mnie przesyłka 10 kg suchego super pysznego jedzonka JOSERA dla naszych podopiecznychbardzo dziękuję tylko nie wiem komu mamy dziękować czy Tobie czy Ani z Bytomia bO jakoś nie mogę się połapać w tych dostawach
w każdym bądź razie jeszcze jedno awizo od kuriera miałam w skrzynce pocztowej dzis mnie nie zastał , będzie w poniedziałek
![]()
Dziewczyny przyznawać się od której dotarł do mnie prezent mikołajkowy dla naszych żarłoków
mamaja4 pisze:"Josera" to ode mnie...Podobno dobre.
Iweta-dojechaliście w całości?
A co do Tż-mój ma wady,ale kociny przeze mnie przyniesione (musi) kochać.Tylko blokują nas warunki lokalowe...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], puszatek, Wojtek i 44 gości