Sosnowiec K.Chatka-PILNE OGŁOSZENIA STR99

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 27, 2009 8:57 Re: Sosnowiec 28.11. POMOCY W SPRZĄTANIU KOCIE CHATKI !!!!!!!!!

no i kolejna super wiadomość :)
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Pt lis 27, 2009 9:42 Re: Sosnowiec 28.11. POMOCY W SPRZĄTANIU KOCIE CHATKI !!!!!!!!!

mar_tika pisze:
Dorota Wojciechowska pisze::(

A czego ty Dorotka się smucisz .Zobacz sloneczko wstaje za oknem:)
I chyba już pojechał do nowego domku nasz schroniskowy Guciu
Obrazek
Ludzie przyjechali po czarną dzieczynkę, a zakochali się w przytulastym Guciu.
Jak tylko Guciu zaakceptuje ich 15 letnią jamniczke to bedzie miał super domek.
Za tydz po leczeniu dołaczy do nich czarna dziewczynka :ok:

Ale resztę dopowie Basia:)

Teresa mam na 95 % domek dla jednego z twoich maluchów.Kobieta ma jeszcze dzwonić w poniedzialek.

No Marta ta minka :( to o ogół chodzi, o to że tak mało osób do pomocy i że tyle kociaczków chorych i że wy już macie dosc padając na .........nosy :wink:
Ale wiadomo że kazda adopcja cieszy :D a wGuciu to i ja się podkochiwałam :oops: super że tak szybko znalazł domek :1luvu:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt lis 27, 2009 12:50 Re: Sosnowiec 28.11. POMOCY W SPRZĄTANIU KOCIE CHATKI !!!!!!!!!

Zapraszam na AKCJĘ ŚWIĄTECZNĄ :s4:

Bardzo prosze o wpłacanie choćby najmniejszych kwot, które w końcowym rozrachunku dadzą juz powazna kwote, która pozwoli nam na zakup karmy, leczenie czy sterylki
.

Zapraszam wszystkich i przypominam też, że do wpłat na Kocią Chatke, mam inne konto, oczywiscie jesli ktoś wpłaci na "stare" nic się nie stanie, to konto też posiadam :wink:

Bubor - 100 zł - jest wpłata :s4:
Axa76 - 20 zł - jest wpłata :s4:
Iweta - 20 zł - jest wpłata :s5:
Dorota Wojciechowska - 20 zł - jest wpłata :s4:
Mar_tika - 20 zł - jest wpłata :s4:
Kasiula79 - 30 zł - jest wpłata :s4:
Madziula -50 zł - jest wpłata :s4:
Kasia_M - 100 zł - jest wpłata :s4:
Korciaczki - 25 zł - jest wpłata :s4:
Mikuś - 10 zł - jest wpłata :s4:

LICZY SIĘ KAŻDE 1 ZŁ !!!

Madziula dziękuje :1luvu:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pt lis 27, 2009 14:49 Re: Sosnowiec 28.11. POMOCY W SPRZĄTANIU KOCIE CHATKI !!!!!!!!!

Mam domek chętny na jednego z moich chorowitków, Pan dzwonił w tamtym tygodniu, ale kociaki byłay na początku leczenia, myslałam,że nie zadzwoni już ale zadzwonił :D Mają 15 letniego pieska i starszego kotka, mieli dwa kotki , ale jeden niestety umarł. Zobaczymy co powie dziś wet - buraski są już nawet całkiem , całkiem , ale chyba jeszcze antybiotyk będzie podawany. Zobaczymy.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt lis 27, 2009 15:19 Re: Sosnowiec 28.11. POMOCY W SPRZĄTANIU KOCIE CHATKI !!!!!!!!!

terenia1 pisze:Mam domek chętny na jednego z moich chorowitków, Pan dzwonił w tamtym tygodniu, ale kociaki byłay na początku leczenia, myslałam,że nie zadzwoni już ale zadzwonił :D Mają 15 letniego pieska i starszego kotka, mieli dwa kotki , ale jeden niestety umarł. Zobaczymy co powie dziś wet - buraski są już nawet całkiem , całkiem , ale chyba jeszcze antybiotyk będzie podawany. Zobaczymy.

To trzymamy mocne :ok: :ok: :ok: .
Strzel maluchom gatkę umoralniajaco-motywujacą, horrorystyczno-obrazową :evil: (przypomnij im warunki w Kociej Chatce i pokaż łóżko i ciepłą kołderką i wkładem z dużego osobistego) :lol: :ryk:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt lis 27, 2009 17:18 Re: Sosnowiec 28.11. POMOCY W SPRZĄTANIU KOCIE CHATKI !!!!!!!!!

a proszę :)
Obrazek

Madziula

Post » Pt lis 27, 2009 17:18 Re: Sosnowiec 28.11. POMOCY W SPRZĄTANIU KOCIE CHATKI !!!!!!!!!

Uzupełnilam na pierwszej stronie moje rozliczenie.Wpływów miałam 793 zł wydatków 1408 zł.
Jak widać więcej mamy rozchodu niż dochodu
Dlatego prosimy o wpłaty na akcję swiąteczną ,nie musi to byc duża kwota wystarczy symboliczne 5 zł
Bedziemy szczęsliwe jeżeli rok zamkniemy bez długów ,a nawet z lekką górką :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt lis 27, 2009 19:38 Re: Sosnowiec 28.11. POMOCY W SPRZĄTANIU KOCIE CHATKI !!!!!!!!!

hopsa wieczorowym piąteczkiem ...
Obrazek

Madziula

Post » Pt lis 27, 2009 19:55 Re: Sosnowiec 28.11. POMOCY W SPRZĄTANIU KOCIE CHATKI !!!!!!!!!

Hopsa,hopsa.
Jutro to akurat nie bardzo szczęśliwy dzień dla sprzatających w Chatce-oprócz innych zobowiązań ja na przykład mam andrzejki-nie do przełozenia ze względu na TŻ-akurat ma imieniny :evil:
Inaczej chętnie zakasałabym rękawy i :ok:
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Pt lis 27, 2009 19:56 Re: Sosnowiec 28.11. POMOCY W SPRZĄTANIU KOCIE CHATKI !!!!!!!!!

Dziewczyny ja z taka niekocią sprawą :wink:
Moja znajoma chce oddać szynszyla. Ma ok.1,5 roku, dostała go w prezencie urodzinowym :? i jak to bywa z takimi prezentami ,był nie trafiony i nie udało jej sie pokochac szynszylka , choc jest u niej od roku. Własciwie znalazła chetnych, którzy chcieli samiczke dla swojego samczyka :wink: ale po tygodniu Misia wróciła do niej, ponieważ okazało sie, że Misia to Misiu 8) i państwo Miska zwrócili.
Jesli byłby ktos chetny Misiu jest do wziecia od zaraz. Śliczny jest , ale ja gustuje w kotach :mrgreen:

Obrazek

Iweta

Post » Pt lis 27, 2009 19:59 Re: Sosnowiec 28.11. POMOCY W SPRZĄTANIU KOCIE CHATKI !!!!!!!!!

Eee , to już fajniejsze są te Twoje mychy zza okna :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pt lis 27, 2009 20:08 Re: Sosnowiec 28.11. POMOCY W SPRZĄTANIU KOCIE CHATKI !!!!!!!!!

mamaja4 pisze:Hopsa,hopsa.
Jutro to akurat nie bardzo szczęśliwy dzień dla sprzatających w Chatce-oprócz innych zobowiązań ja na przykład mam andrzejki-nie do przełozenia ze względu na TŻ-akurat ma imieniny :evil:

No niestety termin sprzątania też uzależniony od nieobecności mojego TŻ-a :D mam warunki żeby przetrzymać przez jakieś kilka godzin i w miarę je rozdzielić, gdyby mój TŻ był w domku to nie byłoby takiej opcji, wraca w niedzielę więc to ostatni dzwonek :) niestety mojego TŻ-a nie mogę zaliczyć do miłośników kotów :lol: ale nie jest tak tragicznie kociaki też tymczasują u mnie, ale wszystko w granicach zdrowego rozsądku :D
A tak poza tym nie martw się to nie pierwsze i nie ostatnie sprzątanie w Kociej Chatce :D
Dziś dotarła do mnie przesyłka 10 kg suchego super pysznego jedzonka JOSERA dla naszych podopiecznych :D bardzo dziękuję tylko nie wiem komu mamy dziękować czy Tobie czy Ani z Bytomia bO jakoś nie mogę się połapać w tych dostawach :lol: w każdym bądź razie jeszcze jedno awizo od kuriera miałam w skrzynce pocztowej dzis mnie nie zastał , będzie w poniedziałek :D
Dziewczyny przyznawać się od której dotarł do mnie prezent mikołajkowy dla naszych żarłoków :D

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt lis 27, 2009 20:29 Re: Sosnowiec 28.11. POMOCY W SPRZĄTANIU KOCIE CHATKI !!!!!!!!!

terenia1 pisze:
mamaja4 pisze:Hopsa,hopsa.

No niestety termin sprzątania też uzależniony od nieobecności mojego TŻ-a :D mam warunki żeby przetrzymać przez jakieś kilka godzin i w miarę je rozdzielić, gdyby mój TŻ był w domku to nie byłoby takiej opcji, wraca w niedzielę więc to ostatni dzwonek :) niestety mojego TŻ-a nie mogę zaliczyć do miłośników kotów :lol: ale nie jest tak tragicznie kociaki też tymczasują u mnie, ale wszystko w granicach zdrowego rozsądku :D
A tak poza tym nie martw się to nie pierwsze i nie ostatnie sprzątanie w Kociej Chatce :D
Dziś dotarła do mnie przesyłka 10 kg suchego super pysznego jedzonka JOSERA dla naszych podopiecznych :D bardzo dziękuję tylko nie wiem komu mamy dziękować czy Tobie czy Ani z Bytomia bO jakoś nie mogę się połapać w tych dostawach :lol: w każdym bądź razie jeszcze jedno awizo od kuriera miałam w skrzynce pocztowej dzis mnie nie zastał , będzie w poniedziałek :D
Dziewczyny przyznawać się od której dotarł do mnie prezent mikołajkowy dla naszych żarłoków :D

Niestety chyba większości TZ-tów nie mozna zaliczyć do miłośników kotów :evil:
Tak sobie myslę, że trzeba by powielić naszego.....Buborka, jaki świat byłby wtedy piekny :D

A dziekowac to chyba jednak powinnaś mamaja4, bo przy naszym środowym spotkaniu coś mi się o uszy obiło, że karma właśnie do Ciebie "jedzie" 8)

Iweta

Post » Pt lis 27, 2009 20:37 Re: Sosnowiec 28.11. POMOCY W SPRZĄTANIU KOCIE CHATKI !!!!!!!!!

"Josera" to ode mnie...Podobno dobre.
Iweta-dojechaliście w całości?
A co do Tż-mój ma wady,ale kociny przeze mnie przyniesione (musi) kochać.Tylko blokują nas warunki lokalowe... :twisted:
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Pt lis 27, 2009 20:55 Re: Sosnowiec 28.11. POMOCY W SPRZĄTANIU KOCIE CHATKI !!!!!!!!!

mamaja4 pisze:"Josera" to ode mnie...Podobno dobre.
Iweta-dojechaliście w całości?
A co do Tż-mój ma wady,ale kociny przeze mnie przyniesione (musi) kochać.Tylko blokują nas warunki lokalowe... :twisted:

Dojechalismy , że tak powiem w jednym kawałku :wink:

Mój TŻ "też" musi kochać koty przeze mnie przyniesione (bo nie ma innego wyjścia) :wink: , a ze warunki lokalowe mnie nie blokuja to mam ich juz.... 12 :ryk:

Iweta

[poprzednia][następna]