W sprawie wjazdu na teren stoczni to myślę,że nie wpuszczą Cię tam samej....
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mpacz78 pisze:Agnieszka Marczak pisze:Widziałam na Matarnii w sklepie zoo wielką skrzynię oblepioną naszymi ulotkami a w niej karma-dary od ludzi![]()
Fajnie,ze tak się ludzie włączyli w tę akcję
Taka sama skrzynia jest w zoologicznym przy realu na Cisowej w Gdynipełna puszek dla kotów
Agnieszka Marczak pisze:Taka sama skrzynia jest w zoologicznym przy realu na Cisowej w Gdynipełna puszek dla kotów
kinga-kinia pisze:menial pisze:Ok. dobra. jestem do dyspozycji transportowej. 0600032120.
płeć żeńska - Monika.
Czy ty jestes Monika K. z Kosakowa ?
mpacz78 pisze:Agnieszka Marczak pisze:Taka sama skrzynia jest w zoologicznym przy realu na Cisowej w Gdynipełna puszek dla kotów
Monia dowiedz sie czy wiedzą gdzie tę karmę maja przekazać bo Ci z Matarnii nie wiedzieli gdzie ją mają dostarczyć
kinga-kinia pisze:Monika mam pytanko czy Ramzi mogła by do ciebie do pracy podrzucić te puszki dla kotów ? jeżeli tak to prosze skontaktuj się z nią na PW
kinga-kinia pisze:Hehe mamy dwie Moniki chyba będziemy musiały operować tylko nickamiOK nie ważne do której karma od Ramzi dojdzie ważne by ktoś ją mógł potem dostarczyć do mnie lub do stoczni jak będziemy na łapance.
A pro po łapanki :
viewtopic.php?f=1&t=103291&p=5192630#p5192630
Agnieszka Marczak pisze:Potrzebna jest kazda karma.Te dobre są drogie,więc ludzie kupują tanie w supermarketach.Te koty głodują,więc nie są wybredne.każda karma na wagę złota.Im droższa tym lepsza wiadomo,ale każda karma jest dobra w przypadku tych kotków![]()
W sprawie wjazdu na teren stoczni to myślę,że nie wpuszczą Cię tam samej....
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, kasiek1510, Patrykpoz i 464 gości