TRZY Czarne Diabły Tasmańskie trzymają ... pazurki i ogonki ... razem 12 łapek i 3 ogonki ... i Duża na 2 ręce, bo mówi, że nogami nie umie .... jakieś te Duże niewygimnastykowane
Marisza nie ma dostępu do forum. Ale pomaga zwierzakom bez przerwy. Bez netu nie może liczyć na wsparcie. Pakt kiedyś wspomógł Mariszę. A w październiku nie miało być głosowania. Jednak w obliczu informacji z podlinkowanego wątku zgłaszam wniosek o wsparcie Mariszy kwotą 200 zł!!
W najbliższy weekend zakończymy dyskusję o zmianach w PAKCIE i od listopada wracamy do roboty!! Postaram się jak najszybciej przedstawić Wam raport o zmianach. Tymczasem proszę o wypowiedzi odnośnie mojego wniosku!
O kurczę, nieciekawa sytuacja Jestem za, jak najbardziej!
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Ten telefon, co miał zadzwonić, to nie dzwoni. Więc kciuki potrzebne w dalszym ciągu. Natomiast ja podjęłam bardzo poważne kroki celem nabycia miotły. Może jutro będę mogła się pochwalić. Na razie nadal upierdliwie proszę o trzymanie
A59... Dziewczyny na wątku na KŁ coś działają. Wierzę, że nie dadzą Mariszy zginąć. Myślę, że poczekajmy na wypowiedzi innych Czarownic. A kaska jak poleci w poniedziałek to tez się przyda!