Czarne Diabły Tasmańskie, Fabrycy ma DS!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 26, 2010 9:52 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, sezon balkonowy rozpoczęty!

Cuuuuda Siostro :1luvu:

Nic tak nie błyszczy w słońcu jak zadowolony z życia czarny kot :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Wto kwi 27, 2010 5:41 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, sezon balkonowy rozpoczęty!

Koty wietrzyły sobie footerka wczoraj popołudniu. Miały dodatkową atrakcję - kupiłam 2 bukieciki szafirków :mrgreen: . Widok kota wyciągającego kwiatek 1 pazurkiem i uciekającego ze zdobyczą w pyszczku - bezcenny :mrgreen: . Muszę dokupić kilka cebulek, zeszłoroczne nie przeżyły zimy :roll: . Dziś rano tez je wypuściłam na chwilę - nie mam takiego zaufania do tej siatki, żeby zostawić im otwarte na cały dzień, ale zawsze trochę powietrza złapały.
W weekend będą foty zieleniny na balkonie, może wcześniej, ale nie obiecuję.

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Wto kwi 27, 2010 8:17 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, sezon balkonowy rozpoczęty!

Donoszę, że odnowiłam wczoraj Woalce Allegro, bo poprzednie już się skończyło.
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Wto kwi 27, 2010 10:32 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, sezon balkonowy rozpoczęty!

Kociska w słońcu :1luvu:

Kasia od Behemotha

Od: Śro wrz 09, 2009 21:04

Post » Wto kwi 27, 2010 11:19 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, sezon balkonowy rozpoczęty!

Aleba pisze:Donoszę, że odnowiłam wczoraj Woalce Allegro, bo poprzednie już się skończyło.

Dziękujemy :1luvu:

alix76

Post » Śro kwi 28, 2010 5:38 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, sezon balkonowy rozpoczęty!

No cóż, zgodnie z prawami Murphy'ego, skoro uruchomiłam balkon, to zwarzyła się pogoda :? . Otwieram na chwilę rano i wieczorem, roślinki, odpukać, ślicznie się przyjęły. Kupiłam dla zabawy, oprócz kociej trawki, żubrówkę. Kotom bez różnicy, obgryzły obie :mrgreen: .
Chciałabym w długi weekend zajrzeć do Kafki, choćby po to, żeby poznać część JOKOTA, ale nie wiem, czy to się uda. Na razie palny są ruchome :roll: .
No i serdeczne gratulacje dla kingi.w!!! Potrzebujemy następnego pokolenia kociarzy :mrgreen:

alix76

Post » Śro kwi 28, 2010 7:38 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, sezon balkonowy rozpoczęty!

alix76 pisze:Chciałabym w długi weekend zajrzeć do Kafki, choćby po to, żeby poznać część JOKOTA, ale nie wiem, czy to się uda. Na razie palny są ruchome :roll: .

Zajrzyj, zajrzyj - fajni jesteśmy :mrgreen:
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Czw kwi 29, 2010 5:45 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, sezon balkonowy rozpoczęty!

Myślę też nad fantami :wink: .
Dziś w nocy Bandido rzucił paaaaawiaaaa z głębi serca :roll: - ileż w takim małym kotku mieści się jedzenia 8O . Na szczęście :twisted: , znalazłam w nim ogromny kłaczor, więc chyba problem wymiotów od kilku dnia jest wyjaśniony ... aż do nowego kłaka :twisted: .
Bandido szaleje teraz z Woalką, oczywiście, żeby nie było za słodko, zrobił jeszcze rzadkiego qupala :? . A ja jestem cały dzień poza domem. Mam nadzieję, że to tylko przedłużony efekt kłaczora ...

alix76

Post » Czw kwi 29, 2010 6:14 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, sezon balkonowy rozpoczęty!

alix76 pisze:Myślę też nad fantami :wink: .
Dziś w nocy Bandido rzucił paaaaawiaaaa z głębi serca :roll: - ileż w takim małym kotku mieści się jedzenia 8O . Na szczęście :twisted: , znalazłam w nim ogromny kłaczor, więc chyba problem wymiotów od kilku dnia jest wyjaśniony ... aż do nowego kłaka :twisted: .
Bandido szaleje teraz z Woalką, oczywiście, żeby nie było za słodko, zrobił jeszcze rzadkiego qupala :? . A ja jestem cały dzień poza domem. Mam nadzieję, że to tylko przedłużony efekt kłaczora ...

Obawiam się, że ten pawik może w Kafce nie mieć wzięcia. Nie bierz go :lol:

_kathrin

Od: Wto lip 31, 2007 16:53

Post » Czw kwi 29, 2010 6:37 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, sezon balkonowy rozpoczęty!

:ryk: No coś Ty!!! A ja myślałam, że to hit będzie, taka nowoczesna instalacja z udziałem kota :twisted: .
Zrobię remanent w biżuterii i torebkach :twisted: , skoro pawika nie chcecie :wink:

alix76

Post » Czw kwi 29, 2010 13:23 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, sezon balkonowy rozpoczęty!

alix76 pisze:...... A ja jestem cały dzień poza domem. Mam nadzieję, że to tylko przedłużony efekt kłaczora ...

8O :ryk:
Natalka [*] 17 lipca 2008, Sokółka [*] 22 lipca 2016 , Sierżant [*] 5 grudnia 2016 , Buras [*] 14 grudnia 2018, Agrest [*] 21 października 2019, Bura [*] 15 stycznia 2020, Skarpetka [*] 11 marca 2021, Merida [*] 7 stycznia 2023, Królewna [*] 21 lutego 2023, Colin [*] 27 maja 2023, Szuma [*] 19 lutego 2024, Pusia [*] 3 października 2024, Alan [*] 17 października 2024
Oddam starsze książki szkolne i akademickie
Wypożyczalnia łapacza - klatki-łapki i bytowe itp

piotr568

Od: Czw sie 30, 2007 17:42

Post » Nie maja 02, 2010 8:10 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, sezon balkonowy rozpoczęty!

Heh, nie ma śmiechu :roll: ...Bandido wczoraj, czyli tradycyjnie na początku długiego weekendu, dostał biegunki i poprawiła PAAAWIEM w ciagu dnia :evil: . W pawi znalazłam prawdopodobną przyczynę kłopotów (szafirki - gryźć, ale nie połykać :twisted: ) no i zaniepokojona brakiem apetytu i dalszymi rzadkimi kupami podałam na własną rękę :oops: Nifuroksazyd ... wczoraj wieczór i dziś rano. Chyba pomogło, kupa rzadka, ale już nie tak częsta no i chodzi pochrupać. Po kilka chrupek, ale może to i lepiej, to nie będzie pawia :roll: . Eeeech, te wzniosłe przeżycia kociarza!
Wybrałam się wczoraj na majowy piknik zwierzęcy, niestety pogoda nie dopisała. Dziś się wybieram też, ale znów pada ... może przeleci :twisted: . Niezależnie od tego, dziewczyny robią świetną robotę. Nawet była tV regionalna - uważam, że to super. Nie dlatego, że chcę zostać kiedyś gwiazdą TV :roll: , ale większość ludzi święcie wierzy w to co usłyszy z plazmowego ekranu :roll: . Jak o czymś mówią w TV, to znaczy, że to istnieje :twisted: . Skoro w TV mówią o kotach miejskich, domach tymczasowych i sterylkach ... może, powoli, pewne rzeczy zaistnieją w ludzkiej świadomości.
A na pocieszenie wrzucę sobie foty mojego balkonu - zaopatrzyłam się obficie w sadzonki ziół i teraz mam radochę skubiąc świeże listki do sałatki z pomidora lub twarożku ... gdyby tak mieć hacjendę ... ale to raczej nierealne. I taj fart, że mam balkon :twisted:

Obrazek Obrazek Obrazek

alix76

Post » Nie maja 02, 2010 21:04 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, sezon balkonowy rozpoczęty!

Pozdrawiamy wszystkie Cioteczki i Wujków, których poznałam osobiście :D . Fajnie pogadać na żywo!
Nawet nie wiedziałam, że Woalka ma tylu fanów :oops: . Zapraszamy, w miarę wolnego czasu, do odwiedzin. A teraz coś dla fanów Woalki:

Obrazek Obrazek

I pytanie pomocnicze do Cioci Poddasze: na kim śpi Woalka :twisted: ?

alix76

Post » Wto maja 04, 2010 10:35 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, sezon balkonowy rozpoczęty!

na wujku Bandido??? :D ojo.... taki kochany wujcio podusia? CUUUUUDNE zdjęcie :1luvu:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Zapraszam na bazarek Kotów i Spółki :) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=144346

Poddasze

Od: Śro sty 18, 2006 19:07

Post » Wto maja 04, 2010 11:14 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, sezon balkonowy rozpoczęty!

Ciocia Poddasze wygrała pomizianie Bandido po rozkosznym brzusiu w wybranym terminie :mrgreen:
Kilka następnych fotek wrzucę wieczorkiem :wink:

alix76

[poprzednia][następna]