Sosnowiec- szukamy transportu dla Olinka do Warszawy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 03, 2009 14:54 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

Nesca nikt ci nie zarzuca złego traktowanie Norka.Poprostu każdemu kotu ktory przychodzi na kociarnię zagladamy do uszu,sprawdzamy czy nie ma pcheł i zagladamy pod ogon zeby wiedzieć czy mamy do czynienie z kocurkiem czy kotką

A kota nie wydalam do tego domu bo tak jak mówiłam nie wydajemy małych kotów do domów z malymi dziećmi(chyba ze dom jest cholernie doświadczony,a ta kobieta nigdy nie miała kota), tym bardziej że to 3 latek zażyczył sobie malego kotka :roll:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw wrz 03, 2009 15:31 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

Zapraszam kibicujących Kociej Chatce o wspomozenie akcji
ZBIERAMY na KARME dla KOTÓW z KOCIEJ CHATKI
:)

Bardzo prosze o przyłączenie sie do AKCJI , Kocia Chatka nie ma żadnych dotacji, tylko i wyłącznie pieniadze zebrane podczas takich AKCJI, od ludzi , którzy kochaja koty i widza sens w tym co robia.

W tej chwili nie ma już karmy w Kociej Chatce i ....nie ma też pieniedzy na nią :roll:
My wszyscy , którzy powołalismy "do życia" Kocią Chatkę i pozwolilismy zamieszkać w niej biednym, pokrzywdzonym przez los (ludzi :evil: ) kotom ,jestesmy teraz odpowiedzialni za ich życie. Musimy zadbać aby miały co jeść, były leczone i było im ciepło i bezpiecznie . To wszystko kosztuje. Wystawiamy bazarki i zdobywamy pieniądze również w inny sposób min. cyklicznymi AKCJAMI na karmę czy sterylizacje. Kazdy z nas jest tak samo odpowiedzialny za te koty, pamiętajmy, że Kocia Chatka istnieje tylko i wyłącznie za NASZE PIENIĄDZE i jej przyszłość zależy OD NAS. Jesli nie bedzie mozna utrzymac Kociej Chatki, zostanie ona po prostu ZLIKWIDOWANA, a my możemy stanąć przed trudną decyzją, co robić aby koty nie wróciły do "schroniska" . Jedna, dwie czy trzy osoby nie są w stanie utrzymać Kociej Chatki, zapłacic za prąd, czynsz, karme, weterynarza, benzyne itd.

DLA TEGO PROSZĘ , JESLI MOŻE KTOŚ WSPOMÓC, CHOĆBY NIEWIELKĄ KWOTĄ, o WPŁATĘ NA KARMĘ dla KOCIAKÓW :roll:

ZBIÓRKA NA KARME dla KOCIEJ CHATKI

DziejkaMikusiowa - 21 zł
- jest wpłata
Iweta - 20 zł - jest wpłata - :D
Dorota Wojciechowska - 10 zł -
Terenia1 - 10 zł - jest wpłata
Mar_tika - 10 zł - jest wpłata
Axa76 - 10 zł - jest wpłata
Filomen -
felinae - 20 zł
Madziula - 10 zł
Patka-p3 -
Bubor - 25 zł - jest wpłata
Ostatnio edytowano Pt wrz 04, 2009 8:23 przez Iweta, łącznie edytowano 3 razy
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Czw wrz 03, 2009 16:05 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

dyszka poleciała na konto ...
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Czw wrz 03, 2009 17:19 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

Madziula pisze:dyszka poleciała na konto ...

Madziula, bardzo dziękuję :)
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Czw wrz 03, 2009 18:00 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

nie ma problemu ...
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Czw wrz 03, 2009 21:24 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

Przedstawie Wam kogoś 8)
Oto OLI
Obrazek
Trafił na kociarnię około 10 dni temu .Ot tak Baska szla sobie ulicą i trafił się "pacjent" na kastrację.
Przyjechała na kociarnię .Został wykastrowany ,ale nie ma gdzie wrócić.Nie ma domu ,nie ma osoby która by go dokarmiała na ulicy.
Jest pieknym kocurem ma około 1-1,5 roku.Wspaniale umięsniony ,wysoki na łapach poprostu duże kocisko,ale nadal dziecko.Bawi się piłeczką i zwinętą w kłębek reklamówką,toleruje inne koty i bardzo teskni za wychodzeniem.KOciak duży ale bardzo karny taki wielki tchórz :wink:
Oli to jeden z moich ulubieńców :1luvu:
SZUKAMY DLA NIEGO DOMU WYCHODZĄCEGO!!

Mamy na kociarni 14 kociaków nie znamy ich historii.Nie wiemy co w życiu im się przytrafiło,dlaczego trafiły na ulicę do schroniska.Co jakiś czas będe przedstawiala wam jednego z naszych podopiecznych:)

mar_tika

Post » Czw wrz 03, 2009 21:35 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

A Lucuś właśnie sobie leży obok mnie na kanapie :) wylizuje sobie łapkę i ugniata co się tylko da 8O porobiłam mu parę zdjątek postaram się jutro wkleić na forum bo dziś chyba już nie mam siły za bardzo :roll:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw wrz 03, 2009 21:43 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

terenia1 pisze:A Lucuś właśnie sobie leży obok mnie na kanapie :) wylizuje sobie łapkę i ugniata co się tylko da 8O porobiłam mu parę zdjątek postaram się jutro wkleić na forum bo dziś chyba już nie mam siły za bardzo :roll:

A ja myślalam że ty predzej zalegniesz na kanapie niż Norek 8)

mar_tika

Post » Czw wrz 03, 2009 21:47 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

mar_tika pisze:Przedstawie Wam kogoś 8)
Oto OLI
Obrazek
Trafił na kociarnię około 10 dni temu .Ot tak Baska szla sobie ulicą i trafił się "pacjent" na kastrację.
Przyjechała na kociarnię .Został wykastrowany ,ale nie ma gdzie wrócić.Nie ma domu ,nie ma osoby która by go dokarmiała na ulicy.
Jest pieknym kocurem ma około 1-1,5 roku.Wspaniale umięsniony ,wysoki na łapach poprostu duże kocisko,ale nadal dziecko.Bawi się piłeczką i zwinętą w kłębek reklamówką,toleruje inne koty i bardzo teskni za wychodzeniem.KOciak duży ale bardzo karny taki wielki tchórz :wink:
Oli to jeden z moich ulubieńców :1luvu:
SZUKAMY DLA NIEGO DOMU WYCHODZĄCEGO!!

Mamy na kociarni 14 kociaków nie znamy ich historii.Nie wiemy co w życiu im się przytrafiło,dlaczego trafiły na ulicę do schroniska.Co jakiś czas będe przedstawiala wam jednego z naszych podopiecznych:)

OLI wspaniały :P Domek raczej wychodzący mu jest potrzebny. Pięknie ubarwiony i dodatkowo budowa lekkoatlety :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kociak nagle się pojawił taki brudny usyfiony, jojczył mi pod oknami i płakał. Ręcę zatarłam i "pacjent" na kastrację :twisted: A tu masz.........taki fajnusi kociaczek z niego :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Czw wrz 03, 2009 22:03 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

mar_tika pisze:
terenia1 pisze:A Lucuś właśnie sobie leży obok mnie na kanapie :) wylizuje sobie łapkę i ugniata co się tylko da 8O porobiłam mu parę zdjątek postaram się jutro wkleić na forum bo dziś chyba już nie mam siły za bardzo :roll:

A ja myślalam że ty predzej zalegniesz na kanapie niż Norek 8)

No spoko jakoś trzymam fason :) Marek jakoś strasznie się nie zdziwił, że pojawił się nam w domu nowy kot :ryk: właśnie śpi z Luckiem na kanapie :ryk: szkoda, że nie mam zdjęć bo mam wenę do pisania wątków :piwa: już mam nawet kilka mysli na ten temat... a i mam już w domku jedno opakowanie cykloferonu prezent nie musimy za niego płacić :) jak coś to mamy dawać cynk że nam jest potrzebny :) stała dostawa z Ukrainy może być :)

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt wrz 04, 2009 6:37 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

Hop poranne :>)

Dziś lub jutro pospisuję to, co wczoraj ponotowaliśmy. Postaram się zrobić też instrukcję do zarządzania stroną (jest to proste, więc szybko powinno pójść ;>)) )

Pozdrawiam

całek

Od: Czw kwi 23, 2009 22:23

Post » Pt wrz 04, 2009 7:15 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

całek pisze:Hop poranne :>)

Dziś lub jutro pospisuję to, co wczoraj ponotowaliśmy. Postaram się zrobić też instrukcję do zarządzania stroną (jest to proste, więc szybko powinno pójść ;>)) )

Pozdrawiam

No to szeryfie :wink: czekamy na wytyczne 8O
Pozdrawiam wszystkich pooooraaaannie.
A Oli olbrzym pięęęęękny i myziasto przyjacielski widzialam go w Kociej Chatce i nadziwić się nie mglam że taki wielkolud jest przytulakiem :P
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt wrz 04, 2009 8:02 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

A Marta oprócz tego pieknoluda
Obrazek
to w kociej chatce jest jeszcze jeden przecudnej urody olbrzym
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Pt wrz 04, 2009 8:10 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

Obrazek

Ale cudo :1luvu: taki śliczny kotek i bezdomny :( no to teraz domki sie bić powinno o niego, no przyszłe domki do dzieła a my będzie tylko w nich przebierać 8)

Trzymam kciuki za rudaska ;)
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Pt wrz 04, 2009 8:58 Re: Sosnowiec-nowa zbiórka na jedzonko dla naszych kociaków!!!!

Naprawdę rudasek super, ale mamy też inne cuda.
Chociażby Kreska tu z Gapciem
Obrazek
a tu sam rozrabiaka Gapcio
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

[poprzednia][następna]