A kota nie wydalam do tego domu bo tak jak mówiłam nie wydajemy małych kotów do domów z malymi dziećmi(chyba ze dom jest cholernie doświadczony,a ta kobieta nigdy nie miała kota), tym bardziej że to 3 latek zażyczył sobie malego kotka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Madziula pisze:dyszka poleciała na konto ...
terenia1 pisze:A Lucuś właśnie sobie leży obok mnie na kanapiewylizuje sobie łapkę i ugniata co się tylko da
porobiłam mu parę zdjątek postaram się jutro wkleić na forum bo dziś chyba już nie mam siły za bardzo
mar_tika pisze:Przedstawie Wam kogoś![]()
Oto OLI
Trafił na kociarnię około 10 dni temu .Ot tak Baska szla sobie ulicą i trafił się "pacjent" na kastrację.
Przyjechała na kociarnię .Został wykastrowany ,ale nie ma gdzie wrócić.Nie ma domu ,nie ma osoby która by go dokarmiała na ulicy.
Jest pieknym kocurem ma około 1-1,5 roku.Wspaniale umięsniony ,wysoki na łapach poprostu duże kocisko,ale nadal dziecko.Bawi się piłeczką i zwinętą w kłębek reklamówką,toleruje inne koty i bardzo teskni za wychodzeniem.KOciak duży ale bardzo karny taki wielki tchórz![]()
Oli to jeden z moich ulubieńców![]()
SZUKAMY DLA NIEGO DOMU WYCHODZĄCEGO!!
Mamy na kociarni 14 kociaków nie znamy ich historii.Nie wiemy co w życiu im się przytrafiło,dlaczego trafiły na ulicę do schroniska.Co jakiś czas będe przedstawiala wam jednego z naszych podopiecznych:)
mar_tika pisze:terenia1 pisze:A Lucuś właśnie sobie leży obok mnie na kanapiewylizuje sobie łapkę i ugniata co się tylko da
porobiłam mu parę zdjątek postaram się jutro wkleić na forum bo dziś chyba już nie mam siły za bardzo
A ja myślalam że ty predzej zalegniesz na kanapie niż Norek
całek pisze:Hop poranne :>)
Dziś lub jutro pospisuję to, co wczoraj ponotowaliśmy. Postaram się zrobić też instrukcję do zarządzania stroną (jest to proste, więc szybko powinno pójść ;>)) )
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 67 gości