Maszeńka - piękna roczna szylkretka - pojechała...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 14, 2010 16:42 Re: Maszeńka - piękna roczna szylkretka - pojechała...

magdaradek pisze:
Granula pisze:jeżeli dobrze rozszyfrowałam :wink: to Masza pojechała do tego domku, do którego miał jechać Maciuś ze Szczytna z tego wątku viewtopic.php?f=13&t=112053

domek w Suszu pod Iławą zrobił dobre wrażenie, ale okazało się, że Maciuś nie dogaduje się z innymi kotami
znalazł się na szczęście niezakocony domek w Rzeszowie, do którego Maciuś jedzie pod koniec czerwca

a Pani spod Iławy miała adoptować jednooką szylkretkę Maszę z Łodzi :wink:

:ok: kciuki za szybką aklimatyzację Maszy w nowym domku

oooo proszę. Świat to jest jednak mały :D

Normalnie aż czasem za mały :wink:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Pon cze 14, 2010 18:31 Re: Maszeńka - piękna roczna szylkretka - pojechała...

Madziu cieszę się ogromnie że się wszystko ułożyło, że Maszeńka znalazła swój domek :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon cze 14, 2010 18:47 Re: Maszeńka - piękna roczna szylkretka - pojechała...

super!!!
:balony:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Od: Nie mar 15, 2009 20:34

Post » Pon cze 14, 2010 19:17 Re: Maszeńka - piękna roczna szylkretka - pojechała...

dostałam maila:

"WITAM PANI MAGDO
JESTEM WPROST OCZAROWANA! CO PRAWDA MASZA NASIKAŁA MI NA PODUSZKĘ W WERSALCE ALE TO ZE STRESU PIES I KOTY WIELKIE ZAINTERESOWANIE ZA TO JESTEM BARDZO ZASKOCZONA BARDZO SZYBKĄ AKCEPTACJĄ MOICH KOTEK MASZKĘ CO PRAWDA SAMA WYBRAŁAM Z WERSALKI I POSTAWIŁAM PRZY JEDZENIU LUNA NATYCHMIAST ZESKOCZYŁA ZE STOŁU I WCALE NIE ZWRACAJĄC UWAGI NA BURCZENIE MASZY OBWĄCHAŁA JĄ SPOJRZAŁA W OKO I ZACZEŁA LIZAĆ PO KARKU CAŁA RESZTA SIĘ TYLKO PRZYGLĄDAŁA MASZA JUŻ NIE SCHOWAŁA SIĘ TYLKO ZACZEŁA ZWIEDZANIE DOMU BURCZĄC PRZY TYM STRASZNIE SZCZEGÓLNIE NA HOMERA UWIELBIAM OBSERWOWAĆ ZACHOWANIA KOTÓW W SPOŁECZNOŚCI MAJĄ TAK NIESAMOWICIE DOGRANĄ HIERARCHIĘ W GRUPIE ŻE AKCEPTACJA RZĄDZĄCEGO JEST AKCEPTACJĄ OGÓŁU TYLKO ZOJA UCIEKA W POPŁOCHU PRZED MASZĄ ALE ZAWSZE BYŁA NAJBARDZIEJ PŁOCHLIWA MASZY NAJBARDZIEJ ODPOWIADA PARAPET W DUZYM POKOJU ALE WCALE NIE ZASTYGA PATRZĄC W DAL TYLKO OBSERWUJE
POCZYNANIA INNYCH DZIĘKI ZA MASZKĘ!!!!!!!!!
POZDRAWIAM RENATA"

:D
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon cze 14, 2010 20:47 Re: Maszeńka - piękna roczna szylkretka - pojechała...

magdaradek pisze:dostałam maila:

"WITAM PANI MAGDO
JESTEM WPROST OCZAROWANA! CO PRAWDA MASZA NASIKAŁA MI NA PODUSZKĘ W WERSALCE ALE TO ZE STRESU PIES I KOTY WIELKIE ZAINTERESOWANIE ZA TO JESTEM BARDZO ZASKOCZONA BARDZO SZYBKĄ AKCEPTACJĄ MOICH KOTEK MASZKĘ CO PRAWDA SAMA WYBRAŁAM Z WERSALKI I POSTAWIŁAM PRZY JEDZENIU LUNA NATYCHMIAST ZESKOCZYŁA ZE STOŁU I WCALE NIE ZWRACAJĄC UWAGI NA BURCZENIE MASZY OBWĄCHAŁA JĄ SPOJRZAŁA W OKO I ZACZEŁA LIZAĆ PO KARKU CAŁA RESZTA SIĘ TYLKO PRZYGLĄDAŁA MASZA JUŻ NIE SCHOWAŁA SIĘ TYLKO ZACZEŁA ZWIEDZANIE DOMU BURCZĄC PRZY TYM STRASZNIE SZCZEGÓLNIE NA HOMERA UWIELBIAM OBSERWOWAĆ ZACHOWANIA KOTÓW W SPOŁECZNOŚCI MAJĄ TAK NIESAMOWICIE DOGRANĄ HIERARCHIĘ W GRUPIE ŻE AKCEPTACJA RZĄDZĄCEGO JEST AKCEPTACJĄ OGÓŁU TYLKO ZOJA UCIEKA W POPŁOCHU PRZED MASZĄ ALE ZAWSZE BYŁA NAJBARDZIEJ PŁOCHLIWA MASZY NAJBARDZIEJ ODPOWIADA PARAPET W DUZYM POKOJU ALE WCALE NIE ZASTYGA PATRZĄC W DAL TYLKO OBSERWUJE
POZDRAWIAM RENATA"

Aż w serduszku się tak milutko mi zrobiło :1luvu:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Wto cze 15, 2010 8:16 Re: Maszeńka - piękna roczna szylkretka - pojechała...

magdaradek pisze:dostałam maila:

"WITAM PANI MAGDO
POZDRAWIAM RENATA"

oby dalej sie wszystko super ukladalo w sprawach kotkowych, zdrowotnych i wszystkich - niech rodzinka bedzie szczesliwa :1luvu: :ok: :1luvu: :ok: :1luvu: :ok:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Wto cze 15, 2010 8:18 Re: Maszeńka - piękna roczna szylkretka - pojechała...

Widzisz Magda,
tak musiało być, Maszka trafiła super...
oby tak dalej...
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Wto cze 15, 2010 8:23 Re: Maszeńka - piękna roczna szylkretka - pojechała...

Najbardziej podoba mi się ten fragment:

"NIE ZWRACAJĄC UWAGI NA BURCZENIE MASZY OBWĄCHAŁA JĄ SPOJRZAŁA W OKO (...)"

:ryk:
Obrazek

magdaradek

Post » Wto cze 15, 2010 8:25 Re: Maszeńka - piękna roczna szylkretka - pojechała...

O, jak dobrze... :D

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Wto cze 15, 2010 8:27 Re: Maszeńka - piękna roczna szylkretka - pojechała...

super !!!
lubię te stare powiedzenia..
tu pasuje :
"nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło"...
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Post » Wto cze 15, 2010 8:32 Re: Maszeńka - piękna roczna szylkretka - pojechała...

Fajnie się wszystko zapowiada :D A spojrzenie w oko... 8) :lol:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto cze 15, 2010 8:33 Re: Maszeńka - piękna roczna szylkretka - pojechała...

jerzykowka.
doczytalam że Layla tez znalazła domek i jedziecie w weekend - super :D
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Post » Wto cze 15, 2010 10:21 Re: Maszeńka - piękna roczna szylkretka - pojechała...

magdaradek pisze:Najbardziej podoba mi się ten fragment:

"NIE ZWRACAJĄC UWAGI NA BURCZENIE MASZY OBWĄCHAŁA JĄ SPOJRZAŁA W OKO (...)"

:ryk:

rozbroiło mnie :ryk:
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Wto cze 15, 2010 18:09 Re: Maszeńka - piękna roczna szylkretka - pojechała...

Nie miałam możliwości zajrzeć wcześniej, a tu taaaakie zmiany :)

magdaradek, tak bardzo martwiłaś się o Maszeńkę, a Ona znalazła dom - co prawda daleko, ale wygląda na to, że będzie Jej bardzo dobrze :) Trzymam kciuki, żeby była szczęśliwa :ok: :ok: :ok:

A skoro masz zdjęcia Maszki w nowym domku to czemu ich nie wstawisz? :twisted: Myślę, że nie tylko ja obejrzę je z przyjemnością :)

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Śro cze 16, 2010 8:19 Re: Maszeńka - piękna roczna szylkretka - pojechała...

bo zdjęcia mam w komórce, a jeszcze nie wgrałam sobie oprogramowania na kompa obsługującego ten telefon :oops:

tak, martwiłam się, że Masza nie znajdzie domu. A na pewno nie przypuszczałam, że stanie się to tak szybko 8O
zastanawiające, bo w sprawie Maszki było jednak kilka telefonów, a w sprawie 9-tygodniowego, całkiem zdrowego maluszka którego mam na DT nie zadzwonił ani jeden telefon :ryk:
jak to nigdy nie wiadomo, kogo ludzie szukają :wink:
Obrazek

magdaradek

[poprzednia][następna]