jedna dziewusia ma już domek

na swoich dużych czeka jeszcze puchata czarna koteczka i niebieski pręgowany kocurek (kociaki są półdługowłose)
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
NOT nie wiem czy dam rade. Uwierz mi naprawde niewiem. Jest naprawde bardzo kiepsko.Jeśli sprawa sie przedłuzy będe prosić Męża o pomoc.O kilka dni urlopu. Nie daję rady.Maż będzie miał teraz ważne badania. Potrzebna mi pomoc w domu i wsparcie.Nie wiem czy mnie rozumiesz?Za dużo wszystkiego. Za mało odpoczynku.Jeśli nie dam rady to przepraszam najmocniej. Postaram sie ale nie obiecuje.Stres mnie wykańcza. Moje problemy też. Prawdopodobnie rozwiążą ze mną umowe bo Telekomunikacja odrzuciła mój wniosek o rozłozenie zaległości na raty. Teraz dodatkowo mam jeszcze małe zadłuzenie W ABK. Muszę zapłacić, choć nie bardzo mam z czego.Miałam sporo innych rachunkow w tym miesiącu. Trochę długów. Nie jest dobrze.Jeśli nawalę to Bardzo Cię przepraszam.NOT pisze:Witam!
Niech wątek mknie do góry!
Proszę o mocne zaciskanie kciuków dla p.Izy, która mimo złego samopoczucia będzie dzisiaj próbowała złapać 2 kocice na jutrzejszy zabieg sterylizacji.
Dobrze dam znać po karmieniuNOT pisze:Pani Izo, jeśli nie uda się tym razem złapać kocice do sterylki, to uda się nastepnym razem.
Proszę tylko o pw , czy mam przyjechać jutro, czy nie.
wiora pisze:wieczor chyba tez nijaki marnie sie czuje(normalnie jak po maratonie w 3 godziny mam na posprzatanie calego oddzialu i wszystko w najdrobniejszym szczegole ma byc czyste,a ze matoly irlandzkie do najczysciejszych nie naleza-no to mozecie sobie wyobrazic jaki sajgon mam codziennie do obrobienia)dzis jestem tak fizycznie padnieta ze az wyc mi sie chce i na dodatek szyje sobie zupa poparzylamnawet nie pytajcie w jaki sposob
![]()
![]()
a mialo byc tak pieknie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], MruczkiRządzą, raiya, Silverblue i 142 gości