jakiś anonim podesłał nam 10 kg Ariona z Krakvetu - w wielkim szoku byłam jak zobaczyłam kuriera z paczką...

dzięki bardzo, Arion ulubiona karma footer... Mikołaje coś wcześnie i nisko latają w tym roku
Kajtek zaczął jeść i używać kuwety... już tak nie syczy... chętnie przytula się i podstawia pod głaski... a jego baranki pozwalają zobaczyć wszystkie gwiazdy... postęp jest i mam nadzieję, że już z górki... śliczny kotecek, jak tylko znajdę chwilkę zrobię fotki, ale na razie nie chcę chłopaka dodatkowo stresować...
reszta kotecków chodzi głodzona - suche tylko w miskach... Robale i Kujawianki stale na mnie jak tylko siedzę, przy akompaniamencie mruczenia, Robale nauczyły się wchodzić na antresolę... Fuksja chętnie przychodzi na głaski, ale jak tylko próbuję ją złapać, to zwiewa aż się kurzy i wznowiła zabawy... Marusia trochę wyhamowała z bijatykami i zaczepieniem innych... Bazylek zaczął się bawić - widok bezcenny i nie do opisania... Czarna zaczęła coraz częściej bywać na antresoli... Klara nieszczęśliwa, bo dostała eksmisję ze swojego ulubionego parapetu w łazience... Kizia przymila się do wszystkich dwunożnych, pokazując jak miło mieć kota... Mikuś coraz odważniejszy, na sofę przychodzi, na tą, na której siedzę... Ripely na nowo zamieszkała w wiklinowej budce - z oporami, a jednak... Melisa ma problemy żołądkowe - jutro wet... Poznaniaki zaanektowały kuchnię na swoje potrzeby, choć i do pokoju przychodzą... Spacjol z wiekiem dziecinnieje coraz bardziej... Świstak coraz częściej widywany jest w pokoju... Tekla vel Klucha sama podchodzi coraz bliżej do mnie - czekam aż sama podejdzie na głaski... Rata kolację dostaje teraz w śluzie, załapała szybko zmianę miejsca... Bajer powoli nareszcie dojrzewa, ale nadal uważa, że antresola chwilami należy tylko do niego... w stadzie ogólnie większy spokój i zrównoważenie...
białaczkowce trochę zaniedbane przeze mnie, ale kwitną... Omar to kawał chłopa... Żurawinka przybiera... Szarlotka trzyma towarzystwo żelazną łapką, ale ogonami dwóch pozostałych bawi się niezmiennie...
dwa Wystawowce u madziabrau tyją na potęgę - składają się w 99% z brzuszków - normalnie brzuszki na nóżkach...