DT Matahari-kiepskie finanse.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 29, 2009 19:48 Re: DT Matahari- Maluchy na wydaniu

Gratulacje!
Pozdrowiłabym od Grudzi ("czy mnie jeszce pamiętasz?"), ale śpi, jak aniołek w swoim wiklinowym domku.
Pozdrawiam i tak :)
Nowy dzień. Nowy skutek uboczny.

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Wto wrz 29, 2009 19:59 Re: DT Matahari- Maluchy na wydaniu

Grudzia jak aniołek? 8O 8O 8O
Fotek nam trzeba!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Wto wrz 29, 2009 20:22 Re: DT Matahari- Maluchy na wydaniu

I jeszcze jaki słodki! Zwinęła się w pierożek i, jak to zwykle ze śpiącymi łobuziakami bywa, wygląda jak wcielenie niewinności :lol:
A fotki dziś zadnej nie zrobię, pozyczyłam kartę pamięci przyjaciółce.
Nowy dzień. Nowy skutek uboczny.

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Wto wrz 29, 2009 21:30 Re: DT Matahari- Maluchy na wydaniu

To gratulacje i witam profesjonalistkę w ciut pokrewnej dziedzinie. :)

ola19

Od: Czw gru 21, 2006 22:10

Post » Śro wrz 30, 2009 7:17 Re: DT Matahari- Maluchy na wydaniu

dzięki za gratulacje... zapraszam wszystkie sierściuchy do korzystania... :mrgreen:

Matahari

Od: Pon cze 18, 2007 7:18

Post » Śro wrz 30, 2009 13:42 Re: DT Matahari- Maluchy na wydaniu

To ja się zapisuję jako pierwsza. Skoro masujesz tylko owłosione, to pewnie będę miała masaż głowy :ryk:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Śro wrz 30, 2009 22:36 Re: DT Matahari- Maluchy na wydaniu

villemo5 pisze:To ja się zapisuję jako pierwsza. Skoro masujesz tylko owłosione, to pewnie będę miała masaż głowy :ryk:

jak się nie wydepilujesz, to może na jeszcze jakąś część się załapiesz... :mrgreen:

Matahari

Post » Śro wrz 30, 2009 22:42 Re: DT Matahari- Maluchy na wydaniu

O właśnie Nóżki jak u sarenki ale masaż będzie.

ola19

Od: Czw gru 21, 2006 22:10

Post » Śro wrz 30, 2009 23:03 Re: DT Matahari- Maluchy na wydaniu

jakiś anonim podesłał nam 10 kg Ariona z Krakvetu - w wielkim szoku byłam jak zobaczyłam kuriera z paczką...8O dzięki bardzo, Arion ulubiona karma footer... Mikołaje coś wcześnie i nisko latają w tym roku
Kajtek zaczął jeść i używać kuwety... już tak nie syczy... chętnie przytula się i podstawia pod głaski... a jego baranki pozwalają zobaczyć wszystkie gwiazdy... postęp jest i mam nadzieję, że już z górki... śliczny kotecek, jak tylko znajdę chwilkę zrobię fotki, ale na razie nie chcę chłopaka dodatkowo stresować...
reszta kotecków chodzi głodzona - suche tylko w miskach... Robale i Kujawianki stale na mnie jak tylko siedzę, przy akompaniamencie mruczenia, Robale nauczyły się wchodzić na antresolę... Fuksja chętnie przychodzi na głaski, ale jak tylko próbuję ją złapać, to zwiewa aż się kurzy i wznowiła zabawy... Marusia trochę wyhamowała z bijatykami i zaczepieniem innych... Bazylek zaczął się bawić - widok bezcenny i nie do opisania... Czarna zaczęła coraz częściej bywać na antresoli... Klara nieszczęśliwa, bo dostała eksmisję ze swojego ulubionego parapetu w łazience... Kizia przymila się do wszystkich dwunożnych, pokazując jak miło mieć kota... Mikuś coraz odważniejszy, na sofę przychodzi, na tą, na której siedzę... Ripely na nowo zamieszkała w wiklinowej budce - z oporami, a jednak... Melisa ma problemy żołądkowe - jutro wet... Poznaniaki zaanektowały kuchnię na swoje potrzeby, choć i do pokoju przychodzą... Spacjol z wiekiem dziecinnieje coraz bardziej... Świstak coraz częściej widywany jest w pokoju... Tekla vel Klucha sama podchodzi coraz bliżej do mnie - czekam aż sama podejdzie na głaski... Rata kolację dostaje teraz w śluzie, załapała szybko zmianę miejsca... Bajer powoli nareszcie dojrzewa, ale nadal uważa, że antresola chwilami należy tylko do niego... w stadzie ogólnie większy spokój i zrównoważenie...
białaczkowce trochę zaniedbane przeze mnie, ale kwitną... Omar to kawał chłopa... Żurawinka przybiera... Szarlotka trzyma towarzystwo żelazną łapką, ale ogonami dwóch pozostałych bawi się niezmiennie...
dwa Wystawowce u madziabrau tyją na potęgę - składają się w 99% z brzuszków - normalnie brzuszki na nóżkach...

Matahari

Post » Czw paź 01, 2009 8:35 Re: DT Matahari- Maluchy na wydaniu

:D Paczka od Kundelka :) tylko Krakvet nie zalaczył f-ry
Gunia i Zulka&Fruzia
Obrazek Obrazek

GuniaP

Od: Czw sie 05, 2004 20:34

Post » Pt paź 02, 2009 6:52 Re: DT Matahari- Maluchy na wydaniu

Wiesci beda? Jak tam panny B?
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Nie paź 04, 2009 11:07 Re: DT Matahari- Maluchy na wydaniu

Melisa zafundowała sobie otocośtam zapalenie dziąseł... nawracające... już znaczna poprawa, bo panna zaczęła jeść... i wróciło standartowe traktowanie rudych... za chwilkę ruszamy do weta na kolejne zastrzyki...
Rumba coś nie halo także... miała luźnego qpala i wczoraj pawika puściła... do tego kompletny brak apetytu... wczoraj zaliczyła pierwsze zastrzyki, dokarmiamy convem... pawików już nie ma, a w kwestii qpala, to nie wiem... ale trochę się ożywiła, sama się myje i zaczęły interesować ją zabawy rodzeństwa...
Bydzia - żebym się nie nudziła i zainspirowana innymi - ma stan zapalny jednego oka... kropli dwa rodzaje...
pozostałe Robale oraz Kujawianki rozrabiają na potęgę, są wszędzie... nie lubię kociaków-chuliganów...

Matahari

Post » Nie paź 04, 2009 11:15 Re: DT Matahari- Maluchy na wydaniu

No nie... nudzić to Ty się nie nudzisz.
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Pon paź 05, 2009 13:11 Re: DT Matahari- Maluchy na wydaniu

Melisa już na tabletach... wraca do normy - warczy na rude...
za to z Rumbą nie halo... bardzo mnie martwi, nie chce sama jeść... jest bardzo blada i ma trochę obniżoną temperaturę... udało się krew pobrać i mam nadzieję, że coś to wyjaśni... kciuki są potrzebne...

jeżeli oczko Bydzi będzie lepsze, to panny Kujawianki w środę pójdą do domku - razem... wczoraj mieliśmy wizytę przedadopcyjną...
dziś kolejna wizyta po południu...
reszta stadka w normie... Frodo wkurza tego, kto się nawinie po łapkę i wzrok... Spacjol pawiki puszcza - za dużo się najada... Robale w okrojonym składzie rozrabiają wspólnie z Kujawiankami... Ripley powróciła do wiklinowej budki... Klara nieszczęśliwa, bo łazienka nadal zamknięta... Bazylek coraz bardziej domowy kotecek... Filemon się znowu bawi... Mikuś łapką miski sobie przysuwa, jak dojdzie do wniosku, że za długo trwa czekanie... Czarna noce spędza na antresoli... Marusia uwielbia wkurzać Kizię - ta drze się jakby ją ze skóry obdzierali... normalka... codzienność... nudy...

Matahari

Post » Pon paź 05, 2009 20:24 Re: DT Matahari- Maluchy na wydaniu

Rumba :ok:
ObrazekObrazek

villemo5

[poprzednia][następna]