PAKT CZAROWNIC 6 - zabytki klasy "0" s.92

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 05, 2008 19:41

Siostry... zgłaszam Mirkę http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=75757&start=0 jako kandydatkę do pomocy lipcowej... taki lokalny patriotyzm... zresztą Mirka właśnie oddała 50 kota do adopcji... więc to świetna okazja, a Mirka ma w tej chwili sytuację trudną...

Prezeska... zgłaszam wniosek formalny... proponuję, żeby kandydatury do otrzymania naszej pomocy ze składek zgłaszać do 15 każdego miesiąca, a dopiero po 15 Siostry będą głosować...
inna sprawa to Fundusz Specjalny... ten myślę, że do pomocy na cito powinien służyć...

Matahari

Od: Pon cze 18, 2007 7:18

Post » Sob lip 05, 2008 19:58

Buka_w_glanach pisze:Internet Explorer? Nie, wolę Operę^^

też mam Operę, ale nie wiem, czy się na Firefoxa nie przerzucę... :?
ObrazekObrazekObrazek

Zirael

Od: Pt kwi 18, 2008 21:29

Post » Sob lip 05, 2008 20:05

Podbił rynek, w radiu słyszałam, że go zapisali do Księgi Rekodów za ilość pobrań. :roll:

Buka_w_glanach

Od: Czw sie 02, 2007 13:48

Post » Sob lip 05, 2008 20:40

Buka_w_glanach pisze:Brawo, Siostro Prezes, że się tak wyrażę, misja zakończona sukcesem, czyż nie? ^^ :catmilk:

O sukcesie będziemy mówić, gdy kicia nabierze ciała i wykaże wielką chęć do życia.

Widzę, że Siostra Matahari (ta od Bezpieczeństwa Wewnętrznego) zrobiła to, co ja chciałam od dwóch miesięcy...
Zgłosiła Mirkę_t...
Wiem, że mamy teraz ambaras.
Wybieram Mirkę.
Umotywowanie. Kasę przelewać będziemy za miesiąc. Podejrzewam, że w tym czasie w Łodzi sytuacja zostanie opanowana (bo tam trzeba działać CITO).Poza tym na szybko poleciała stówa od nas...
U Mirki jest ciężko od dłuższego czasu. Nasze wsparcie pozwoli jej złapać oddech.

A tak w ogóle to dziś z kilku względów nie jest dobry dzień... :?
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Sob lip 05, 2008 21:46

Bolkowa pisze:A ja mam kota pierdołę :roll: . Mola ogląda, mrówkę próbował polizać, za takim czarnym cóś co łaziło szybko biega, z drzewa go musiałam zdjąć ( ok 1,5m wysokości), przez furtkę uczę go skakać 8O ( metr wysokości) ale nie pojął i czeka aż mu otworzę lub próbuje się pod nią przeczołgać. Tylko ćmę próbował upolować - oczywiście bez skutku :twisted:

Ja też mam taką pierdołę :) Nie umie wskoczyć na parapet, tylko musi mieć krzesełko podstawione.. I sika mi do wanny :twisted:
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Sob lip 05, 2008 22:02

Trinity36 pisze:
Ja też mam taką pierdołę :) Nie umie wskoczyć na parapet, tylko musi mieć krzesełko podstawione.. :twisted:

O totototo.... jakbym moja kluskę widziała, to jest taki leń, że ostatnio demonstracyjnie nie doskoczyła do metra wysokości i gapi się, żeby podsadzić.... A już myślałam, że tylko moje takie nieruchawe.
Ale przynajmniej żarcie na wierzchu mogę zostawić na blacie...hue...hue
:twisted:
Obrazek

mayah

Od: Czw kwi 21, 2005 8:50

Post » Sob lip 05, 2008 22:24

Koty z hotelu łódzkiego dziękują Czarownicom za wpłatę na konto 100zł :1luvu:
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Sob lip 05, 2008 22:28

Magija pisze:Koty z hotelu łódzkiego dziękują Czarownicom za wpłatę na konto 100zł :1luvu:

Cała przyjemność po NASZEJ stronie :)
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Sob lip 05, 2008 23:07

mayah pisze:
Trinity36 pisze:
Ja też mam taką pierdołę :) Nie umie wskoczyć na parapet, tylko musi mieć krzesełko podstawione.. :twisted:

O totototo.... jakbym moja kluskę widziała, to jest taki leń, że ostatnio demonstracyjnie nie doskoczyła do metra wysokości i gapi się, żeby podsadzić.... A już myślałam, że tylko moje takie nieruchawe.
Ale przynajmniej żarcie na wierzchu mogę zostawić na blacie...hue...hue
:twisted:

Oooo w takich sprawach to moja pierdoła staje się bystry jak woda w spłuczce - natychmiast wskoczy i ukradnie. Ale to byl przez jakiś czas kot studencki więc pewnie słabo go żywili i lęk pprzed głodem mu został.

Kto jeszcze przyłączy się do klubu posiadaczy kochanych pierdół :D Jak dobrze, że opisałam moją. Przynajmniej wiem, że to kot jednak a nie przebieraniec.

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Nie lip 06, 2008 8:28

Mój Maciek potrafi wyjść na balkon <dumna matka>
Wrócić już nie umie. :twisted: Drze japencję, żeby go zdjąć.
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Nie lip 06, 2008 10:02

Jakby chciał, to by sam wrócił!!
Poprostu mu się właśnie nie chce i woli wykorzystać Ciebie, a przy okazji może zwrócić na siebie uwagę, którą kochana pańcia ostatnio koncentruje na tymczasach :twisted:
Obrazek

czarna_agis

Od: Czw wrz 07, 2006 23:14

Post » Nie lip 06, 2008 10:08

...bry...
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Nie lip 06, 2008 11:55

Ale jedną ciekawą historyjkę to Wam opiszę...

Czy KTOŚ produkuję karmę YKK ??? Jeśli nie, to chyba trzeba zacząć :roll:
Blanusia dwa dni temu weszła na laptop, odpaliła google i wpisała właśnie YKK... Skoro koty SAME szukają na necie, to znaczy, że to musi być dobre :!:

A ja widząc poczynania Blanki zawołałam brata, który do kompa się nie zbliża. Pokazałam mu, jaką mamy mądrą dziewczynkę. Wiecie o co mnie zapytał??

- Yyyy... Ale komputer był włączony??
8O
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Nie lip 06, 2008 11:56

villemo5 pisze:Ale jedną ciekawą historyjkę to Wam opiszę...

Czy KTOŚ produkuję karmę YKK ??? Jeśli nie, to chyba trzeba zacząć :roll:
Blanusia dwa dni temu weszła na laptop, odpaliła google i wpisała właśnie YKK... Skoro koty SAME szukają na necie, to znaczy, że to musi być dobre :!:

A ja widząc poczynania Blanki zawołałam brata, który do kompa się nie zbliża. Pokazałam mu, jaką mamy mądrą dziewczynkę. Wiecie o co mnie zapytał??

- Yyyy... Ale komputer był włączony??
8O

Umarlam!
:ryk::ryk::ryk:
Tego nawet Mru nie potrafi! :ryk:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Nie lip 06, 2008 14:59

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Cóż... Nigdy nie wątpiłam, że Blanusia ma równo pod kopułką poukładane!!
Raczej zaskoczeniem jest jej informatyczne zacięcie 8O
Obrazek

czarna_agis

Od: Czw wrz 07, 2006 23:14

[poprzednia][następna]