masz racje, one sa jak szarańcza

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:to jakiś apel poranny?
CoToMa pisze:Femka pisze:to jakiś apel poranny?![]()
![]()
![]()
Jakbyś nie wiedziała kiedy footra sie ożywiają
szamanka pisze:Ja również cieszę się, że Gavroche ma dom.
Niestety stan zwierzyńca sie nie zmieni, ponieważ wraca do nas z adopcji mała sunia Lizka. Powodem oddania jest częste siusianie (co 3 godziny).
Niedawno wróciła, też z adopcji, Sawka, w bardzo złym stanie.
Psy będą miały teraz ciasno.
behemocia pisze:szamanka pisze:Ja również cieszę się, że Gavroche ma dom.
Niestety stan zwierzyńca sie nie zmieni, ponieważ wraca do nas z adopcji mała sunia Lizka. Powodem oddania jest częste siusianie (co 3 godziny).
Między pięknymi ( powiedziałabym wzruszającymi) zdjęciami ujrzałam i tę smutną niestety wiadomość
![]()
Co z Sawką, dlaczego wróciła "w złym stanie"?
CoToMa pisze:behemocia pisze:szamanka pisze:Ja również cieszę się, że Gavroche ma dom.
Między pięknymi ( powiedziałabym wzruszającymi) zdjęciami ujrzałam i tę smutną niestety wiadomość
![]()
Co z Sawką, dlaczego wróciła "w złym stanie"?
Sawka to sunia, która miała problemy z alergią. Nowi właściciele leczyli ją u swojego weta gdzieś poza Opolem, efektów nie było żadnych, Wręcz przeciwnie.
Sawka do nas wróciła. I całe szczęście. Na całym ciele ma pootwierane rany, z których sączy się krew i ropa. W zasadzie całą skórę ma w dziurach. Dostaje już leki, ma pobrane wycinki krwi do badania, czekamy na wyniki. Jest podejrzenie choroby autoagresywnej...
szamanka pisze:Dziurkacz ma szalony apetyt. Czuje się lepiej. Po wizycie u weta dowiemy się jakie ma wyniki i kiedy można go zaszczepić.
szamanka pisze:Witaj. Miło Cię poznać. Jak mnie tak będziecie chwalić to czuję, że naprawdę wyrosną mi skrzydełka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 121 gości