Pessa, wielkie dzięki za dostawę!!
Czyli mam już w domu 10 kotów

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jopop pisze:agis - nadal wygrywam
czarna_agis pisze:Czyli mam już w domu 10 kotów![]()
Atka pisze:Oj tam, 10.
11 to jest to![]()
I też nawet nie myślę o przebijaniu Asi![]()
Wczoraj Amiga mi dała bardzo jasno do zrozumienia, co ona myśli o Mechanikach. Dobrze, że się zorientowałam w trakcie, uniknęłam zmieniania pościeli![]()
Żeby nie było, jej nie przeszkadzają te koty tak długo, jak długo nie musi na nie patrzeć. Ale niestety panna się ostatnio znarowiła i qpa wyłącznie do wanny. A na drodze do wanny stało pięć potworów![]()
jopop pisze:odsyłam do Ciebie wszystkich poszukujących na już kociaki, ciekawe czy coś z tego wyniknie...
Dziękuję za odzew.Nadal szukam.Kotka ma być głównie wychodząca i tolerować kotkę,która jest u ludzi.Mieszkałaby na zewnątrz w specjalnym domku dla kotów.W razie dużych mrozów oczywiście w domu u państwa.Oni chcą podrosytka albo młodą dorosłą i najchętniej pręgowaną,dobrze by było żeby byłąa wysterylizowana.
Czy dobrze rozumiem,że bedziesz w Warszawie i ew.mogłabyś ją przywieźć do Łodzi? Wtedy poprosiłabym tego pana,który miał wieźć kicię od Ciebie.Daj szybko mi znać.
jopop pisze:Atka pisze:Oj tam, 10.
11 to jest to![]()
I też nawet nie myślę o przebijaniu Asi![]()
Wczoraj Amiga mi dała bardzo jasno do zrozumienia, co ona myśli o Mechanikach. Dobrze, że się zorientowałam w trakcie, uniknęłam zmieniania pościeli![]()
Żeby nie było, jej nie przeszkadzają te koty tak długo, jak długo nie musi na nie patrzeć. Ale niestety panna się ostatnio znarowiła i qpa wyłącznie do wanny. A na drodze do wanny stało pięć potworów![]()
biedna amiga:)
odsyłam do Ciebie wszystkich poszukujących na już kociaki, ciekawe czy coś z tego wyniknie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 50 gości