Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AgaPap pisze:Ale nie ma sie co dziwić, u alessandry nawet glonojad w akwarium jakiś ogromnie zmutowany jest. Nie wiem jak kobieta to robi, ale jest duza szansa, że po roku przebywania u niej Kropek też może tak wygladać :D .
AgaPap pisze:Gwoli ścisłości, nie podejrzewam Olę, że zmieni Kropka w glonojada ( a swoją drogę widział ktoś glonojada wielkości ok. 20 centymetrów? i pewnie waży z 0,5kg), przykleja się taki do akwarium i przychodzące koleżanki myślą, że to atrapa.
alessandra pisze:AgaPap pisze:Gwoli ścisłości, nie podejrzewam Olę, że zmieni Kropka w glonojada ( a swoją drogę widział ktoś glonojada wielkości ok. 20 centymetrów? i pewnie waży z 0,5kg), przykleja się taki do akwarium i przychodzące koleżanki myślą, że to atrapa.
a pfe, Aga, prosze mnie nie przekłamywac danych, glonojad ma 25cm długości![]()
motuśko, Aga, trzeba będzie obfocić kota chociaz Twoją komórką, bo Georg-inia gotowa mnie zaskarzyć o jakoweś niecne eksperymenta na Bursztynku![]()
to już nie będę mówiłam,ze on gada - ale nie po kociemu, bo naprawdę gotowe dziewczyny pomyslec,że czary nad nim uprawiammówie wam, on jest kimś więcej niż zwykłym kotem
i więcej niż niezwykłym
![]()
![]()
AgaPap pisze:Wcale Ci się nie dziwię, ze o tym Magija nie pisałaś. bo to zakrawa na czary i można bać się, że reszta pomysli o tobie w odpowiednich psychicznych kategoriach. Ola nam powiedziała,ale dopiero odetchnęła jak on faktycznie zaczął gadać przy nas.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 49 gości