Królewna Czekoladka, Krokodyle i Tygrysy (s. 103)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro sie 23, 2006 10:30

ucz się Słonko sliczne - jak ja się nauczyłam, to znaczy że każdy może, a co dopiero taka młoda, inteligentna panienka :wink:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Śro sie 23, 2006 13:11

Baaaaaardzo się cieszę, że wyniki badań się poprawiły :D
Teraz są DOKŁADNIE takie same jak mojego Mietka... My będziemy badać się za miesiąc, a tymczasem :ok: :ok: :ok: :1luvu: za dalsze zdrowienie słodkiej Czekuni.
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Czw sie 24, 2006 5:29

Poranne kciuki dla uzdolnionej technicznie ślicznotki :D (Nie bądź zazdrosna Agnes, Ty też jesteś śliczna i uzdolniona :lol: :lol: .)
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: .
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Czw sie 24, 2006 23:36

co się dziś nie odzywasz Czeko? przespałaś :wink: ?
my to o Tobie nigdy nie zapominamy :wink:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Pt sie 25, 2006 5:29

Czekunia gdzie jesteś? Nie strasz mnie!!
Profilaktycznie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

gattara

Post » Pt sie 25, 2006 18:21

Czekuniaaaaaaa??? Poproś ciocię Agnes o dwa słówka...Chyba, że komp znowu zachorował...?
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Pt sie 25, 2006 21:30

Czekunia, wszystko w porządku, prawda :roll: ?
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Wielbłądzio

Post » Pt sie 25, 2006 21:47

Komp nie zachorował :roll: , tylko Agnes :roll: spadła z drabiny czy drabina na nią spadła......... jakoś tak. I strasznie sie potłukła. A ja nie zdążyłam się nauczyć na tym komputerze :x tylko umiem szlaczki robić.

Rujka się (odpukać) skończyła, a królewna się dzięki tej rujce jakać łaskawsza zrobiła dla kociej bandy :D Buzi daje i nie przycha na małą, chociaż ta jest nią zafascynowana i nie odstepuje jej na krok! I tylko czyha, żeby wskoczyć w jej wygrzane łóżeczko 8)
Ostatnio Czeko upodobała sobie kocyk na biurku przy komputerze, uczy sie zawziecie dziewczyna.
Łapcia coraz lepiej, podpiera sie nią chodząc, wysiąga paluszki, drapie drapaczek, \i "ugniata ciasteczka obiema łapkami :!: :) Chociaż często się zdarza, że kuleje, al to chyba z nawyku. N anereczki zażywamy nadal lotensin i lespewet, no i dietka. Za tydzień kolejne badania. Wetka mówi, że w tym stanie można operować. Przeszczep niepotrzebny, dziura zarosła na tyle, że może normalnie funkcjonowac, tylko jezyk ciągle pokazuje i ciamka przy jedzeniu :mrgreen: Ma jeszcze sprawdzić, czy ten drucik trzeba wyjmować, bo czasem się zostawia takie rusztowanie jak ładnie wrośnie i nie przeszkadza. W takim przypadku byłaby tylko sterylka.
Obrazek

agnes_czy

Od: Wto lip 05, 2005 13:48

Post » Pt sie 25, 2006 22:25

dobrze Czekunia, że się świetnie masz i zdrowiejesz w oczach :lol: a powiedz mi tak z łapką na sercu: czy Ty w ogóle zamierzasz domku innego szukać :wink: ? bo ja bym na Twoim miejscu absolutnie już nie szukała i tylko wytłumaczyła to Dużej - tej, co spadła z drabiny... powiedz jej jeszcze, że taki wyjątkowy, odchuchany kot jak Ty jest najcenniejszy w świecie i swojemu Ludziowi będzie przez całe życie się odwdzięczał i szczęście przynosił :wink: zresztą Ty jesteś czarna prawie, a czarne to już w ogole samo szczęście :wink:

Agnes, to było do Czeko :mrgreen:
mam nadzieję, że nic poważnego sobie nie zrobiłaś :?
no bo to by Królewnę obsługiwał :mrgreen: ?

Wielbłądzio

Post » Sob sie 26, 2006 0:12

Hehehe :!: Dzięki za wyrazy współczucia :!: Teraz to ja kuśtykam bardziej niż Czekoladka, to ona powinna mnie obsługiwać ! I gdzie tu wdzięczność?

Czeko zapomniała dodać, że jak stałam na tej drabinie, to trzymałam wiadro z wodą, myłam sufit przed malowaniem. No to jak spadłam, to to wiaderko wylądowało pomiędzy mną a drabiną , tak że miałam od razu cucenie po omdleniu :roll:
Obrazek

agnes_czy

Post » Sob sie 26, 2006 6:09

Rany boskie Agnes co Ty wyprawiasz, sama się zabijesz ani wojny nie trzeba :lol: !!!! Swoją droga dobrze że się nie połamałaś :D , zresztą Czeko chyba nie bardzo dałaby rady Cię nosić po domu :wink: .
Czyli Czekunia przygotowuje się do zabiegu?. Chociaż tyle że jest na tyle dobrze że można już myśleć o sterylizacji.
Czekuniu nie szukaj domku, bo kto będzie Agnes pilnował żeby sobie sama krzywdy nie zrobiła, przecież to że kończyny całe to tylko Twoja zasługa na pewno :D
Poranne kciuki na miejscu :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

gattara

Post » Sob sie 26, 2006 18:54

no nie wiem, czy ona da radę Ci gotować :? :wink: ale na pewno chęci ma jak najlepsze i jest doskonałym wsparciem moralnym :wink:
to tym razem za Was obie: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Wielbłądzio

Post » Nie sie 27, 2006 6:19

Agnes, kompik też był na tej drabinie :?: :wink:

Poranne kciuki za Czeko i za nowe informacje odnośnie Jej osoby :D
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

gattara

Post » Nie sie 27, 2006 7:58

Wielbłądzio pisze:no nie wiem, czy ona da radę Ci gotować :? :wink: ale na pewno chęci ma jak najlepsze i jest doskonałym wsparciem moralnym :wink:
to tym razem za Was obie: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Łoj, mogłaby :lol: . Bo ja to nie bardzo :oops:
Kompik żyje i ma się dobrze. wczoraj Ogony Domowe zostały zaniedbane- był dzień Kundelkowy, tak obfity w przeżycia dobre i złe, że przeciągnął się do wieczora, a jak przyszłam to padłam. Za to od 3.00 nie mam spania, siedzę przy kompie i opisuję wrazenia.
Spotkałam sie wczoraj w Kundelku z Czekoladkową Zieloną. Przyznała, że postępy w leczeniu przechodzą jej najżmielsze oczekiwania i "odszczekała", czy raczej "odmiałczała" wydany kiedyś wyrok.
Kochane Ciocie, myślę, że mogę już spokojnie powiedzieć:
uratowałysmy wspólnie życie kotu, któremu nie dawano szans :)
Nereczki to pestka przy tym, co przeszła. Zresztą nawet nereczki jakoś sie biorą do działania.
Obrazek

agnes_czy

Post » Nie sie 27, 2006 11:41

Widzisz Agnes jesteście z Gunią cudotwórczyniami Obrazek Obrazek , oczywiście zieloni też trochę pomogli :wink: ale to głównie to Wasza zasługa i siły woli naszej Czekusi.
Obrazek

gattara

[poprzednia][następna]