Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mirka_t pisze:Taka fajna kupka na szczęście.
dakota pisze:mirka_t pisze:Taka fajna kupka na szczęście.
W takiej ilosci to wszystko się moze zmieścićemanka pisze:czego masz25??? szczęść, nieszczęść czy kotów???
Fraszka pisze:W takiej ilosci to wszystko się moze zmieścićemanka pisze:czego masz25??? szczęść, nieszczęść czy kotów???
mirka_t pisze:No właśnie 25 kotów to w zależności od ich wredności trochę nieszczęścia i czasem szczęścia.
Fraszka pisze:mirka_t pisze:No właśnie 25 kotów to w zależności od ich wredności trochę nieszczęścia i czasem szczęścia.
A poziom wredności kotów jest najczęściej wprost proporcjonalny do wredności opiekuna![]()
mirka_t pisze:
Nic dodać, nic ująć. Choć można dodać jeszcze baznadziejnego i krzykliwego psa a właściwie sukę.
Iśka pisze:... Gdybym mogła mieć psa to właśnie takiego jak ona bym chciała.
Iśka pisze:...Powinna dostać tytuł honorowego kota, dlatego, że toleruje i pewnie nawet lubi te Twoje Mirka koty, zamieszkałe od dawna i nowo przybyłe. Normalny pies by nie wydzierżył. Cud, że nie zapomniała jak się szczeka, mądra psinka.
![]()
Podczas mojej wizyty u Mirki zaraz wywaliła się obok mnie na kanapie i mogłam ją smyrać , chociaż widziała mnie pierwszy raz. Kochany i cierpliwy psiaczek. Gdybym mogła mieć psa to właśnie takiego jak ona bym chciała.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, kocidzwoneczek, muza_51 i 129 gości